- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.181
Kızlar demin öğüre öğüre bı hal oldum sarı acı su kustum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar demin öğüre öğüre bı hal oldum sarı acı su kustum![]()
Yok kuzum ama aldiririm hiç bişey yiyemedim bugün bı dilim ekmek anca yedim sürekli su içme istediği var şu içiyorum , annemdeyim şimdi diyorki ben sende hamileyken boyleydim zahfaran kusuyordum aynı böyle , onunki miğde kanamasına dönmüş sonraÇubuk kreker falan vara ye canım
Yok kuzum ama aldiririm hiç bişey yiyemedim bugün bı dilim ekmek anca yedim sürekli su içme istediği var şu içiyorum , annemdeyim şimdi diyorki ben sende hamileyken boyleydim zahfaran kusuyordum aynı böyle , onunki miğde kanamasına dönmüş sonra
Çok net pozitif tebriklerKuzum bak bata 2 gün önceki testim işaretli olan buda soldaki bugünkü sağdaki dünkü test
Teşekkürler canımÇok net pozitif tebrikler![]()
Şuan durdu kuzum çubuk kraker aldırdım yedim kestiAy Allah korusun canım netten de araştır biraz önlemini al canım
Yanlış konuya yazdin sanırımBenim bugünki menüm kabak detoksu 2.gün
Sabah
2 yumurtalı kaşarlı omlet
Ara
1 tane mandalina
Öğle
1 tabak kabak detoksu yemeği
Ara
1 avuç ceviz
Akşam
1 tabak kabak detoksu yemeği
Su
2 litre
Spor
30 tane squad
30 tane mekik
20 dakika tempolu yürüyüş
Kitap
Vadideki zambak
Evet yanlış olmuşYanlış konuya yazdin sanırım
Yok işte yine yok kızlar artık test yapmıyorum adetimi bekliyorum![]()
Canım olmadığına emin misin ilk fotoda var sanki flash lı çeksene bi
Kuzu sen kesin hamilesin bende öyleydim bence daha bekleme kan ver ne zaman musait olursanKızlar demin öğüre öğüre bı hal oldum sarı acı su kustum![]()
Bunkadar olmaz ama başka test yokmuydu elinde kuzumEki Görüntüle 2547308 Eki Görüntüle 2547311 hatunlar buda benim testim şansa bak ki testim bozuk çıktı![]()
Bunkadar olmaz ama başka test yokmuydu elinde kuzum
Benim test için düşündüklerim kesin dimi canım
Eki Görüntüle 2547308 Eki Görüntüle 2547311 hatunlar buda benim testim şansa bak ki testim bozuk çıktı![]()
Yok kuzum 1 tane aldm oda bu işte. Moralini bozmak istemem canm ama senin çizgi hiç koyulaşmadı seninde yok gibi geliyo banaBunkadar olmaz ama başka test yokmuydu elinde kuzum
Benim test için düşündüklerim kesin dimi canım