- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.141
Canım paylaş resmini yorumlayalımOvülasyon testiyle hamilelik belli olur mu kizlar? Benim bat 2 gün sonra fakat bugun ovulasyon testinde c'ye göre silik ama baya belirgin bir cizgi cikti. Sizce adete 2 gün kala böyle cıkması normal mi? Erken gebelik testinde hic cizgi cikmadi bu arada. Kafam cok karisik
Belli olmayabilir çünkü eğer hamilelik varsa T çizgisi en az C çizgisi kadar koyu olmalıymış diye biliyorum ama daha 2 gün var diyorsun yeni olunca belki ancakta çıkacak olabilirOvülasyon testiyle hamilelik belli olur mu kizlar? Benim bat 2 gün sonra fakat bugun ovulasyon testinde c'ye göre silik ama baya belirgin bir cizgi cikti. Sizce adete 2 gün kala böyle cıkması normal mi? Erken gebelik testinde hic cizgi cikmadi bu arada. Kafam cok karisik
o silik çizgi zaten ovulasyon testlerinde çıkıyor çünkü LH hormonu her zaman vücutta olan bi hormon önemli olan onun koyu çıkmasıResim ekleyemedim kizlar ama adete 2 gün kala cizgi cikmasi normal mi? Bu ay ilk kez ovutesti denedim. O yuzden adete dogru silikte olsa tam cizgi cikmasi normal mi bilemedim.
Canım bizde de kan uyuşmazlığı vardı hamileyken hiç iğne olmadım benim oğlumdan önce iki düşüğüm oldu ilki kimyasaldı ama o düştükten sonra 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi olmadığım için ikinci bebeğimide 4 aylıkken kaybettim ondan sonra iğne oldum ve oğlum sağlıkla doğdu yani demek istediğim şu kan uyuşmazlığı varsa düşükte yapsan doğum olması şart değil 72 saat içinde iğne olman gerekiyor ama bu dediğim 10 yıl önce belki şimdi değişmiştir
Kızlar napiyorsunuzben uyku modunda geziyorum yemekten sonra uyumuşum 2 saat kalktım sersem gibiydim şimdi yine uyuklamadayim
Seni gidi tatlı hamiş
Bende ders çalıştım biraz hala karnımım ağrısı geçmedi
Hayırlısı olsun kuzucum ne dersi ,Ders çalışıyordum bebeğim bekliyoruz bakalım ne olcek halcağzımız
yok canım gerekmiyor zaten ilk bebekte sıkıntı yok iğneyi ikinci bebek için yapıyorlar tek bilmen gereken düşükler de doğumdan sayılıyor ben bunu bilmediğim için kaybettim ikinci bebeğimi bu yüzden yazmak istedim sanaAnladım canım ben hnüz 10 aydır hiç hamile kalamadım acaba öncesinde iğne olmam gerekir mi biliyo musun
Bu arada Allah evladını bağışlasın
yok canım gerekmiyor zaten ilk bebekte sıkıntı yok iğneyi ikinci bebek için yapıyorlar tek bilmen gereken düşükler de doğumdan sayılıyor ben bunu bilmediğim için kaybettim ikinci bebeğimi bu yüzden yazmak istedim sana
sağol canım Allah razı olsun Rabbim sana ve burda ki tüm arkadaşlara da tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin bana da oğluma kardeş :))
Sıcak su torbası yapsaydın kuzum
Kesin emin olmak istiyor isen al canimKızlar günaydın yeni yaptım çok koyu değil yine ben bugün erken gebelik testi almalı mıyım bat 20 Ekim di
Bu testte görebiliyor musunuz kızlarKızlar günaydın yeni yaptım çok koyu değil yine ben bugün erken gebelik testi almalı mıyım bat 20 Ekim di
Varla yok arası canım ama gözle daha. NeettirBu testte görebiliyor musunuz kızlar
Kızlar günaydın yeni yaptım çok koyu değil yine ben bugün erken gebelik testi almalı mıyım bat 20 Ekim di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?