• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen bilirsin ama bence alma stres yaptın rahatla biraz tabi inşallah vardır bebeişş inşallah güzel haberlerini alırız ama beni.biliyosun bak kan sonucm bile o testlere rağmen 0 çıkmış
Canım sen kanama başlamadan gitmiş olsaydın değerin Emin’in ki 15-20 bişey çıkacaktı kanama niye başladı değer sıfırlandık zaten çok yüksek bir değer değil di ondan benim bir ay önceki gebeliğim de değerim 30 du 4 saatte sıfırlandı ve düşük başladı anlayacağın erken gitmiş olsaydın emin ol o sıfırı görmeyecektin keşke de görmeseydin :(

Canım sen kanama başlamadan gitmiş olsaydın değerin Emin’in ki 15-20 bişey çıkacaktı kanama niye başladı değer sıfırlandık zaten çok yüksek bir değer değil di ondan benim bir ay önceki gebeliğim de değerim 30 du 4 saatte sıfırlandı ve düşük başladı anlayacağın erken gitmiş olsaydın emin ol o sıfırı görmeyecektin keşke de görmeseydin :KK43:

Yani sence ben kimyasal mı geçirdim canım

Bende ayni cnm daha gelmedi bisey dün yaptigimda negatifti zaten bügünde yapmadim. Benimde senin gibi bat 20. Deydi. Ben bu ayri progesteron ilaci aldim belki ondan gecikmistir anlamadim valla bisey
Kuzum benim 19 ekimdi bak dün ve bugün ki testlerimi atıyorum

Eklentiler

• inCollage_20191022_132210641.webp
    inCollage_20191022_132210641.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar çatlama dediğimiz şey asıl yumurtlama oluyormuş o yüzden benim bat 24 Ekim oluyor bekliyorum bakalım daha ufak da olsa umudum var

Back
X