• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testiyle hamilelik belli olur mu kizlar? Benim bat 2 gün sonra fakat bugun ovulasyon testinde c'ye göre silik ama baya belirgin bir cizgi cikti. Sizce adete 2 gün kala böyle cıkması normal mi? Erken gebelik testinde hic cizgi cikmadi bu arada. Kafam cok karisik:110:
Canım paylaş resmini yorumlayalım

Ovülasyon testiyle hamilelik belli olur mu kizlar? Benim bat 2 gün sonra fakat bugun ovulasyon testinde c'ye göre silik ama baya belirgin bir cizgi cikti. Sizce adete 2 gün kala böyle cıkması normal mi? Erken gebelik testinde hic cizgi cikmadi bu arada. Kafam cok karisik:110:
Belli olmayabilir çünkü eğer hamilelik varsa T çizgisi en az C çizgisi kadar koyu olmalıymış diye biliyorum ama daha 2 gün var diyorsun yeni olunca belki ancakta çıkacak olabilir

Resim ekleyemedim kizlar ama adete 2 gün kala cizgi cikmasi normal mi? Bu ay ilk kez ovutesti denedim. O yuzden adete dogru silikte olsa tam cizgi cikmasi normal mi bilemedim.

Resim ekleyemedim kizlar ama adete 2 gün kala cizgi cikmasi normal mi? Bu ay ilk kez ovutesti denedim. O yuzden adete dogru silikte olsa tam cizgi cikmasi normal mi bilemedim.
o silik çizgi zaten ovulasyon testlerinde çıkıyor çünkü LH hormonu her zaman vücutta olan bi hormon önemli olan onun koyu çıkması

Kızlar napiyorsunuz 🥰 ben uyku modunda geziyorum yemekten sonra uyumuşum 2 saat kalktım sersem gibiydim şimdi yine uyuklamadayim

Canım bizde de kan uyuşmazlığı vardı hamileyken hiç iğne olmadım benim oğlumdan önce iki düşüğüm oldu ilki kimyasaldı ama o düştükten sonra 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi olmadığım için ikinci bebeğimide 4 aylıkken kaybettim ondan sonra iğne oldum ve oğlum sağlıkla doğdu yani demek istediğim şu kan uyuşmazlığı varsa düşükte yapsan doğum olması şart değil 72 saat içinde iğne olman gerekiyor ama bu dediğim 10 yıl önce belki şimdi değişmiştir

Anladım canım ben hnüz 10 aydır hiç hamile kalamadım acaba öncesinde iğne olmam gerekir mi biliyo musun

Bu arada Allah evladını bağışlasın 🤗

Anladım canım ben hnüz 10 aydır hiç hamile kalamadım acaba öncesinde iğne olmam gerekir mi biliyo musun

Bu arada Allah evladını bağışlasın 🤗
yok canım gerekmiyor zaten ilk bebekte sıkıntı yok iğneyi ikinci bebek için yapıyorlar tek bilmen gereken düşükler de doğumdan sayılıyor ben bunu bilmediğim için kaybettim ikinci bebeğimi bu yüzden yazmak istedim sana

sağol canım Allah razı olsun Rabbim sana ve burda ki tüm arkadaşlara da tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin bana da oğluma kardeş :))

yok canım gerekmiyor zaten ilk bebekte sıkıntı yok iğneyi ikinci bebek için yapıyorlar tek bilmen gereken düşükler de doğumdan sayılıyor ben bunu bilmediğim için kaybettim ikinci bebeğimi bu yüzden yazmak istedim sana

sağol canım Allah razı olsun Rabbim sana ve burda ki tüm arkadaşlara da tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin bana da oğluma kardeş :))

Amin canımm Allah razı olsunn

Kızlar günaydın yeni yaptım çok koyu değil yine ben bugün erken gebelik testi almalı mıyım bat 20 Ekim di

Eklentiler

• B7A1F4A7-F65D-47D1-BF96-F25C1A73C6D5.webp
    B7A1F4A7-F65D-47D1-BF96-F25C1A73C6D5.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar günaydın yeni yaptım çok koyu değil yine ben bugün erken gebelik testi almalı mıyım bat 20 Ekim di

Canım sen bilirsin ama bence alma stres yaptın rahatla biraz tabi inşallah vardır bebeişş inşallah güzel haberlerini alırız ama beni.biliyosun bak kan sonucm bile o testlere rağmen 0 çıkmış

Back
X