- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun cnm insallah olur. Kan uyusmazligi olunca ne oluyo
Bence var![]()
Çalışmalar güzel olmuş ama kendini de tanıman lazım canım ben 1-2 ay ovülasyon testi yaptım ve artık yumurtlama zamanımı ve belirtilerini öğrendim eğer o zamanlarda ilişki yaşarsam mutlaka atış sağlam oluyor 7 düşük yaşadım maalesef bebeklerim düşüyor benim demem o ki mutlaka ovğlasyon testi al ve kendini tanı öncelikle ama normal şartlarda bu ilişki ye bu takvim gebelik elde etmesi gerekir hayırlısı olsun belirtilerinde yakın belirtiler es geçilecek gibi değil test yapmalısın fakat bat kaç gün var?Eki Görüntüle 2547029 arkadaşlar merhaba.. aylardır hamile kalmaya çalışıyorum. Sarı alan riskli günler.olan yerler değerlendirdiğim günler. Yani 10. 11. 13. 14. Ve 15. Günleri değerlendirdik. Acaba hamile kalma ihtimalim olur mu ? Birde adetime 4 gün var ve sanki adet olacakmışım gibi karnım bacaklarım ağrıyor. Göğüslerimin dış kenarları dokununca ağrıyor ama adet belirtisi olabilir belki de.. acaba test yapsam çıkar mı ve test yapıp pozitif çıkan arkadaşlar sizlerde adet sancısı gibi sancılar ağrılar yaşadınız mi ?? Tekrar adet olursam artık bu işten iyice umudumu kesicem
![]()
Değerlendirdiğin günler ideal günler fakat yumurtlamadan 14 -15 gün sonra test yapmak gerekiyor çıkması için ama yumurtladığın kesin gün belli değil bu takvimle çünkü takvim sistematik oluyor ovulasyon testi yapsan o zaman daha net belli olurdu. Belirtilerede çok takılma derim ben çünkü adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirineçok benziyor bence adetinin geçmesini bekleEki Görüntüle 2547029 arkadaşlar merhaba.. aylardır hamile kalmaya çalışıyorum. Sarı alan riskli günler.olan yerler değerlendirdiğim günler. Yani 10. 11. 13. 14. Ve 15. Günleri değerlendirdik. Acaba hamile kalma ihtimalim olur mu ? Birde adetime 4 gün var ve sanki adet olacakmışım gibi karnım bacaklarım ağrıyor. Göğüslerimin dış kenarları dokununca ağrıyor ama adet belirtisi olabilir belki de.. acaba test yapsam çıkar mı ve test yapıp pozitif çıkan arkadaşlar sizlerde adet sancısı gibi sancılar ağrılar yaşadınız mi ?? Tekrar adet olursam artık bu işten iyice umudumu kesicem
![]()
Bat 4 gün var. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi. Ben zaten geçen ay ovulasyon testi yaptım takvimin gösterdiği yumurtlama gününden 1 buçuk gün önce yumurtladım. Yani bu takvim aralığı tutuyor gibi sanki . Beni korkutan yaşadığım adet ağrısına benzeyen ağrılarÇalışmalar güzel olmuş ama kendini de tanıman lazım canım ben 1-2 ay ovülasyon testi yaptım ve artık yumurtlama zamanımı ve belirtilerini öğrendim eğer o zamanlarda ilişki yaşarsam mutlaka atış sağlam oluyor 7 düşük yaşadım maalesef bebeklerim düşüyor benim demem o ki mutlaka ovğlasyon testi al ve kendini tanı öncelikle ama normal şartlarda bu ilişki ye bu takvim gebelik elde etmesi gerekir hayırlısı olsun belirtilerinde yakın belirtiler es geçilecek gibi değil test yapmalısın fakat bat kaç gün var?
Yerleşme ağrıları olabilir sen diğer arkadaşın dediği gibi yumurtlamanın üstüne 14. Gün yap testi sağlam olsun bak 11 günde başladım yapmaya bugün bat 2 gün geçikmeli çıkmayınca çıkmıyor erken döllenme geç döllenme olayı biraz karıştırıyor ortalığı canımBat 4 gün var. Ama sanki haran adet olacakmışım gibi. Ben zaten geçen ay ovulasyon testi yaptım takvimin gösterdiği yumurtlama gününden 1 buçuk gün önce yumurtladım. Yani bu takvim aralığı tutuyor gibi sanki . Beni korkutan yaşadığım adet ağrısına benzeyen ağrılar![]()
Anladım canım biran önce olsun istiyorum artık tedirginliğim ondan. Bu kaçıncı ay oldu yaaYerleşme ağrıları olabilir sen diğer arkadaşın dediği gibi yumurtlamanın üstüne 14. Gün yap testi sağlam olsun bak 11 günde başladım yapmaya bugün bat 2 gün geçikmeli çıkmayınca çıkmıyor erken döllenme geç döllenme olayı biraz karıştırıyor ortalığı canım
Bat 4 gün var. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi. Ben zaten geçen ay ovulasyon testi yaptım takvimin gösterdiği yumurtlama gününden 1 buçuk gün önce yumurtladım. Yani bu takvim aralığı tutuyor gibi sanki . Beni korkutan yaşadığım adet ağrısına benzeyen ağrılar![]()
Haklısın ne zamandır istiyorsun canım kaç yıllık evlisin inşallah tez vakitte hayırlısıyla versin tüm isteyenlere ve bizeAnladım canım biran önce olsun istiyorum artık tedirginliğim ondan. Bu kaçıncı ay oldu yaa![]()
Canım bat günü kan ver hiç yıpratma kendini
Canım bizde de kan uyuşmazlığı vardı hamileyken hiç iğne olmadım benim oğlumdan önce iki düşüğüm oldu ilki kimyasaldı ama o düştükten sonra 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi olmadığım için ikinci bebeğimide 4 aylıkken kaybettim ondan sonra iğne oldum ve oğlum sağlıkla doğdu yani demek istediğim şu kan uyuşmazlığı varsa düşükte yapsan doğum olması şart değil 72 saat içinde iğne olman gerekiyor ama bu dediğim 10 yıl önce belki şimdi değişmiştirHamilelikte iğne vuruluyormuşsun canım 28.haftada
Ama eğer hamileliğin ilk aylarında kanama olursa o zaman iğne vuruluyormuş
Ben negatifim eşim pozitif, eğer bir gün hamile olursam bebeğin kanın da pozitif olma durumu olduğu için alınan bir önlem
Ben 5 yıllık evliyim fakat 3 yılı vajinismusla geçtiHaklısın ne zamandır istiyorsun canım kaç yıllık evlisin inşallah tez vakitte hayırlısıyla versin tüm isteyenlere ve bize![]()
Acele etme o zaman bir iki yılı tamamla yoluna girer herşey baktın ters giden bişeyler var doğru doktor amca ya da doktor teyzenin kapısını çalmakta da fayda varBen 5 yıllık evliyim fakat 3 yılı vajinismusla geçtidaha bir buçuk yol oldu tedavi olalı.
Yumurtlama ayin 6. Sindaydi cnmCanım bence yok ama yumurtlama gününü bilmiyorsa falan hala umut var. Adete bir gün kala yumyrtlayıp hamile kalan çok
Yok cnm hic umitlanmiyorum artik biraktim akisina sevincimiz kursagimizda kaliyo hayirlisi bidaki ay olur insallahBence var![]()
Zaten doktora gittimAcele etme o zaman bir iki yılı tamamla yoluna girer herşey baktın ters giden bişeyler var doğru doktor amca ya da doktor teyzenin kapısını çalmakta da fayda var![]()