• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 45C6B1EE-54FA-4627-8AE9-A0102822C3F2.webp
    45C6B1EE-54FA-4627-8AE9-A0102822C3F2.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 54
Hayirlisi olsun cnm insallah olur. Kan uyusmazligi olunca ne oluyo

Hamilelikte iğne vuruluyormuşsun canım 28.haftada
Ama eğer hamileliğin ilk aylarında kanama olursa o zaman iğne vuruluyormuş
Ben negatifim eşim pozitif, eğer bir gün hamile olursam bebeğin kanın da pozitif olma durumu olduğu için alınan bir önlem

E7581668-8CE0-4043-B9C6-4C4FE809BE43.jpeg
arkadaşlar merhaba.. aylardır hamile kalmaya çalışıyorum. Sarı alan riskli günler. 💓 olan yerler değerlendirdiğim günler. Yani 10. 11. 13. 14. Ve 15. Günleri değerlendirdik. Acaba hamile kalma ihtimalim olur mu ? Birde adetime 4 gün var ve sanki adet olacakmışım gibi karnım bacaklarım ağrıyor. Göğüslerimin dış kenarları dokununca ağrıyor ama adet belirtisi olabilir belki de.. acaba test yapsam çıkar mı ve test yapıp pozitif çıkan arkadaşlar sizlerde adet sancısı gibi sancılar ağrılar yaşadınız mi ?? Tekrar adet olursam artık bu işten iyice umudumu kesicem🥺🥺🥺

Eki Görüntüle 2547029 arkadaşlar merhaba.. aylardır hamile kalmaya çalışıyorum. Sarı alan riskli günler. 💓 olan yerler değerlendirdiğim günler. Yani 10. 11. 13. 14. Ve 15. Günleri değerlendirdik. Acaba hamile kalma ihtimalim olur mu ? Birde adetime 4 gün var ve sanki adet olacakmışım gibi karnım bacaklarım ağrıyor. Göğüslerimin dış kenarları dokununca ağrıyor ama adet belirtisi olabilir belki de.. acaba test yapsam çıkar mı ve test yapıp pozitif çıkan arkadaşlar sizlerde adet sancısı gibi sancılar ağrılar yaşadınız mi ?? Tekrar adet olursam artık bu işten iyice umudumu kesicem🥺🥺🥺
Çalışmalar güzel olmuş ama kendini de tanıman lazım canım ben 1-2 ay ovülasyon testi yaptım ve artık yumurtlama zamanımı ve belirtilerini öğrendim eğer o zamanlarda ilişki yaşarsam mutlaka atış sağlam oluyor 7 düşük yaşadım maalesef bebeklerim düşüyor benim demem o ki mutlaka ovğlasyon testi al ve kendini tanı öncelikle ama normal şartlarda bu ilişki ye bu takvim gebelik elde etmesi gerekir hayırlısı olsun belirtilerinde yakın belirtiler es geçilecek gibi değil test yapmalısın fakat bat kaç gün var?

Eki Görüntüle 2547029 arkadaşlar merhaba.. aylardır hamile kalmaya çalışıyorum. Sarı alan riskli günler. 💓 olan yerler değerlendirdiğim günler. Yani 10. 11. 13. 14. Ve 15. Günleri değerlendirdik. Acaba hamile kalma ihtimalim olur mu ? Birde adetime 4 gün var ve sanki adet olacakmışım gibi karnım bacaklarım ağrıyor. Göğüslerimin dış kenarları dokununca ağrıyor ama adet belirtisi olabilir belki de.. acaba test yapsam çıkar mı ve test yapıp pozitif çıkan arkadaşlar sizlerde adet sancısı gibi sancılar ağrılar yaşadınız mi ?? Tekrar adet olursam artık bu işten iyice umudumu kesicem🥺🥺🥺
Değerlendirdiğin günler ideal günler fakat yumurtlamadan 14 -15 gün sonra test yapmak gerekiyor çıkması için ama yumurtladığın kesin gün belli değil bu takvimle çünkü takvim sistematik oluyor ovulasyon testi yapsan o zaman daha net belli olurdu. Belirtilerede çok takılma derim ben çünkü adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirineçok benziyor bence adetinin geçmesini bekle

Çalışmalar güzel olmuş ama kendini de tanıman lazım canım ben 1-2 ay ovülasyon testi yaptım ve artık yumurtlama zamanımı ve belirtilerini öğrendim eğer o zamanlarda ilişki yaşarsam mutlaka atış sağlam oluyor 7 düşük yaşadım maalesef bebeklerim düşüyor benim demem o ki mutlaka ovğlasyon testi al ve kendini tanı öncelikle ama normal şartlarda bu ilişki ye bu takvim gebelik elde etmesi gerekir hayırlısı olsun belirtilerinde yakın belirtiler es geçilecek gibi değil test yapmalısın fakat bat kaç gün var?
Bat 4 gün var. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi. Ben zaten geçen ay ovulasyon testi yaptım takvimin gösterdiği yumurtlama gününden 1 buçuk gün önce yumurtladım. Yani bu takvim aralığı tutuyor gibi sanki . Beni korkutan yaşadığım adet ağrısına benzeyen ağrılar 🥺

Bat 4 gün var. Ama sanki haran adet olacakmışım gibi. Ben zaten geçen ay ovulasyon testi yaptım takvimin gösterdiği yumurtlama gününden 1 buçuk gün önce yumurtladım. Yani bu takvim aralığı tutuyor gibi sanki . Beni korkutan yaşadığım adet ağrısına benzeyen ağrılar 🥺
Yerleşme ağrıları olabilir sen diğer arkadaşın dediği gibi yumurtlamanın üstüne 14. Gün yap testi sağlam olsun bak 11 günde başladım yapmaya bugün bat 2 gün geçikmeli çıkmayınca çıkmıyor erken döllenme geç döllenme olayı biraz karıştırıyor ortalığı canım

Yerleşme ağrıları olabilir sen diğer arkadaşın dediği gibi yumurtlamanın üstüne 14. Gün yap testi sağlam olsun bak 11 günde başladım yapmaya bugün bat 2 gün geçikmeli çıkmayınca çıkmıyor erken döllenme geç döllenme olayı biraz karıştırıyor ortalığı canım
Anladım canım biran önce olsun istiyorum artık tedirginliğim ondan. Bu kaçıncı ay oldu yaa🙄

Bat 4 gün var. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi. Ben zaten geçen ay ovulasyon testi yaptım takvimin gösterdiği yumurtlama gününden 1 buçuk gün önce yumurtladım. Yani bu takvim aralığı tutuyor gibi sanki . Beni korkutan yaşadığım adet ağrısına benzeyen ağrılar 🥺

Canım bat günü kan ver hiç yıpratma kendini

Hamilelikte iğne vuruluyormuşsun canım 28.haftada
Ama eğer hamileliğin ilk aylarında kanama olursa o zaman iğne vuruluyormuş
Ben negatifim eşim pozitif, eğer bir gün hamile olursam bebeğin kanın da pozitif olma durumu olduğu için alınan bir önlem
Canım bizde de kan uyuşmazlığı vardı hamileyken hiç iğne olmadım benim oğlumdan önce iki düşüğüm oldu ilki kimyasaldı ama o düştükten sonra 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi olmadığım için ikinci bebeğimide 4 aylıkken kaybettim ondan sonra iğne oldum ve oğlum sağlıkla doğdu yani demek istediğim şu kan uyuşmazlığı varsa düşükte yapsan doğum olması şart değil 72 saat içinde iğne olman gerekiyor ama bu dediğim 10 yıl önce belki şimdi değişmiştir

Ben 5 yıllık evliyim fakat 3 yılı vajinismusla geçti 🙈 daha bir buçuk yol oldu tedavi olalı.
Acele etme o zaman bir iki yılı tamamla yoluna girer herşey baktın ters giden bişeyler var doğru doktor amca ya da doktor teyzenin kapısını çalmakta da fayda var 😉

Ovülasyon testiyle hamilelik belli olur mu kizlar? Benim bat 2 gün sonra fakat bugun ovulasyon testinde c'ye göre silik ama baya belirgin bir cizgi cikti. Sizce adete 2 gün kala böyle cıkması normal mi? Erken gebelik testinde hic cizgi cikmadi bu arada. Kafam cok karisik:110:

Back
X