• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda bügünkü yaptigim test adetim olmasi lazim bügün yumurtlamanin 14. Günü. Ben gözümdeki perdeyi indirdim hamile olmadigimin farkina vardim tabi rabbim bilir, cünkü o zaman daha cok üzülüyorum. Olsaydi net sekilde cikardi diye düsünüyorum
Geç döllenme olayı var kuzum belki

Eklentiler

• A5746A19-4EAA-4FF5-840A-DBDF02DAD4A9.webp
    A5746A19-4EAA-4FF5-840A-DBDF02DAD4A9.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 77
Bizede nasip et Rabbim hayırlısıyla 🙏🥰🧿

Aminnn canımm hepimizee nasip olsunn 😍😍
Canım bekleyen testler geçersiz sayılıyor ama senin ilkin de de çıkmış ti bir an önce yarın olsun

Evet canım ilk yapınca belirginleşiyor zaten aöa çok soluk oluyor bekledikçe rengi koyulaşıyor sadece zamanında çok test yaptığım için farkı görüyorum ama yinede bu testlerin işi belli olmaz 😄😄 bende çok sanırsızım yaa bide karnın gur gur gur hani adet öncesi fıkırdarya öyle bide midem çok ağrıyo 🙄

Canm senin var bence pembiş gördüm 🤗🤗🥰🥰

İnşallah canımm bende görüyorum evet fotodan daha net inşallah vardır
O zaman adet ağrısı ve gebelik birbirine çok yakınmış dicem 😄😄

Kızlar gece 02:40 civarı yaptığım test 🤔🙄

Eklentiler

• BEB5FCFF-9428-4874-954D-E451705AAB18.webp
    BEB5FCFF-9428-4874-954D-E451705AAB18.webp
    192,9 KB · Görüntüleme: 66
Aminnn canımm hepimizee nasip olsunn 😍😍

Evet canım ilk yapınca belirginleşiyor zaten aöa çok soluk oluyor bekledikçe rengi koyulaşıyor sadece zamanında çok test yaptığım için farkı görüyorum ama yinede bu testlerin işi belli olmaz 😄😄 bende çok sanırsızım yaa bide karnın gur gur gur hani adet öncesi fıkırdarya öyle bide midem çok ağrıyo 🙄

İnşallah canımm bende görüyorum evet fotodan daha net inşallah vardır
O zaman adet ağrısı ve gebelik birbirine çok yakınmış dicem 😄😄
Aynı gibiler canm 🤗🤗

Canım dışardaydım şimdi geldim adet oldum sandım ama bişey yok şimdilik gece yaptığım testte li çizgi de belirginleşmiş yani hala ümit var yorulmuşum şimdi yatıyorum
Bide bugün çok duygusalım 😢😭😭
Kizzz hamissin sen hala ne adet diyosun bak benimde oyleee ve ben bunu arastirdim bircok kadin hamileyken adet donemine geldiginde adet sancisi gibi sanci cekermis 9 ay boyunca ki bende de oldu ben kan tahlilinde 90.54 gordukten sonra adet gunum geldi o zaman bile acaba kimyasal mi ki diye kostur kostur gidiyodum yapma kendine git kanini ver stres yok 😡 benim isim cok stresli su halime bak surekli hastaneye kosuyorum az once uyumusum ruyamda bile hastaneye yatisimi veriyolardi 🥺

Aynı gibiler canm 🤗🤗

Ayy inşallah kuzummm sizi de strese soktum hee resmen hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm 😍😍
Kizzz hamissin sen hala ne adet diyosun bak benimde oyleee ve ben bunu arastirdim bircok kadin hamileyken adet donemine geldiginde adet sancisi gibi sanci cekermis 9 ay boyunca ki bende de oldu ben kan tahlilinde 90.54 gordukten sonra adet gunum geldi o zaman bile acaba kimyasal mi ki diye kostur kostur gidiyodum yapma kendine git kanini ver stres yok 😡 benim isim cok stresli su halime bak surekli hastaneye kosuyorum az once uyumusum ruyamda bile hastaneye yatisimi veriyolardi 🥺

Oy canım benimm inşallah bundan sonra daha sakin geçirmeye bak canımm🤗🤗 bende şimdi yemek yapıcam ama hiç.birşey yiyesim yok

Bide bşey sorucam epilasyon aleti kullanmak zararlı olur mu benimki şarjlı yoksa kullanmayayım mı

Bende aynıyım bakalım ne olacak 🤗
Baksana benim göbek gittikçe gidiyor birde söylemeyi akıl edemedim geçen ay adetim 2 3 gün sürmedi ama çok farklıydı kahverengi gibi geldi çoğunlukla biraz kırmızı kahverengi garipti 😂😂 bu bebek değil gobekse sıkıntı 😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20191020-150414_Gallery.webp
    Screenshot_20191020-150414_Gallery.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 51
Ayy inşallah kuzummm sizi de strese soktum hee resmen hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm 😍😍

Oy canım benimm inşallah bundan sonra daha sakin geçirmeye bak canımm🤗🤗 bende şimdi yemek yapıcam ama hiç.birşey yiyesim yok

Bide bşey sorucam epilasyon aleti kullanmak zararlı olur mu benimki şarjlı yoksa kullanmayayım mı
Yok canm yeterki hamile olduğunu öğren benlik sıkıntı yok 🙏🙏😊😊

Baksana benim göbek gittikçe gidiyor birde söylemeyi akıl edemedim geçen ay adetim 2 3 gün sürmedi ama çok farklıydı kahverengi gibi geldi çoğunlukla biraz kırmızı kahverengi garipti 😂😂 bu bebek değil gobekse sıkıntı 😂😂😂😂
Alt karın şiş dimi 😁bende öyleyim dediğin gibi bebekse sonumuzu düşünemiyorum ilk aydan böyle olursak 🤓🤓

Ben agdaya gidiyorum kuzum evlenmeden once alistirdim acamiyodum normalde bi yer buldum ona yaptiriyorum bilmiyorum bence kullanma sonucta elektrikli her alette radyasyon var diyolar birde cok yakin yaaa rahime baska alternatifin varsa onu dene derim ♥️

Back