• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri icecreamm icecreamm sabah sabah gelen mesaja bak yeni üyelik açmış ve bana yazdığı mesaj sanırım dalga geçtiğini sanıyor kendince 😂 Merhaba ben 1 ağustosta yüzeysel bir iliski yasadim birleşme olmadi zevk suyundan şüphe ettim 5 ağustosta regl olmam gerekiyordu asiri stresten olmadim 15 inde oldum 4 5 gun surdu ikinci reglim 14 eylüldu ancak uc gun gecikince kan testi yaptırdım yani 16 eylülde ilişkiden 45 gun sonrası oluyir ve negatif cikti 17 eylukde regl oldum kisaca ilişkinin uzerine iki adet oldum ikinciye gecikince kan testi yaptırdım ilişkiden 45 gün sonraki kan testi negatif 77 gün sonraki idrar testi de negatif ve üçüncü reglimi 17 ekimde olmam gerekiyordu hala olmadim cok stresliyim gec döllenme ihtimali var midir gec dollenme tek bir ilişkide olabilir mi olduysa da 45 gün sonraki kan testinde cikar mıydı

SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri icecreamm icecreamm sabah sabah gelen mesaja bak yeni üyelik açmış ve bana yazdığı mesaj sanırım dalga geçtiğini sanıyor kendince 😂 Merhaba ben 1 ağustosta yüzeysel bir iliski yasadim birleşme olmadi zevk suyundan şüphe ettim 5 ağustosta regl olmam gerekiyordu asiri stresten olmadim 15 inde oldum 4 5 gun surdu ikinci reglim 14 eylüldu ancak uc gun gecikince kan testi yaptırdım yani 16 eylülde ilişkiden 45 gun sonrası oluyir ve negatif cikti 17 eylukde regl oldum kisaca ilişkinin uzerine iki adet oldum ikinciye gecikince kan testi yaptırdım ilişkiden 45 gün sonraki kan testi negatif 77 gün sonraki idrar testi de negatif ve üçüncü reglimi 17 ekimde olmam gerekiyordu hala olmadim cok stresliyim gec döllenme ihtimali var midir gec dollenme tek bir ilişkide olabilir mi olduysa da 45 gün sonraki kan testinde cikar mıydı

Böyle devam edersen kesin hamile kalırsın de 😂

Canım dışardaydım şimdi geldim adet oldum sandım ama bişey yok şimdilik gece yaptığım testte li çizgi de belirginleşmiş yani hala ümit var yorulmuşum şimdi yatıyorum
Bide bugün çok duygusalım 😢😭😭
Testlerin son halini atsana canım

Benim de 4 günüm var

Eklentiler

• DSC_0244.webp
    DSC_0244.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 64
Akılları sıra dalga geciyolar yaa boşver gülüm
Sen ne zaman yapacaksin cnm sende de var bence
Ben bugün göğüs ağrısı WC ve kötü rüyayla uyandım kuzum sanırım totom açıkta kalmış 😂 şuan 2 gün oldu yarında olmazsam eşimden gizli bitane test alicam 😂 geçen ayda 3 gün gecikmisti ya acaba mi diyorum

Canım umudunu yitirme ben sana başından beri diyorum bu kadar yorulacahina kan ver diye ama umut kesilmez kırmızılar gellene kadar inşallah vardır ama yoksa da bu stresle adetini de geciktirirsin 🙏🙏🙏

Doğru diyosun canım haklısın inşallah vardır dua ediyorum sadece yarın erkenden gidicem asm ye 🤗

Canm umudunu niye kaybetiyosn belirtiler herkeste aynı olmaz. Kimisinde kuruluk oluyo kimisinde akıntı. Hem 1 günde çok fark olmaz beta muhtemelen daha düşüktür oda çizgiyi gözle görülür şekilde koyulaştırnaz. Moralini bozma sen yine garanti olsun kan ver canm idrar testleri insanı yıpratıyor 😪

Aynen öyle canım bide ağrım hep hafiften var o yüzden modum düştü biraz şimdi daha iyiyim testim de koyulaşma var ama yine dünkü gibi şimdi çekip atarım 😚😚

Benim dün itibariyle göğüslerim şişti göğüs uçlarım dikleşti. Benim adet zamanı hiç göğüslerim de fark olmaz önceki gebeliğim de böyle olmuştum acaba mı dedim bacağıma gece yatarken kramp girdi öncekindede böyle oluyodu saatlerce uyuyamıyodm yine aynısı oldu. Herkes hasta mısın gözlerin baygın bakıyor diyo gerçekten de hasta gibiyim hiç halim yok dokunmasınlar bana istiyorum öncekindede böyleydim d vitamini tedavisi görüyo dm yine tedavi görüyorum 3 haftadır. Çok araştırıyorm ya ondan mı bu belirtileri yaşamaya başladm acaba psikolojik olur mu ki 🙄 varsada yoksada bilmek istiyorum sadece bu psikolojik belirti yapar mı ki. Akıntı konusunda öncekindede oluyodu ama bu kadar erken oldumu hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç

Canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim enn güzelini nasip etsin 🤗

SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri MoonfacedMom MoonfacedMom Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi etiketleyemediğim diğer arkadaşlar kan verdim bir saate çıkacak inşallah hayırlısıyla hamiş olmam için dua bekliyorum sizlerden lütfen 🙏 çok kötü oldum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Canım sonucunu gördüm belki yükselme olur hakkında hayırlısı olsun canımm 💞💞

Kizlar dun yazamadim ozel hastane devlete yonlendirdi devlettede ölüm gibiydi sira bekledim yesil alana gonderdiler orda sira bekledim sonra kadin dogum derken progestan yazdi keseyi gorduk dunde 15 mm

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine 😘😘

Testlerin son halini atsana canım

Tamam canım şimdi çekip atayım 🤗

Cnm sen ins hamilesin allahin izniyle uzan dinlen biraz 😍😍

Canımm inşallah Rabbim hepimize nasip etsinn yarın kan vericem bakalım

Back