• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba, yurtdışında yaşıyorum şuan hamilelik testi alabileceğim bi bölgede değilim, elimde ovülasyon testi var. bat 2 gün geçti bu şekilde görülüyor. fikrinizi merak ettim. hamilelik testini pztden önce alma şansım yok. yorum yaparsanız çok sevinirimmm.
Canm bu yumurtlama degıl saten yumurtlama olması ıcın koyu olması gerekiyor. Eğer hamilelik varsada kopkoyu olması gerekıuor. Testte LH hormonu hep var vucudumuzda o bedenle böyle çıkması normal hep silik çıkar onemlı olan kopkoyu olması ♥️

10 ekimde yumurtam çatladı bugün tam 10.gün 10ekimden sonra da ilişki olmadı zaten. Artık yumurta takibi falan da yapmayı düşünmüyorum akışına bırakıcam
Malesef canm Bi ihtimal belki yarın yaptırsaydın yüksek çıkabilirdi. Döllenme 6 ila 10 gün arası oluyo varsa yarın yükselebilir yarın yada öbür gün sağlık ocağına git kan ver istersen son umudumuz inşallah yükselir

Koyuluk gördüysen bugun degelrndır canım ıkıncı yumurtlama olabılır bende hep oyle olur 🙏🏻

Yumurtlama kadar koyu değildi canım sadece düne göre koyuydu. Son bir tane ovu testim kaldı onu da yarın yapıcam.

Eklentiler

• IMG_20191020_084844.webp
    IMG_20191020_084844.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar gördüğünüz gibi silik çizgilerin hükmü yok maalesef ki A AliAgah47 arkadaşımızın da silikti ama kan negatif çıktı kaptırmayalım kendimizi kan tahlili yaptırın sonra sevinin sonra yıkımı çok ağır oluyo tecrübeyle sabit. Ben psikolojim bozulana kadar kendimi yıpratmıştm zamanında 😪

Malesef canm Bi ihtimal belki yarın yaptırsaydın yüksek çıkabilirdi. Döllenme 6 ila 10 gün arası oluyo varsa yarın yükselebilir yarın yada öbür gün sağlık ocağına git kan ver istersen son umudumuz inşallah yükselir

Olursa ucundan olmuş gibi olacak sanırım. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize. Adet günüm 22ekim tam iki gün geçmiş olacak o gün okul çıkışı yaptırıcam eğer adet olmazsam.

Olursa ucundan olmuş gibi olacak sanırım. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize. Adet günüm 22ekim tam iki gün geçmiş olacak o gün okul çıkışı yaptırıcam eğer adet olmazsam.
İnsallah canim sen yine umutlanma Ogün inşallah yüksek değer çıkar ve sana sürpriz olur cee eeee yapar belki bebişin sana "🤗🤗

Kızlar gördüğünüz gibi silik çizgilerin hükmü yok maalesef ki A AliAgah47 arkadaşımızın da silikti ama kan negatif çıktı kaptırmayalım kendimizi kan tahlili yaptırın sonra sevinin sonra yıkımı çok ağır oluyo tecrübeyle sabit. Ben psikolojim bozulana kadar kendimi yıpratmıştm zamanında 😪

Katılıyorum canım. İdrar testini en erken adet günü yapmak lazım onu anladım.

Canm bu yumurtlama degıl saten yumurtlama olması ıcın koyu olması gerekiyor. Eğer hamilelik varsada kopkoyu olması gerekıuor. Testte LH hormonu hep var vucudumuzda o bedenle böyle çıkması normal hep silik çıkar onemlı olan kopkoyu olması ♥

canımm çok teşekkür ederim yorumun için. ben bi kaç gün yapmıştım pick olması sonrasında hiç çizgi görünmemişti nerdeyse sıfırdı. şimdi bat geçince deneyim dedim. bi çizgi görünce şaşırdım sormak istedim.:KK200:

Ben ovulasyonla hamile kaldim kizlar evlendigimden beri 2 kez adet gordum adetim hic duzensiz degilken duzensiz olmaya basladi ve yumurtlama takibi yaptim 18.de pik oldu dediler burdaki arkadaslar ben 18-19-20-21-22 ust uste degerlendirdim ve hamile kaldim simdi pik dediklerininde fotosunu atiyorum darisi basiniza insallah ♥️ Bu arada 18inde 2 test yaptim biri koyu gibiydi gece bi daha yaptim o yuzden kacirmamak icin onu da eklicem belki faydasi olur ♥️

Eklentiler

• EA7CE655-DF2A-4221-88DE-85BCE414D91D.webp
    EA7CE655-DF2A-4221-88DE-85BCE414D91D.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 36
  • CF3EC621-B5CD-40EB-8B44-3F3F182F9263.webp
    CF3EC621-B5CD-40EB-8B44-3F3F182F9263.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
Ben ovulasyonla hamile kaldim kizlar evlendigimden beri 2 kez adet gordum adetim hic duzensiz degilken duzensiz olmaya basladi ve yumurtlama takibi yaptim 18.de pik oldu dediler burdaki arkadaslar ben 18-19-20-21-22 ust uste degerlendirdim ve hamile kaldim simdi pik dediklerininde fotosunu atiyorum darisi basiniza insallah ♥ Bu arada 18inde 2 test yaptim biri koyu gibiydi gece bi daha yaptim o yuzden kacirmamak icin onu da eklicem belki faydasi olur ♥

Kaçıncı günü gebelik öğrenmişti canım

Kızlar hem çok kötü bı rüyayla hemde tuvalete sıkışmış şekilde hemdee felaket bir göğüs ağrısıyla uyandım 🙃

Back