• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah Allahım sizinde kucaklarinizi bos birakmaz gebe olan herkesinde saglikli sihhatli gelir dunyaya 🤲🏻
Geçmiş olsun canım rabbim yavrularımızı bize bağışlasn inşallah. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Lekelenme ler beni çok korkutuyor rabbim kimseye yaşatmasın 2 kaybım var hassas noktam lütfen progestan ı ihmal etme ve bol bol yat dinlen. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Ben yillardir yapmadim bu ay tup bebekle kaldim kan vere vere idrar testi yapa yapa bi hal oldum.. kimyasalla sonuclandi 5 sene sora bunu bile gormek uzsede bana sukur dedirtti.
Insallah yine olucak. Seninde insallah oyle olur.
Kımyasal yasadıysan bıdaha gebe kalırsın demek kuzu ınsalkah bı sefer saglıkla sonuclanır bol dua et rabbım nasıp etsın bızedebu duyguyu cok aminnnn:KK200: :anneadayı: :nazar:

• Beğen
Reactions: H M
Geçmiş olsun canım rabbim yavrularımızı bize bağışlasn inşallah. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Lekelenme ler beni çok korkutuyor rabbim kimseye yaşatmasın 2 kaybım var hassas noktam lütfen progestan ı ihmal etme ve bol bol yat dinlen. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Amin kuzum amin 🤲🏻

Kımyasal yasadıysan bıdaha gebe kalırsın demek kuzu ınsalkah bı sefer saglıkla sonuclanır bol dua et rabbım nasıp etsın bızedebu duyguyu cok aminnnn:KK200: :anneadayı: :nazar:
Oyle diyorlar bi temizlensin insallahta normalden denicez olmassa dier transfere gecicez insallah. Amin hepimize insallah Rabbim tez vakitte nasip etsin.

Insallah yükselir canım yukselen cok var cubku rabbım aratmasın bızlere ınsallah artık bızde kavuşalım ♥

Amin canım amin ben de 0.200den yükseleni okudum. Ama kan verdim içim rahatladı nedense adet olmazsam yine kan verip baktırırım. Aslında ovulasyonda koyuluk oldu bu sabah o yüzden kan verme ihtiyacı hissettim

Amin canım amin ben de 0.200den yükseleni okudum. Ama kan verdim içim rahatladı nedense adet olmazsam yine kan verip baktırırım. Aslında ovulasyonda koyuluk oldu bu sabah o yüzden kan verme ihtiyacı hissettim
Canm 0 oluyo yani o küsüratın Bi önemi yok malesef son ilişkinin üzerinden 10 gün geçtiyse yükselme ihtimali yok gibi 1 2 3 olsa Bi umuttur ama 0 virgül bilmem kaç yani 0dır 😪

kızlar merhaba, yurtdışında yaşıyorum şuan hamilelik testi alabileceğim bi bölgede değilim, elimde ovülasyon testi var. bat 2 gün geçti bu şekilde görülüyor. fikrinizi merak ettim. hamilelik testini pztden önce alma şansım yok. yorum yaparsanız çok sevinirimmm.

Eklentiler

• 38588341-9414-46D4-B77E-901D289E0CD2.webp
    38588341-9414-46D4-B77E-901D289E0CD2.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 36
Canm 0 oluyo yani o küsüratın Bi önemi yok malesef son ilişkinin üzerinden 10 gün geçtiyse yükselme ihtimali yok gibi 1 2 3 olsa Bi umuttur ama 0 virgül bilmem kaç yani 0dır 😪

10 ekimde yumurtam çatladı bugün tam 10.gün 10ekimden sonra da ilişki olmadı zaten. Artık yumurta takibi falan da yapmayı düşünmüyorum akışına bırakıcam

kızlar merhaba, yurtdışında yaşıyorum şuan hamilelik testi alabileceğim bi bölgede değilim, elimde ovülasyon testi var. bat 2 gün geçti bu şekilde görülüyor. fikrinizi merak ettim. hamilelik testini pztden önce alma şansım yok. yorum yaparsanız çok sevinirimmm.

Yumurtlama gününü biliyor musun

Koyuluk gördüysen bugun degelrndır canım ıkıncı yumurtlama olabılır bende hep oyle olur 🙏🏻

Back