• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu testi de erken gebelik testiyle aynı anda yapmıştım var mı bunda da çizgi 🙄🤔

Eklentiler

• 26A69E18-5A93-4AA5-8CBC-30A6A508DE07.webp
    26A69E18-5A93-4AA5-8CBC-30A6A508DE07.webp
    226,8 KB · Görüntüleme: 74
Ayy heyecan bastıı yemek yapıcam daha heyecandan yapamıyom 😄😄😄

Gerçekten görünüyor dimii artık gözüm şaşı oldu 😄😄

Eşim gelince bi dicem ben şimdi yalnız gidemem 😍😍

Ovu yok canımm

Kız nası gidem eşim gelsin akşam bi size testi tekrat atarımm şuan daha çok belli oldu

Yarın da tekratlıyımm

Allahımmm inşallaj vardır bebeğimmm
Kızlar size dua ediyorum sizde bana edin noluurrr 😄😄
🙏hepimizin inşallah vardır canım 🙏🙏🙏

Bak tatlim ben fasulyeyi bu sekilde ogrendim 😂😂 ilk saniyesinde cikmisti zirzop 😂😂 90.54 beta ile teyit ettirdim gecenin korunde ozel hastanede bence suan kosup kan vermelisin 🤷🏻‍♀️

Bu testi ne zaman yapmıştınız adet tarihiniz geçmemiş miydi. Benim 3 veya 4 gün kaldı adete yumurtlama zamanıma göre. Kendime umut arıyorum hala :(

Bu testi ne zaman yapmıştınız adet tarihiniz geçmemiş miydi. Benim 3 veya 4 gün kaldı adete yumurtlama zamanıma göre. Kendime umut arıyorum hala :KK43:
Yok en son 8 eylulde olmustum 2 ekimde ogrendim hamile oldugumu gribal enfeksiyon geçiriyodum erken gebelik testi yaptim ilac kullanmayayim diye negatif cikti bi iki gun sonra burda bi hatun en son 7 eylulde regli olmustu bende 8inde o hamile oldugunu ogrenmis benim gbi erken gebelik yapmis cikmamis normal testte cikmiss 2 tane almistim isten ciktigimda adet olucak gibi agrilarim vardi bikac gundur ama normalde olmazdi bende bikac gun sonra yaparim diye almistim o yaziyi okuyunca o aksam ikisini birden yaptiktan sonra acilde aldim solugu 😂😂

Yok en son 8 eylulde olmustum 2 ekimde ogrendim hamile oldugumu gribal enfeksiyon geçiriyodum erken gebelik testi yaptim ilac kullanmayayim diye negatif cikti bi iki gun sonra burda bi hatun en son 7 eylulde regli olmustu bende 8inde o hamile oldugunu ogrenmis benim gbi erken gebelik yapmis cikmamis normal testte cikmiss 2 tane almistim isten ciktigimda adet olucak gibi agrilarim vardi bikac gundur ama normalde olmazdi bende bikac gun sonra yaparim diye almistim o yaziyi okuyunca o aksam ikisini birden yaptiktan sonra acilde aldim solugu 😂😂

Bir iki daha umutlanabilirim sanırım. Kafayı yiyeceğim az kaldı :( belimden rahatsız olduğum için bir hafta raporluydum işe gitmediğim için iyice bu konuya sardım sanırım :(

Bak tatlim ben fasulyeyi bu sekilde ogrendim 😂😂 ilk saniyesinde cikmisti zirzop 😂😂 90.54 beta ile teyit ettirdim gecenin korunde ozel hastanede bence suan kosup kan vermelisin 🤷🏻‍♀️

Kız bana mı diyon sana da göründü mü çizgi 😍😍Allahımmm ilk idrarda nasıl çıkar acaba çok merak ediyorumm
Kocana deme sürpriz yaparsın. Var Allahın izniyle canm. Benim için hayırlısıysa olsun diye dua et olur mu, 😊😊

Aynen demicem çğnkü o bu çizgileri göremiyor 😄😄

Ederim canım etmem miii sende bana et bebğim olsun hayırlısıyla 😍😍

Kızlar bu testi de erken gebelik testiyle aynı anda yapmıştım var mı bunda da çizgi 🙄🤔

Canım ben çok hafif gölge görüyorum 🤗

Canım sabahtandır benimde ağrım vardı şuan da sadece belim de var inşallah bendede vardırr 😍😍 nolur dua et bana daa

Kız bana mı diyon sana da göründü mü çizgi 😍😍Allahımmm ilk idrarda nasıl çıkar acaba çok merak ediyorumm

Aynen demicem çğnkü o bu çizgileri göremiyor 😄😄

Ederim canım etmem miii sende bana et bebğim olsun hayırlısıyla 😍😍

Canım ben çok hafif gölge görüyorum 🤗

Canım sabahtandır benimde ağrım vardı şuan da sadece belim de var inşallah bendede vardırr 😍😍 nolur dua et bana daa
Hayırlı sağlıklı çocukların olsun inşallah canım 🙏🙏😊😊

Kızlar 🙄🤔 yine yaptım ben ya

Eklentiler

• 9D825976-B154-4F0B-A89C-A09513D61B5D.webp
    9D825976-B154-4F0B-A89C-A09513D61B5D.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 995BF265-D605-42AD-8378-BB08CE091AFB.webp
    995BF265-D605-42AD-8378-BB08CE091AFB.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 61
Back