- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy heyecan bastıı yemek yapıcam daha heyecandan yapamıyom
Gerçekten görünüyor dimii artık gözüm şaşı oldu
Eşim gelince bi dicem ben şimdi yalnız gidemem
Ovu yok canımm
Kız nası gidem eşim gelsin akşam bi size testi tekrat atarımm şuan daha çok belli oldu
Yarın da tekratlıyımm
Allahımmm inşallaj vardır bebeğimmm
Kızlar size dua ediyorum sizde bana edin noluurrr![]()
Var canım hatta değerin 10-15 arası bişey çıkarSize görünüyor mu bilmiyorım ama bana görünüyor![]()
![]()
Bak tatlim ben fasulyeyi bu sekilde ogrendimilk saniyesinde cikmisti zirzop
90.54 beta ile teyit ettirdim gecenin korunde ozel hastanede bence suan kosup kan vermelisin
![]()
Kızlar bu testi de erken gebelik testiyle aynı anda yapmıştım var mı bunda da çizgi![]()
Erken gebeliğin bilmesem bunda çizgi yok derdim ama bildiğim için sanırım bunda da çizgi görüyorum![]()
Yok en son 8 eylulde olmustum 2 ekimde ogrendim hamile oldugumu gribal enfeksiyon geçiriyodum erken gebelik testi yaptim ilac kullanmayayim diye negatif cikti bi iki gun sonra burda bi hatun en son 7 eylulde regli olmustu bende 8inde o hamile oldugunu ogrenmis benim gbi erken gebelik yapmis cikmamis normal testte cikmiss 2 tane almistim isten ciktigimda adet olucak gibi agrilarim vardi bikac gundur ama normalde olmazdi bende bikac gun sonra yaparim diye almistim o yaziyi okuyunca o aksam ikisini birden yaptiktan sonra acilde aldim soluguBu testi ne zaman yapmıştınız adet tarihiniz geçmemiş miydi. Benim 3 veya 4 gün kaldı adete yumurtlama zamanıma göre. Kendime umut arıyorum hala![]()
Kizee gördüm bendeeeSize görünüyor mu bilmiyorım ama bana görünüyor![]()
![]()
Hadi inşallah kuzum yaKizee gördüm bendeee![]()
Kuzum idrarı sanki çok damlatmissinKızlar bu testi de erken gebelik testiyle aynı anda yapmıştım var mı bunda da çizgi![]()
3 damla canımKuzum idrarı sanki çok damlatmissin
Islaklık çok gibi görünüyor ondan dedim kuzum3 damla canım
Yok en son 8 eylulde olmustum 2 ekimde ogrendim hamile oldugumu gribal enfeksiyon geçiriyodum erken gebelik testi yaptim ilac kullanmayayim diye negatif cikti bi iki gun sonra burda bi hatun en son 7 eylulde regli olmustu bende 8inde o hamile oldugunu ogrenmis benim gbi erken gebelik yapmis cikmamis normal testte cikmiss 2 tane almistim isten ciktigimda adet olucak gibi agrilarim vardi bikac gundur ama normalde olmazdi bende bikac gun sonra yaparim diye almistim o yaziyi okuyunca o aksam ikisini birden yaptiktan sonra acilde aldim solugu![]()
Bak tatlim ben fasulyeyi bu sekilde ogrendimilk saniyesinde cikmisti zirzop
90.54 beta ile teyit ettirdim gecenin korunde ozel hastanede bence suan kosup kan vermelisin
![]()
Kocana deme sürpriz yaparsın. Var Allahın izniyle canm. Benim için hayırlısıysa olsun diye dua et olur mu,![]()
Kızlar bu testi de erken gebelik testiyle aynı anda yapmıştım var mı bunda da çizgi![]()
Yok en son 8 eylulde olmustum 2 ekimde ogrendim hamile oldugumu gribal enfeksiyon geçiriyodum erken gebelik testi yaptim ilac kullanmayayim diye negatif cikti bi iki gun sonra burda bi hatun en son 7 eylulde regli olmustu bende 8inde o hamile oldugunu ogrenmis benim gbi erken gebelik yapmis cikmamis normal testte cikmiss 2 tane almistim isten ciktigimda adet olucak gibi agrilarim vardi bikac gundur ama normalde olmazdi bende bikac gun sonra yaparim diye almistim o yaziyi okuyunca o aksam ikisini birden yaptiktan sonra acilde aldim solugu![]()
Size görünüyor mu bilmiyorım ama bana görünüyor![]()
![]()
Hayırlı sağlıklı çocukların olsun inşallah canımKız bana mı diyon sana da göründü mü çizgiAllahımmm ilk idrarda nasıl çıkar acaba çok merak ediyorumm
Aynen demicem çğnkü o bu çizgileri göremiyor
Ederim canım etmem miii sende bana et bebğim olsun hayırlısıyla
Canım ben çok hafif gölge görüyorum
Canım sabahtandır benimde ağrım vardı şuan da sadece belim de var inşallah bendede vardırrnolur dua et bana daa
Canım bı kan ver sen en iyisi kendini harap etmeKızlaryine yaptım ben ya
Yarın bat günü canım geçsin vereceğim zatenCanım bı kan ver sen en iyisi kendini harap etme![]()
Kızlaryine yaptım ben ya