- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Asıl sizin ora neresi 15 tl çok iyimiş maşallah
Mardin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl sizin ora neresi 15 tl çok iyimiş maşallah
İnşallah vardır canım umudumuzı asla kaybetmiyoruz ben bu ay olsam da umudum hiç bitmicek
Bende altı gün önce falan leke gördüm kırmızı tek seferlik inşallah yerleşme kanamasıdır![]()
Kizee burası İstanbulMardinburda millet seriye bağlamış herkes hamile sanki sürümden kazanıyorlar galiba
ben görevim icabı buradayım genlerim buraya ait değil Malesef ondan hamiş olamıyorum sanırım
![]()
Kizee burası İstanbulburda adamı öpmeye çalışıyorlar özeller
![]()
Mardinburda millet seriye bağlamış herkes hamile sanki sürümden kazanıyorlar galiba
ben görevim icabı buradayım genlerim buraya ait değil Malesef ondan hamiş olamıyorum sanırım
![]()
Ben de tek seferlik diye umutlanmıştım ama az önce wc gittim yine var ve benim adetim böyle başlar. Sabah da test yapıp bu aylık bebek mevzusunu kapatıcam
Kız sen daha kucukmussunOlursun sende inşallah canım dua edelim birbirimize
Kaç yaşındasın bu arada ben 23
Canım üzülme her şeyde bi hayır vardır bende yüksek ihtimal yarın olurum
Bende suana kadar baya agri çektim gelen giden olmadi
Aksama kadarda oturmadim yarin yolcuyum memlekete ins
Camasir ev derken pilim bitti
Kız sen daha kucukmussun![]()
Öyle acikmisimki corbaya gomuldum ya varsa bana yasak aslında yolculuk falan ama bilemedim bu arada 30 yasindayimCanım hayırlı yolculuklar dikkat et kendine ne olur ne olmaz
Belirti var mıydıKapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
Daha adet olmadan hemen niye kestin umudunu kuzumKızlar ben hamile olmadığımı farkettim kızımda göğüs uçlarım acıyordu şişti bunda öyle bişey yok umudu kestim hayırlı olan buymuş,,![]()
Kendimi kaptırdım kuzu ya hamile gibi geziyorum değilim büyük ihtimalle ilk deneme bide. Su içmek istiyorum sürekli idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşündüm bilmem hamilelikte su isteği artar mıDaha adet olmadan hemen niye kestin umudunu kuzum
Kuzum umutlandırmak istemem ama ben nerdeyse 5 litre suyu görmüyordumKendimi kaptırdım kuzu ya hamile gibi geziyorum değilim büyük ihtimalle ilk deneme bide. Su içmek istiyorum sürekli idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşündüm bilmem hamilelikte su isteği artar mı
Sabah ilk idrarınla yap canim hayirli olsunCanım çok erken yapmışsın hemen morslini bızma benim de erken aslında ama dayanamadım işte içime bi his geldi
Yani hemen çıkmadı yaptım baktım negatif uyudum bi saat kadar kalktım baktım bi çizgi var sınra akşam eve geldim çizgi netleşmiş
Ama eve gelince de yaptım onda bişey çıkamdı yine gölge gibi var
Sence testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım yoksa bat günü mü
Ciddi misin canımKuzum umutlandırmak istemem ama ben nerdeyse 5 litre suyu görmüyordum![]()