• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım umudumuzı asla kaybetmiyoruz ben bu ay olsam da umudum hiç bitmicek 😍😍
Bende altı gün önce falan leke gördüm kırmızı tek seferlik inşallah yerleşme kanamasıdır 😄

Ben de tek seferlik diye umutlanmıştım ama az önce wc gittim yine var ve benim adetim böyle başlar. Sabah da test yapıp bu aylık bebek mevzusunu kapatıcam

Mardin 😂 burda millet seriye bağlamış herkes hamile sanki sürümden kazanıyorlar galiba 😁 ben görevim icabı buradayım genlerim buraya ait değil Malesef ondan hamiş olamıyorum sanırım 😂😂

Olursun sende inşallah canım dua edelim birbirimize ;)
Kaç yaşındasın bu arada ben 23

Ben de tek seferlik diye umutlanmıştım ama az önce wc gittim yine var ve benim adetim böyle başlar. Sabah da test yapıp bu aylık bebek mevzusunu kapatıcam

Canım üzülme her şeyde bi hayır vardır bende yüksek ihtimal yarın olurum

Kızlar ben hamile olmadığımı farkettim kızımda göğüs uçlarım acıyordu şişti bunda öyle bişey yok umudu kestim hayırlı olan buymuş,, 🙂

Daha adet olmadan hemen niye kestin umudunu kuzum
Kendimi kaptırdım kuzu ya hamile gibi geziyorum değilim büyük ihtimalle ilk deneme bide. Su içmek istiyorum sürekli idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşündüm bilmem hamilelikte su isteği artar mı

Kendimi kaptırdım kuzu ya hamile gibi geziyorum değilim büyük ihtimalle ilk deneme bide. Su içmek istiyorum sürekli idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşündüm bilmem hamilelikte su isteği artar mı
Kuzum umutlandırmak istemem ama ben nerdeyse 5 litre suyu görmüyordum 🤭🤭🤭🤭

Canım çok erken yapmışsın hemen morslini bızma benim de erken aslında ama dayanamadım işte içime bi his geldi

Yani hemen çıkmadı yaptım baktım negatif uyudum bi saat kadar kalktım baktım bi çizgi var sınra akşam eve geldim çizgi netleşmiş
Ama eve gelince de yaptım onda bişey çıkamdı yine gölge gibi var
Sence testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım yoksa bat günü mü
Sabah ilk idrarınla yap canim hayirli olsun:KK200:

Evet ciddiyim yatana kadar rahat buluyordu okadar litre yanın🤭😂😂 ben öğrendikten sonra başlamıştı bel sırt agrisi kuzum.

Back