- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silikte olsa var canım çizgi
günaydın canım ben hala direniyorumKızlar günaydın test yapan var mı![]()
günaydın canım ben hala direniyorum![]()
Kızlar günaydın test yapan var mı![]()
So
Soyledim 1 dk dedi 10 dk gecti![]()
günaydın canım ben hala direniyorum![]()
Yumurtlamamın 10. Çatlamanın 9. Günü napsam bilmiyorum gidip on tane test alıp sabah akşam yapsam mı![]()
valla bana kalsa bende yarım saatte bir yapasım var ama geçen ay negatifi görünce çok moralim bozuldu o yüzden günümün geçmesini bekliyorum canım bugün yarın olmam lazım bakalımYumurtlamamın 10. Çatlamanın 9. Günü napsam bilmiyorum gidip on tane test alıp sabah akşam yapsam mı![]()
yaa hüsran olmak istemiyorum bekliyorum kuzu kuzu adet olmayıKız testin varsa yapsanaa
yaa hüsran olmak istemiyorum bekliyorum kuzu kuzu adet olmayı![]()
tamam canım. adet takvimine göre yarın bat günü ama 28 günde bir oluyorum ben aslında bugün olmam gerek yarın 29. gün çünki. hayırlısı artıksen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap canımm ama yaparsamçn at buraya bekliyoruz![]()
![]()
![]()
tamam canım. adet takvimine göre yarın bat günü ama 28 günde bir oluyorum ben aslında bugün olmam gerek yarın 29. gün çünki. hayırlısı artık
bata ne kadar vardı canımGünaydın kizlar gidip test aldım yaptım sonuç negatif![]()
2 gün gectibata ne kadar vardı canım
idrar testimi yaptın canım belki geç döllenmedir en garantisi kan testi canım2 gün gecti
Ewet canm idrar testi geçen sefer hamile kaldığında 4 gün geçince yapmıştım pozitiftiidrar testimi yaptın canım belki geç döllenmedir en garantisi kan testi canım