• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bu süper akşamı iple çekiyoruz o zaman haydi bakalım hayırlısı tatlım 🥰😍
Aminn kuzum ay bı arkadasima attım ablasına göstermiş hamile olması için çift çizgi olması gerekir demiş üstelik evli ve bi cocuga var , bana tuhaf geldi hepimizin gördüğü çizgiyi onun gorememesi🙄

Aminn kuzum ay bı arkadasima attım ablasına göstermiş hamile olması için çift çizgi olması gerekir demiş üstelik evli ve bi cocuga var , bana tuhaf geldi hepimizin gördüğü çizgiyi onun gorememesi🙄
Canım çocuğu olması bişey değiştirmez ki ayrıca o belki çok geç öğrendi ve net çıktı herkes bizim baktığımız gibi bakamaz biz samanlıkta iğne arıyoruz resmen ya 🤓🤣😂

Ben son hamileliğimde 9. Gün yapmıştım test bembeyazdı, 11. Gün yaptığımda çizgi vardı, yani 9. Gün erken 2 gün sonra tekrar yap inşallah vardır

Yaptığım araştırmalara göre yumurtlama takibi yapanlar eğer gebelik varsa 11.gün idrar testinde öğrenmişler. Benim de bugün 9.gün cumartesi sabah test yapacağım inşallah. Bir de merak ettim konu aslında çatladığından itibaren 11 mi pik yaptığı günden itibaren mi?

Yaptığım araştırmalara göre yumurtlama takibi yapanlar eğer gebelik varsa 11.gün idrar testinde öğrenmişler. Benim de bugün 9.gün cumartesi sabah test yapacağım inşallah. Bir de merak ettim konu aslında çatladığından itibaren 11 mi pik yaptığı günden itibaren mi?
Bende sürekli bu soruya cvp aradım hangi gün olmali diye ama bisey bulamadım cnm

Eklentiler

• IMG_20191016_233808.jpg
    IMG_20191016_233808.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar bu testler 1 saat arayla yapıldı ikisi de bugüne ait sizce durum nedir adete 3 gün var haydi yorumlarınızı bekliyorum Kk güzel hatunları 🥰😍

Eklentiler

• 21250549-532D-4233-A948-AF7D91563039.jpeg
    21250549-532D-4233-A948-AF7D91563039.jpeg
    236,8 KB · Görüntüleme: 110
Back