- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Kız burdaki acillerde gebelik yapmıyorlar akşam eşim gelince özele gidip vericemHaydi tak çantanı koluna doğru hastaneye koşşşşş kız acile git baktır haydi bebeğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız burdaki acillerde gebelik yapmıyorlar akşam eşim gelince özele gidip vericemHaydi tak çantanı koluna doğru hastaneye koşşşşş kız acile git baktır haydi bebeğim
İşte bu süper akşamı iple çekiyoruz o zaman haydi bakalım hayırlısı tatlımKız burdaki acillerde gebelik yapmıyorlar akşam eşim gelince özele gidip vericem![]()
Aminn kuzum ay bı arkadasima attım ablasına göstermiş hamile olması için çift çizgi olması gerekir demiş üstelik evli ve bi cocuga var , bana tuhaf geldi hepimizin gördüğü çizgiyi onun gorememesiİşte bu süper akşamı iple çekiyoruz o zaman haydi bakalım hayırlısı tatlım![]()
Canım çocuğu olması bişey değiştirmez ki ayrıca o belki çok geç öğrendi ve net çıktı herkes bizim baktığımız gibi bakamaz biz samanlıkta iğne arıyoruz resmen yaAminn kuzum ay bı arkadasima attım ablasına göstermiş hamile olması için çift çizgi olması gerekir demiş üstelik evli ve bi cocuga var , bana tuhaf geldi hepimizin gördüğü çizgiyi onun gorememesi![]()
Valla ya biz b*kumuzda boncuk arıyoruzCanım çocuğu olması bişey değiştirmez ki ayrıca o belki çok geç öğrendi ve net çıktı herkes bizim baktığımız gibi bakamaz biz samanlıkta iğne arıyoruz resmen ya![]()
Bende göremedimAminn kuzum ay bı arkadasima attım ablasına göstermiş hamile olması için çift çizgi olması gerekir demiş üstelik evli ve bi cocuga var , bana tuhaf geldi hepimizin gördüğü çizgiyi onun gorememesi![]()
Ben son hamileliğimde 9. Gün yapmıştım test bembeyazdı, 11. Gün yaptığımda çizgi vardı, yani 9. Gün erken 2 gün sonra tekrar yap inşallah vardır
Adetime 4-5 gün var cnmCanım nedense ben bisi göremiyorum adetine ne kadar var
Bende sürekli bu soruya cvp aradım hangi gün olmali diye ama bisey bulamadım cnmYaptığım araştırmalara göre yumurtlama takibi yapanlar eğer gebelik varsa 11.gün idrar testinde öğrenmişler. Benim de bugün 9.gün cumartesi sabah test yapacağım inşallah. Bir de merak ettim konu aslında çatladığından itibaren 11 mi pik yaptığı günden itibaren mi?
Bende göremedim![]()
Yarinda yapicam hatta birazdan yapsammiki diye düsündüm yine haha iyice kafayi yedimCnm yarin da yapacakmisin![]()
Canim umutlandirmak icin demiyorum ama sende gercekten görüyorum insallah öyledirKızlar bu testler 1 saat arayla yapıldı ikisi de bugüne ait sizce durum nedir adete 3 gün var haydi yorumlarınızı bekliyorum Kk güzel hatunları![]()
Alttaki de gördümKızlar bu testler 1 saat arayla yapıldı ikisi de bugüne ait sizce durum nedir adete 3 gün var haydi yorumlarınızı bekliyorum Kk güzel hatunları![]()
Ballar damlıyor ağzından kuzum bende görüyorumCanim umutlandirmak icin demiyorum ama sende gercekten görüyorum insallah öyledir![]()