• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤣Hamile kalırsam yolarım o karıyı. Bu arada prolaktin gebeliği engelleyen Bi hormon o hamiş kalanlar o hormon düşünce kalmıştır. (züürt tesellisi 😉😜)
Olacak olana hicbirsey engel degil.
Emzirenlerde kaliyor cunku o hormon surekli yuksek degil düsebiliyor genellikle.. belli adonim vs problemler yoksa.

Kızlar benim de bata 4 gün var sanki bisey var gibi geliyor siz görüyor musunuz

Eklentiler

• 20191118_091048.jpg
    20191118_091048.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 42
canım daha kadın doğuma gitmedim bu perşembe gidicem insAllah tahmini 3-4 haftalık olabilir dedi aile hekimi geç döllenme benim sanırım ondan emin değilim

Yaa hayırlısı olsun canım smear niye alındı bı arada ben kaçırdım orayı
Rutinmis cnm yaşta 30 oldu oyuzden almislar

Kasıklarım ağrımaya başladı sanırım Yumurtalama olacak Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bişey sorucam belli zamanlarda sarımsı yoğun akıntı oluyo 3 gündür falan oluyo geçen ayda adete yakın ara ara olmuştu o neden oluyo anlamadım 🤨yumurtlama ip gibi ince beyaz oluyo dimi.

Ya bu doktorları anlamıyırum bazısı felaket tellalı gibi
İbrahim saraçoğlu da çok kızıyor böyle diyenelre sen bakma o doktora canım başka yerlere de git
Ve bitkisel takviye al
İncir kürü yumurtalık deperini çok arttırıyormuş bide havuç
Başka doktor için önümüzdeki adeti bekliyorum canım hayıt ve aslan pençesi içiyorum. Değerlerim çok kötü değil bana göre

Back