Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala resimli test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fotoğrafta belli oluyor silik de olsa ikinci çizgi. Kan tahlili de yaptırmışsınız. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah.

Canım normalde 5 ve üstü ama adetine 2 gün var ve senin için baktım netten hamişsin kuzum gözün aydın dilediğin kadar bunu kullanabilirsin :)))

Senin şuan yapıcagın en doğru şeyler sırt üstü uzanıp ayaklarını biraz yukarı kaldırman çalışıyomussun bu hem sanada iyi gelir sonra kolunu yükseğe çok kaldırmaman gerneşmemen ve en bi önemlisi çok aşırı sıcak su ile duş almaman lazım

Ha tabi her an düşer mi tutundu mu ya bişey olursa diye korkup stress panik yapma Rabbim onu sana nasip etmiş onun keyfini tadını çıkart bu güzel mutluluğunun kıymetini bil :))

Canım normalde 5 ve üstü ama adetine 2 gün var ve senin için baktım netten hamişsin kuzum gözün aydın dilediğin kadar bunu kullanabilirsin :)))
Ya cok tesekkr ederim bakalm eşime bugun söylemiycem. 2 gün snra adet günümde adet olmazsam gidip testi tekrarlıycam ve o zaman süpriz yapcam :) ama iki gün burda varsa minik sırrımız olarak kalıcak:)

Tamam canım cok cok sapl hepsine dikkat etcem :)

Canm saol allah razı olsun ama hala inanamıyorum 42 normalmi ya iki gün varken acaba :)

normal tabi canım.. 18 çıkanlar vardı maşallah yükseldi değerleri hep.. inşAllah sağlıkla tutunup kucağını doldursun amin dikkat et kendine

Emin değilim açıkcası önce mi sonra mı eşim koca ay nerdeyse şehir dışındaydı tam bir karambol anlayacağın ama olacağı varsa oluyormuş onu bilir onu söylerim :)

annemde hep onu der bana olacağı varsa afedersiniz bulaşığından bile olur diye.. Rabbim sağlıkla kucağınoza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…