- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 35
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Yani ? Bat a yakın çizgi baya koyu hamilelikte mi böyle oluyordu?Eki Görüntüle 2069915 buda bu akşam yaptığım ovilasyon testi
Gozunaydin cnm Rabbim saglikla kavustursun. Belirtilerin nelerdi cnm?Hanımlar kan testi yaptırdım sonuç 96 çıktı hamileyim muayene olmadim
Yani bir kaç kişi var böyle hatta hamile olan bir arkadaş grupta özellikle yapmış sizin için denedim koyu çıkıyor demiş bilemedimYani ? Bat a yakın çizgi baya koyu hamilelikte mi böyle oluyordu?
geçen hafta aynı durumdaydım evdede küçük çocuk olunca içtim yalan değil theraful hamilelrde içiyo diye duymştumBen grip oldum fena. 5 kaldi bata. Hapsirinca kasigim batiyor. Oy ne fena ilac da icemiyorum.
Ay kiyamam icemem ki ihlamur yaptim meyve bolbol.geçen hafta aynı durumdaydım evdede küçük çocuk olunca içtim yalan değil theraful hamilelrde içiyo diye duymştum
Hamile gibisin ama test bozuk gibide geldiKızlar günaydın bende bat 23 kasımdayanamadım bu sabah 8 gibi yaptım bu testi sizce çizgi varmı. Sonra beklettim kuruyunca ne olacak diye ikinci fotoğraftaki gibi olmuş
Bat 27 kasim ben bugun yaptim bole cikti kizlar sizce Eki Görüntüle 2069895
Kızlar günaydın bende bat 23 kasımdayanamadım bu sabah 8 gibi yaptım bu testi sizce çizgi varmı. Sonra beklettim kuruyunca ne olacak diye ikinci fotoğraftaki gibi olmuş
yok arkadaşım ya sadece aynı fena şişlik var...ama hafif beyaz akıntım var.bat 25 kasım inşl mutlu oluruzBata kaldı son 2 gün. Bende göğüslerimin şişliğinden başka belirti yok kızlar. Birde idrarım çok sarı o kadar. Farklı belirti yaşayanlarınız var mı?
Hamile gibisin ama test bozuk gibide geldi
Yarın sabah tekrar yapıcam canım bakalım. 5 liralık testti bu bozuktur diye düşünüyorum valla hiç hamile kalamıcam gibi geliyor artıkcanım bence testi tekrarla derim
yok arkadaşım ya sadece aynı fena şişlik var...ama hafif beyaz akıntım var.bat 25 kasım inşl mutlu oluruz
Of valla bilemedim bende sanki hiç hamile kalamıcam gibi geliyor artık önceden böyle olsa soluğu hastanede alırdım şuan gayet yoktur modundayım
Yarın sabah tekrar yapıcam canım bakalım. 5 liralık testti bu bozuktur diye düşünüyorum valla hiç hamile kalamıcam gibi geliyor artık
Benim de bu ay 8. Ay oldu artıkaynen canım tekrarla bakalım. İnşallah hayırlısı olur. ben 8 aydır bekliyorum. Umutsuzluk yok
test bozuk çıkmış canım yarın sabah tekrar deneKızlar günaydın bende bat 23 kasımdayanamadım bu sabah 8 gibi yaptım bu testi sizce çizgi varmı. Sonra beklettim kuruyunca ne olacak diye ikinci fotoğraftaki gibi olmuş
Evde yapılan testte pozitifi görüp kanda negatif olması çok ilginç tam tersini hep duydumda gerçekten büyük hayal kırıklığı olmuş, bende korkudan bi test alıp yapamadım,sanki adet olacakmışım gibi belirtilerim kasıklarıma aniden giren sızı göğüslere dokunamıyorum bunların hepsini ilk hamileliğimdede yaşadım o zamanda tam adet olacağım gün dayanamayıp test yapmıştım ve ona inanmadım eşime bile söylemeden kan verdim kanda yanlış mı alınmış ne sağlık ocağı demez mi ertesi güne kaldı o gün eşime söylemeden nasıl durdum bilmiyorum ama hep bi sürpriz hayal ediyordum onun için sustum ertesi gün özel hastaneden kan testi yaptırmıştım o zaman emin oldum ve hemen oturup eşime bi mektup yazdım oğlumun ağzından bide bebebk zıbını tuttuğu takımdan akşam sana bi paket var diyip eline tutuşturduğumda adam şoka girmişti ayyy nerelere gittim Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu duyguları banada ikinciye yaşatsın inşallah.Benim de bu ay 8. Ay oldu artık
1 kez testte ayan beyan çift çizgi çıktı nasıl heycanlandım varya hastaneye koştum kesin hamileyim diye. Kan verdim koca bir negait. Nasıl olur diye kafayı yicektim. Artık pozitif görsemde inanamayacağım heralde. Okadar gidip kan verip beklemek ve sonuc negatif olunca çok sarsılıyor insan. Dün inanılmaz regl sancısı çektim kasıklarım midem komple. Regl öncesi böyle olmazdım hiç. Sol göğsümde normalden 4 kat daha çok acıyor taş gibi sert olmuş resmen bukadar acımıyordu normalde. Ve kremsi akıntım çok var 5 gündür falan. Başka da bişeyim yok bugün regl sancım geçti anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?