• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın bende bat 23 kasım :dua: dayanamadım bu sabah 8 gibi yaptım bu testi sizce çizgi varmı. Sonra beklettim kuruyunca ne olacak diye ikinci fotoğraftaki gibi olmuş:bicak:

Eklentiler

• 95228E2E-4AFF-46AE-9D7D-D730ABA7BEF1.jpeg
    95228E2E-4AFF-46AE-9D7D-D730ABA7BEF1.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 61
  • 82B8DC8B-D98E-485E-BA1E-495770B6C288.jpeg
    82B8DC8B-D98E-485E-BA1E-495770B6C288.jpeg
    16,5 KB · Görüntüleme: 58
Bata kaldı son 2 gün. Bende göğüslerimin şişliğinden başka belirti yok kızlar. Birde idrarım çok sarı o kadar. Farklı belirti yaşayanlarınız var mı?

Of valla bilemedim bende sanki hiç hamile kalamıcam gibi geliyor artık önceden böyle olsa soluğu hastanede alırdım şuan gayet yoktur modundayım

Yarın sabah tekrar yapıcam canım bakalım. 5 liralık testti bu bozuktur diye düşünüyorum valla hiç hamile kalamıcam gibi geliyor artık

aynen canım tekrarla bakalım. İnşallah hayırlısı olur. ben 8 aydır bekliyorum. Umutsuzluk yok:KK36:

aynen canım tekrarla bakalım. İnşallah hayırlısı olur. ben 8 aydır bekliyorum. Umutsuzluk yok:KK36:
Benim de bu ay 8. Ay oldu artık
1 kez testte ayan beyan çift çizgi çıktı nasıl heycanlandım varya hastaneye koştum kesin hamileyim diye. Kan verdim koca bir negait. Nasıl olur diye kafayı yicektim. Artık pozitif görsemde inanamayacağım heralde. Okadar gidip kan verip beklemek ve sonuc negatif olunca çok sarsılıyor insan. Dün inanılmaz regl sancısı çektim kasıklarım midem komple. Regl öncesi böyle olmazdım hiç. Sol göğsümde normalden 4 kat daha çok acıyor taş gibi sert olmuş resmen bukadar acımıyordu normalde. Ve kremsi akıntım çok var 5 gündür falan. Başka da bişeyim yok bugün regl sancım geçti anlamadım valla

Benim de bu ay 8. Ay oldu artık
1 kez testte ayan beyan çift çizgi çıktı nasıl heycanlandım varya hastaneye koştum kesin hamileyim diye. Kan verdim koca bir negait. Nasıl olur diye kafayı yicektim. Artık pozitif görsemde inanamayacağım heralde. Okadar gidip kan verip beklemek ve sonuc negatif olunca çok sarsılıyor insan. Dün inanılmaz regl sancısı çektim kasıklarım midem komple. Regl öncesi böyle olmazdım hiç. Sol göğsümde normalden 4 kat daha çok acıyor taş gibi sert olmuş resmen bukadar acımıyordu normalde. Ve kremsi akıntım çok var 5 gündür falan. Başka da bişeyim yok bugün regl sancım geçti anlamadım valla
Evde yapılan testte pozitifi görüp kanda negatif olması çok ilginç tam tersini hep duydumda gerçekten büyük hayal kırıklığı olmuş, bende korkudan bi test alıp yapamadım,sanki adet olacakmışım gibi belirtilerim kasıklarıma aniden giren sızı göğüslere dokunamıyorum bunların hepsini ilk hamileliğimdede yaşadım o zamanda tam adet olacağım gün dayanamayıp test yapmıştım ve ona inanmadım eşime bile söylemeden kan verdim kanda yanlış mı alınmış ne sağlık ocağı demez mi ertesi güne kaldı o gün eşime söylemeden nasıl durdum bilmiyorum ama hep bi sürpriz hayal ediyordum onun için sustum ertesi gün özel hastaneden kan testi yaptırmıştım o zaman emin oldum ve hemen oturup eşime bi mektup yazdım oğlumun ağzından bide bebebk zıbını tuttuğu takımdan akşam sana bi paket var diyip eline tutuşturduğumda adam şoka girmişti ayyy nerelere gittim Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu duyguları banada ikinciye yaşatsın inşallah.

Kızlar bende ümit kalmadı sanki ya günüm geçerse test yaparım goksa zaten değilimdir heyecanım gitti yine :(

Back