- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi anne-oluyorum
Öyleyim demi ben şoktayim hâlâAy heyecanlandım ya bende mi yapsam acaba ? Bu arada tebrikler Can'ım ya hamilesin bariz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyim demi ben şoktayim hâlâAy heyecanlandım ya bende mi yapsam acaba ? Bu arada tebrikler Can'ım ya hamilesin bariz :)
Öyleyim demi ben şoktayim hâlâ
Canım Allah en kisa zamanda sanada nasip etsin inşallahEvet hamilesin Can'ım valla bende sevindim çok senin adına
Canım Allah en kisa zamanda sanada nasip etsin inşallah
Canm hemn on dakikada cıkan sonuç..Çok silik çıkmış sanki kaç dakika sonra bu test sabah ilk idrarla daha net çıkar belki
Sabır ve dua ile gelecek inşallah meleğinAmin Can'ım inşallah ama beklemek beni mahvetti İnan![]()
Kızlar bende sizden görüp heyecanlandım ve test yaptım sonuç yine hüsran![]()
Hah işte benimkide böyle yok canım yok bu ay bişey yok artık ümitlenmeyelim gel çay içelim napalım :)Kızlar bende sizden görüp heyecanlandım ve test yaptım sonuç yine hüsran![]()
Canım tebrik ederim :)) darısı bize allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bizede dua edin :))Eki Görüntüle 2070229 ve ben dayanamadım testi yaptım
Canım çizgi var belli oluyor tebrik ederim senide :)) allahım bizde bu güzel anları görelim inşallah :)Kızlar test yaptım dayanamadım yine Eki Görüntüle 2070231
İki gun önce daha belirgindi.. İnş hepimiz görelim canm. Adetimin gecmesini beklicem üc ay önce yaptım test çift cıktı kan testi verdim. 186 cıktı. Adet gunu de adet oldum. Gitti. O yuzde adet gunum gecmeden yapmam kan testi. Rabbim hersey in hayırlısını nasip etsin.. HepimizeeCanım çizgi var belli oluyor tebrik ederim senide :)) allahım bizde bu güzel anları görelim inşallah :)
Ay uzuldum canim kotu olmus yasamazsin insallah bida boyle bisey.ben de adetimi bekliyorum yapmiyorum test sabredebildigim kadar isteİki gun önce daha belirgindi.. İnş hepimiz görelim canm. Adetimin gecmesini beklicem üc ay önce yaptım test çift cıktı kan testi verdim. 186 cıktı. Adet gunu de adet oldum. Gitti. O yuzde adet gunum gecmeden yapmam kan testi. Rabbim hersey in hayırlısını nasip etsin.. Hepimizee
Herkes yasayacak diye bir kural yok canm ama gecmesini bekle rahat edersin.Ay uzuldum canim kotu olmus yasamazsin insallah bida boyle bisey.ben de adetimi bekliyorum yapmiyorum test sabredebildigim kadar iste
Aiy maşallah..kanda verin isters biz kesinleştirdim..birde kaç gün varken yaptınız bu testi?ve olivasyon tarihini biliyormuşsunuz ?Eki Görüntüle 2070229 ve ben dayanamadım testi yaptım
Aiy maşallah..kanda verin isters bi kesinleştirin..birde kaç gün varken yaptınız bu testi?ve olivasyon tarihini biliyormuydunuz ?Kızlar test yaptım dayanamadım yine Eki Görüntüle 2070231
Ovilasyon gunum u biliyorum canm. Cuma gunu ne kadar olmasam gidicem vericegım kan. Ya benm korkum daha önce uc ay önce de oldu da. Kan verdim adete dört gun kala 186 cıktı. Dedim hamileyim. Adet gunu adet oldum. Kanamaya düşük yaptım. O yuzde n gecsin gunum öyle vericegım tabi adet olmassamAiy maşallah..kanda verin isters bi kesinleştirin..birde kaç gün varken yaptınız bu testi?ve olivasyon tarihini biliyormuydunuz ?
İnşallah sizlerde yaşayacaksınız etmez miyim hiçCanım tebrik ederim :)) darısı bize allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bizede dua edin :))
Bı kaç gün geçsin de kanı öyle vereyim novasa nin başına geleni duyunca bekliyim yarın adet günümAiy maşallah..kanda verin isters biz kesinleştirdim..birde kaç gün varken yaptınız bu testi?ve olivasyon tarihini biliyormuşsunuz ?