• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama o kadar şiddetli bir kaşıntım var ki anlatamam size şaka maka ovilasyon testi de doğruymuş demekki

Kızlar bende sizden görüp heyecanlandım ve test yaptım sonuç yine hüsran :oops::mad:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 46
Canım çizgi var belli oluyor tebrik ederim senide :)) allahım bizde bu güzel anları görelim inşallah :)
İki gun önce daha belirgindi.. İnş hepimiz görelim canm. Adetimin gecmesini beklicem üc ay önce yaptım test çift cıktı kan testi verdim. 186 cıktı. Adet gunu de adet oldum. Gitti. O yuzde adet gunum gecmeden yapmam kan testi. Rabbim hersey in hayırlısını nasip etsin.. Hepimizee

İki gun önce daha belirgindi.. İnş hepimiz görelim canm. Adetimin gecmesini beklicem üc ay önce yaptım test çift cıktı kan testi verdim. 186 cıktı. Adet gunu de adet oldum. Gitti. O yuzde adet gunum gecmeden yapmam kan testi. Rabbim hersey in hayırlısını nasip etsin.. Hepimizee
Ay uzuldum canim kotu olmus yasamazsin insallah bida boyle bisey.ben de adetimi bekliyorum yapmiyorum test sabredebildigim kadar iste

Aiy maşallah..kanda verin isters bi kesinleştirin..birde kaç gün varken yaptınız bu testi?ve olivasyon tarihini biliyormuydunuz ?
Ovilasyon gunum u biliyorum canm. Cuma gunu ne kadar olmasam gidicem vericegım kan. Ya benm korkum daha önce uc ay önce de oldu da. Kan verdim adete dört gun kala 186 cıktı. Dedim hamileyim. Adet gunu adet oldum. Kanamaya düşük yaptım. O yuzde n gecsin gunum öyle vericegım tabi adet olmassam

Back