- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi anne-oluyorum
Ben de oyle canim ya akintim.bile yok artikKızlar bende ümit kalmadı sanki ya günüm geçerse test yaparım goksa zaten değilimdir heyecanım gitti yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle canim ya akintim.bile yok artikKızlar bende ümit kalmadı sanki ya günüm geçerse test yaparım goksa zaten değilimdir heyecanım gitti yine![]()
Benim de bu ay 8. Ay oldu artık
1 kez testte ayan beyan çift çizgi çıktı nasıl heycanlandım varya hastaneye koştum kesin hamileyim diye. Kan verdim koca bir negait. Nasıl olur diye kafayı yicektim. Artık pozitif görsemde inanamayacağım heralde. Okadar gidip kan verip beklemek ve sonuc negatif olunca çok sarsılıyor insan. Dün inanılmaz regl sancısı çektim kasıklarım midem komple. Regl öncesi böyle olmazdım hiç. Sol göğsümde normalden 4 kat daha çok acıyor taş gibi sert olmuş resmen bukadar acımıyordu normalde. Ve kremsi akıntım çok var 5 gündür falan. Başka da bişeyim yok bugün regl sancım geçti anlamadım valla
İlk defa yasanan seyler insani umitlendiriyor gercekten.ben de gogus agrisi yasiyorum bekliyorum bakalim ne sonuc alacagiz.hayirlisi olsun insallahmerhabalar benimde bat 23 kasım bu konuyu şimdi gördüm 14 aydır bebiş istiyoruz bizde eşimde sperm problemeleri var umudum yoktu aslında bu aydan adet günümü bekleyip aşılama gideceğim artık die şartlamıştım kendimi ama son 3 gündür her gece gaz sancısından uyuyamıyorum belim ağrıyo bide beyaz kıvamlı akıtım var umutlanmak istemiyorum ama gaz sancısı ve adet öncesi akıntıyı ilk defa yasıyorum acaba hamiyemiliyim die düşünmeden edemiyorum 2 gün kaldı bakalım inş. rabbim isteyen herkese evlatlarını verir.
GEÇEN AYLARDA HEP YAŞIYORDUM PİSKOLOJİKMİŞ...HAYIRLISI BAKALIM...inşallah öyle oluruz canım bide bende fena halde yorgunluk ve uykusuzluk var. Sürekli uyuma istediğim var. Psikolojik olabilir mi ?
BENDEDE AYNI AKINTIinanırım canım bi ara aynı olay benim de başıma gelmişti, sonuç tabi hüsran olmuştu. bu arada az önce iç çamaşırımda farkettim çok açık yeşilimsi mi desem krem rengi mi desem çok afedersiniz ama sümük kıvamında bi akıntı farkettim. bu ilk defa oldu bence. normal mi acaba bilemedim
MERHABA BENİMDE BELİRTİLERİM AYNI İNŞL HAMİŞİZDİR..LÜTFEN GELİŞME OLURSA YAZARMISINmerhabalar benimde bat 23 kasım bu konuyu şimdi gördüm 14 aydır bebiş istiyoruz bizde eşimde sperm problemeleri var umudum yoktu aslında bu aydan adet günümü bekleyip aşılama gideceğim artık die şartlamıştım kendimi ama son 3 gündür her gece gaz sancısından uyuyamıyorum belim ağrıyo bide beyaz kıvamlı akıtım var umutlanmak istemiyorum ama gaz sancısı ve adet öncesi akıntıyı ilk defa yasıyorum acaba hamiyemiliyim die düşünmeden edemiyorum 2 gün kaldı bakalım inş. rabbim isteyen herkese evlatlarını verir.
merhabalar benimde bat 23 kasım bu konuyu şimdi gördüm 14 aydır bebiş istiyoruz bizde eşimde sperm problemeleri var umudum yoktu aslında bu aydan adet günümü bekleyip aşılama gideceğim artık die şartlamıştım kendimi ama son 3 gündür her gece gaz sancısından uyuyamıyorum belim ağrıyo bide beyaz kıvamlı akıtım var umutlanmak istemiyorum ama gaz sancısı ve adet öncesi akıntıyı ilk defa yasıyorum acaba hamiyemiliyim die düşünmeden edemiyorum 2 gün kaldı bakalım inş. rabbim isteyen herkese evlatlarını verir.
Yeşilimsiyi bilmiyorum ama hamilelik oluşunca öyle akıntılar olabiliyormuş mikroptan korunmak için. Benimde bi 5 gün önce yani yumurtlamadan 6 gün sonra falan önce çok yoğun beyaz kremsi akıntı gelip arkasındn peçeteye yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan ama içinde pembe kahve hareler olan bi akıntı geldi. Buraya sormuştum yerleşmeden olabilir denmişti. Bidaha gelmedi ama beyaz kremsi akıntı devam ediyor çamaşırımı kirletecek kadar bakalım 2 gün kaldıinanırım canım bi ara aynı olay benim de başıma gelmişti, sonuç tabi hüsran olmuştu. bu arada az önce iç çamaşırımda farkettim çok açık yeşilimsi mi desem krem rengi mi desem çok afedersiniz ama sümük kıvamında bi akıntı farkettim. bu ilk defa oldu bence. normal mi acaba bilemedim
Allah tez zamanda sana da hepimize de nasip eder inşallah canım. Bende diğer aylardan tek farklı olan durum bacak ağrıları ve çok değişik kıvamlı bi akıntı oldu bugün. İnsan ister istemez acaba mı diyor. Ben bu ay şartladım kendimi. Günüm gelmeden test yapmıcam. :)
Akşama test alsam mı yarını da beklesem mi?
Yeşilimsiyi bilmiyorum ama hamilelik oluşunca öyle akıntılar olabiliyormuş mikroptan korunmak için. Benimde bi 5 gün önce yani yumurtlamadan 6 gün sonra falan önce çok yoğun beyaz kremsi akıntı gelip arkasındn peçeteye yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan ama içinde pembe kahve hareler olan bi akıntı geldi. Buraya sormuştum yerleşmeden olabilir denmişti. Bidaha gelmedi ama beyaz kremsi akıntı devam ediyor çamaşırımı kirletecek kadar bakalım 2 gün kaldı
Canm var sende bariz... Kan verirsen cıkar....Eki Görüntüle 2070229 ve ben dayanamadım testi yaptım
Eki Görüntüle 2070229 ve ben dayanamadım testi yaptım
Çok silik çıkmış sanki kaç dakika sonra bu test sabah ilk idrarla daha net çıkar belkiKızlar test yaptım dayanamadım yine Eki Görüntüle 2070231