• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım neyaptın başka test yaptınmı merak ettim
Canım bata kaldı 3 gün azönce hcg yaptım negatif 2 dk baktım yok silik milik çıkmadı bi daha bakmadım. Çarşamba sabahı bidaha yaparım bakalım. Lh hafif koyu çıkınca ümitlenmiştim iater istemez İnşallh vardır ya.

Erken felan yazmıyor canım innovita nın ovu testini aldım aynı markanın gebelik testini yaptım işte strip test
erken gebelik testinde çıkıyorda anlamadım..ilk çocuğumda 5 gün geçmişti silik çıkmıştı..şimdi bakalım bat 25 çarşamba günü kan verceğim nasipse çıkar varsada yoksada değerlerime baktırmış olurum..vitaminsizliktende olmuyormu..vitaminsizsemde ilaç alırım

erken gebelik testinde çıkıyorda anlamadım..ilk çocuğumda 5 gün geçmişti silik çıkmıştı..şimdi bakalım bat 25 çarşamba günü kan verceğim nasipse çıkar varsada yoksada değerlerime baktırmış olurum..vitaminsizliktende olmuyormu..vitaminsizsemde ilaç alırım
Karnımın içinde batmalar var çok fazlada idrarım geliyor ümitleniyorum acaba mı diyorum ama testler negatif işte :(

Bat 27 kasim ben bugun yaptim bole cikti kizlar sizce
7E0CF900-D9D7-4C06-81BB-47CE5567959F.jpeg

Karnımın içinde batmalar var çok fazlada idrarım geliyor ümitleniyorum acaba mı diyorum ama testler negatif işte :KK43:
benim bildiğim evet sık idrar oluyor ama son aylarda kızımda öyle olmuştu..bendede ciddi anlamda şişlik var üşütmüşümdür belki umutlanmak istemiyorum ona vuruyırum hakkımızda hayırlısı..gelişme oldukça yazalım inşl

benim bildiğim evet sık idrar oluyor ama son aylarda kızımda öyle olmuştu..bendede ciddi anlamda şişlik var üşütmüşümdür belki umutlanmak istemiyorum ona vuruyırum hakkımızda hayırlısı..gelişme oldukça yazalım inşl
Evet canım ilk 3 ayda veya son 3 ayda sık idrara çıkma oluyormuş :) umut işte napalım umutlanmak istiyoruz

Back