• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat bugün şimdilik bişi olmadı göğüslerde hassasiyet var birde ara ara kasıklarımda ağrı sanki adet olucam gibi hissettim akşam ama hala gelmedi akşam test alıp yapıcam bakalım hayırlısı

Kızlar benim bat bugün şimdilik bişi olmadı göğüslerde hassasiyet var birde ara ara kasıklarımda ağrı sanki adet olucam gibi hissettim akşam ama hala gelmedi akşam test alıp yapıcam bakalım hayırlısı
Hadi inşallah akşam inşallah hüzel haberini bekliyoruz :)

benimde 25 zor bekliyorum..yapında resmini atın arkadaşlar...sanki piyango vuracak ya öyle heyecanlıyız...allah heğpimizin gönlüne göre versin.. :110:
Benim bat 24 kasım dün gece şeytana uydum test yaptım normalde 22 sini bekliycektim ama dayanamadım sonuç kalbim kadar tertemiz negatif sonuç aldım

Kızlar merhabasi bata kaldı 4 gün. Bende kremsi akıntı ve göğüslerde hassasiyet devamm. Bide gebelik testi olmadığı için ovü testi yaptım. Normalde denemiştim pvü günü geçtikten sonra sipsilik oluyor yok gibi. Dün yaptım yine silik ama diğerleri gibi değil , bugün de yaptım koyulaşmış ne diyosunuz hanımlar gebe olabilir miyim. Üşenmesem gidicem eczaneye
canım neyaptın başka test yaptınmı merak ettim

:halay::halay: Ohhh maşallahhhhhhhhhh canım tebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallahhhhhh:KK54: sayenizde yüzümüz gülüyor yoksa bizde tık yok:KK36:
Canım hata veriyo ya resmi küçülttüm yine olmadı ama çok silik beklrdicede belirgin oldu kan esti yaptırdım sonuç 96
hayırlı olsun arkadaşım..darısı başımıza inşl.. bat ne zamandı kaç gün önce testi yaptırdın

Back