- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Canım bata kaldı 3 gün azönce hcg yaptım negatif 2 dk baktım yok silik milik çıkmadı bi daha bakmadım. Çarşamba sabahı bidaha yaparım bakalım. Lh hafif koyu çıkınca ümitlenmiştim iater istemez İnşallh vardır ya.canım neyaptın başka test yaptınmı merak ettim
Canım bata kaldı 3 gün azönce hcg yaptım negatif 2 dk baktım yok silik milik çıkmadı bi daha bakmadım. Çarşamba sabahı bidaha yaparım bakalım. Lh hafif koyu çıkınca ümitlenmiştim iater istemez İnşallh vardır ya.
Bugünde yaparım kesin canım hüsranda olsa rahat duramıyorum işte :)
inşl olur ya hakkında hayırlısı..yazarsın yine olan biteniCanım bata kaldı 3 gün azönce hcg yaptım negatif 2 dk baktım yok silik milik çıkmadı bi daha bakmadım. Çarşamba sabahı bidaha yaparım bakalım. Lh hafif koyu çıkınca ümitlenmiştim iater istemez İnşallh vardır ya.
Yine yaptım yine yokHaklısın. Biz kadınlar yok mu işte hepimiz aynıyızbende nedense normalde günüm gelmeden test yapardım. Ama bu ay nedense günümü beklemekte kendimle inatlaşıyorum
kimindede gününde yada geçince çıkıyor seninki erken gebelik testi d ğil dimiYine yaptım yine yokoffff off bat 24 kasım hala ümit var mıdır sizce ??
Erken felan yazmıyor canım innovita nın ovu testini aldım aynı markanın gebelik testini yaptım işte strip testkimindede gününde yada geçince çıkıyor seninki erken gebelik testi d ğil dimi
erken gebelik testinde çıkıyorda anlamadım..ilk çocuğumda 5 gün geçmişti silik çıkmıştı..şimdi bakalım bat 25 çarşamba günü kan verceğim nasipse çıkar varsada yoksada değerlerime baktırmış olurum..vitaminsizliktende olmuyormu..vitaminsizsemde ilaç alırımErken felan yazmıyor canım innovita nın ovu testini aldım aynı markanın gebelik testini yaptım işte strip test
Karnımın içinde batmalar var çok fazlada idrarım geliyor ümitleniyorum acaba mı diyorum ama testler negatif işteerken gebelik testinde çıkıyorda anlamadım..ilk çocuğumda 5 gün geçmişti silik çıkmıştı..şimdi bakalım bat 25 çarşamba günü kan verceğim nasipse çıkar varsada yoksada değerlerime baktırmış olurum..vitaminsizliktende olmuyormu..vitaminsizsemde ilaç alırım
benim bildiğim evet sık idrar oluyor ama son aylarda kızımda öyle olmuştu..bendede ciddi anlamda şişlik var üşütmüşümdür belki umutlanmak istemiyorum ona vuruyırum hakkımızda hayırlısı..gelişme oldukça yazalım inşlKarnımın içinde batmalar var çok fazlada idrarım geliyor ümitleniyorum acaba mı diyorum ama testler negatif işte
Evet canım ilk 3 ayda veya son 3 ayda sık idrara çıkma oluyormuş :) umut işte napalım umutlanmak istiyoruzbenim bildiğim evet sık idrar oluyor ama son aylarda kızımda öyle olmuştu..bendede ciddi anlamda şişlik var üşütmüşümdür belki umutlanmak istemiyorum ona vuruyırum hakkımızda hayırlısı..gelişme oldukça yazalım inşl
Bencee varrr bildiğin silikk:)))Bat 27 kasim ben bugun yaptim bole cikti kizlar sizce normal marketten aldim gebelik testi ben turkiyede degilim bu arada burda market satiyor Eki Görüntüle 2069895
Yani ilkndefa bole gordum yanlis olma olasiligi varmintekrarlicamEvet canım ilk 3 ayda veya son 3 ayda sık idrara çıkma oluyormuş :) umut işte napalım umutlanmak istiyoruz
Tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah bizde anne olcaz hayırlısıyla :)Kızlar ben regl oldum malesef test yapmadan ağrılarla beraber geldi kısmet bir sonraki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?