- Konu Sahibi anne-oluyorum
Hamile kalırsan belki pıhtılaşma için o zaman başlanır hayırlısı olur inşGenetiğe gittik kan tahlilleri felan derken kanda pıhtılaşmaya yatkınlığım varmış bişey kullanmıyorum iğne ilaç doktor gerek yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalırsan belki pıhtılaşma için o zaman başlanır hayırlısı olur inşGenetiğe gittik kan tahlilleri felan derken kanda pıhtılaşmaya yatkınlığım varmış bişey kullanmıyorum iğne ilaç doktor gerek yok dedi
Hakkımızda hayırlısı bakalım :)Hamile kalırsan belki pıhtılaşma için o zaman başlanır hayırlısı olur inş
Bende hiç bir belirti yok sadece dün bi defa beş dakika süren kasıkta bir ağrı oldu başka bir şey yok göğüste ağrı sızı da yok bide benim adet öncesi akıntı olurdu şu an kupkuru artık hayırlısı bekliyorum
valla benimde ikinci ama daha heycanlıyım bundaBen biraz sabırlıyım sanırım birde benim ikinci olucak o yüzden ilk olucaklar daha heycanlı oluyor
ya ümitlendirmekte istemiyorum..bazılarıda güvenmeyin diyor..canım inşl hamişsindir..hayırlı haberlerinin alırız inşl.eczaneden alma şansın varsa al bence..yada yarın direk kan ver imkanın varsa..benimde bat 25 kasım 23.de kan vereceğim..Kızlar merhabasi bata kaldı 4 gün. Bende kremsi akıntı ve göğüslerde hassasiyet devamm. Bide gebelik testi olmadığı için ovü testi yaptım. Normalde denemiştim pvü günü geçtikten sonra sipsilik oluyor yok gibi. Dün yaptım yine silik ama diğerleri gibi değil , bugün de yaptım koyulaşmış ne diyosunuz hanımlar gebe olabilir miyim. Üşenmesem gidicem eczaneye
Aslında güvenmemek lazım tabiki de ama ümit işte.. en iyisi kan vermek ama çok erken sanki yaya ümitlendirmekte istemiyorum..bazılarıda güvenmeyin diyor..canım inşl hamişsindir..hayırlı haberlerinin alırız inşl.eczaneden alma şansın varsa al bence..yada yarın direk kan ver imkanın varsa..benimde bat 25 kasım 23.de kan vereceğim..
benim olivasyon testine göre yumurtlama 11 kasım ona istinaden 23.de vercem eğer yumurtlama dönemini biliyorsan ; 10-12 günde kanda çıkıyormuş zaten..bekleyebilirsen yarın sabah hamilelik yap istersen ama ben senn yerinde olsam yarın kan verirdimAslında güvenmemek lazım tabiki de ama ümit işte.. en iyisi kan vermek ama çok erken sanki ya
Kızlar merhabasi bata kaldı 4 gün. Bende kremsi akıntı ve göğüslerde hassasiyet devamm. Bide gebelik testi olmadığı için ovü testi yaptım. Normalde denemiştim pvü günü geçtikten sonra sipsilik oluyor yok gibi. Dün yaptım yine silik ama diğerleri gibi değil , bugün de yaptım koyulaşmış ne diyosunuz hanımlar gebe olabilir miyim. Üşenmesem gidicem eczaneye
arkadaşlar imkanınız varsa yarın kan verinnn..hayırlı haberler alalım inş..Hanımlar nasılsınız nedir son durumlar? Bende bugun akıntı çar gibi okfu
Benim de 4 gün kaldı. İdrarım çok sarı geliyor. Göğüslerim iyice hassaslaştı. Biraz da bel Ağrım var. Akıntım yok diyebilirim ya da ben fark edemedim hala. Ovu testi belli ediyor mu gebeliği. Bende gebelik testi de var ama negatif sonuc almaktan korktuğum için yapamıyorum :/
var gibi dimi benmi yanlış görüyorum.. ya testleri üncelemekten gözlerim şaşı olacakKızlar iyi geceler... Ben de bat 23 Kasım... Ve hiç belirttim yok. Bugun test yaptım dayanamadım. Eki Görüntüle 2069326
Ya aynı durumdayız.. Bakıyorum bakıyorum var gibi yada cok istiyorum ondanvar gibi dimi benmi yanlış görüyorum.. ya testleri üncelemekten gözlerim şaşı olacak![]()
Biraz uzakta ama bozukta olabilir test...var gibi dimi benmi yanlış görüyorum.. ya testleri üncelemekten gözlerim şaşı olacak![]()
Silik ama gayet belli canım var sankiKızlar iyi geceler... Ben de bat 23 Kasım... Ve hiç belirttim yok. Bugun test yaptım dayanamadım. Eki Görüntüle 2069326
Testin markası ne ?Kızlar iyi geceler... Ben de bat 23 Kasım... Ve hiç belirttim yok. Bugun test yaptım dayanamadım. Eki Görüntüle 2069326
Freely gebelik testiTestin markası ne ?
ya inşl vardır rabbim gönlüne göre versin..sabah ilk idrarınlada yapsana daha iyi çıkarFreely gebelik testi
Walla gidip bende yapcam kızlar yaa zor duruyorum zaten siz yazınca yapasım geldi yoksa 22 sünde yapacaktım bat 24 kasımSlm benim de bat 24 5 gün kala test yaptım hayalet 2.çizgiyi gördüm yarın sabah yine yapcam inşallah net çıkar ilk testi yükleyemiyorum hata veriyor