- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
Ben adet oldum ne yazık ki 4 gün önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet oldum ne yazık ki 4 gün önce
Bat oldu 15 kasım
Bnde hastalandim cnm bugün 5.günüm bat 14 Kasımbaşka hamilelik haberi ?
Yumurtlama tarihimiz 31 i gbi o günlere dikkat o zaman canmBnde hastalandim cnm bugün 5.günüm bat 14 Kasım
Amin inşallah bi sevinmiştim çift çizgiyi görünce çok sevinmiştim hemde ağlamaktan gözlerim şişmişti sevinçten ama en fazla bir ay Sevinç’imi yaşayabildim şimdi tekrar sil baştana döndü herşey doktora bile gidesim gelmiyor o kadar soğudum artık ne olacak böyle bilmiyorumPrmm canım çok iyi anlıyorum seni inşallah bu ay güzel haberlerini alırıız çok dua ediyorum sana inşallah kabul olur
![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyelim o zaman canım . Darısı benim başıma . Bu arada Benim de klomen ile olmustu gebeliğim ama düştü ne yazık kiBenim 21 ekimdi pozitifi gördüm ama doktora daha gitmedim cnm allah isteyen herkese nasip etsin
(Klomenle oldu benim gebeliğim 2,5 senedir olmuyordu 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim)
İnşallah öyle bişeyle karşılaşmam. Geçen sene aynı ayda hamile kaldım düştüAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyelim o zaman canım . Darısı benim başıma . Bu arada Benim de klomen ile olmustu gebeliğim ama düştü ne yazık ki
İnşallah canım allah kötülüklerden uzak tutsun . Kimseye söyleme hemen sabret tavsiyem şöyle bi 10 haftalık falan olana kadar bence söyleme insan sonra daha çok üzülüyorİnşallah öyle bişeyle karşılaşmam. Geçen sene aynı ayda hamile kaldım düştü
Bu sene yine aynı ayda hamileyim allahım esirgesin insan tesirgin oluyor.
O yüzden biraz gümüm geçsin öyle gidicem doktora
canim sadece klomenmi kullandinBenim 21 ekimdi pozitifi gördüm ama doktora daha gitmedim cnm allah isteyen herkese nasip etsin
(Klomenle oldu benim gebeliğim 2,5 senedir olmuyordu 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim)
Cnm gün asiri deniycem bakalım adetim bitti gibi zatn salı günü maydanoz sut yapicm bakalım inş olur bu sefer Allahim hepimize anneligi tattirsinYumurtlama tarihimiz 31 i gbi o günlere dikkat o zaman canm
Vardır bunda da bi hayır diyelim canım Rabbim en güzelini bilir dur bakalım güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorumAmin inşallah bi sevinmiştim çift çizgiyi görünce çok sevinmiştim hemde ağlamaktan gözlerim şişmişti sevinçten ama en fazla bir ay Sevinç’imi yaşayabildim şimdi tekrar sil baştana döndü herşey doktora bile gidesim gelmiyor o kadar soğudum artık ne olacak böyle bilmiyorum
İllaki bir gün olacak biliyorum bende inanıyorum buna canımVardır bunda da bi hayır diyelim canım Rabbim en güzelini bilir dur bakalım güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum
Bende bu ay yumurtlama takibi yapıcam bakalımCnm gün asiri deniycem bakalım adetim bitti gibi zatn salı günü maydanoz sut yapicm bakalım inş olur bu sefer Allahim hepimize anneligi tattirsin
Evet cnm sorun olmadığı halde nedensizcanim sadece klomenmi kullandin
neden olmuyodu bebegin
bu arada hayirli olsun insallah degerlerin guzel cikar
canim bugun adet gunum sari lekelenmem oldu testte yok yapmaya sence umutlanmalimiyim ? sen yasadinmi boyle biseyEvet cnm sorun olmadığı halde nedensiz
Ama benim yumurtalarım gerekli olğunluğa gelmeden çatlıyordu mesela 14-13 büyümüyordu
Klomen kullandım büyüdü ikinci ayımda da tuttu