Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun geçtiğimiz ay kimyasal olmuştu biraz tedirginim ama inşallah sağlıklıdır bu sefer Allahım bekleyen, gönülden isteyen hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinler
İnşallah sağlıklıdır, güzel ve hayırlı bir gebelik süreci yaşarsınız.

Âmîn, âmîn âmîn

12 eylülde pik oldu ve o gece baya ağrım oldu kasığımda muhtemelen gece çatladı, 13ünde silikleşti. Biz iki günü de değerlendirmiştik. Ben testi tam 10 gün sonra yapmış oldum yani
maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere olsun .... :)

13de çatlamam oldu yani tam 10 gün sonra çıktı
Ay maşallah ne güzel çıkmış hemen canım heyecanlısın şimdi ama bende heyecanlıyım duramıyorum sormak istiyorum fikrini benim de 9-10 yumurtlama 11 i çatlama oldu 20sinde kan verdim çıkmadı dün doktora gittim 22sinde vajinal ultrason baktı ve rahim kalın 3 çizgi dedi her an gebelikte olabilir ve bu ay sağdan yumurtlamışsın (onu nasıl anladı anlamadım) dedi birleşme olmuş tarzı bişeyler dedi ama kesin hamilesin demedi erken yaptırmışsın testi adet bekle dedi sence çıkar mı yarın yapsam regl de olmadım

Bence idrara çıkmak önemli bir belirti. En çok rutin dışına bu konuda çıkılmış oluyor. Diğer şeyler genelde yaşadığımız şeyler oluyor. Benim gözlemim bu tabi. :)

Sizin varsa testte çıkar diye düşünüyorum, çatlamanın üstünden 12. gün oluyor çünkü bu gün.

İşte pazartesi negatifi görünce kanda tekrar yapmadım dün ve bugün korkuyorum açıkçası görünce ekstra üzülüyor insan
Her şeyin bir zamanı var. Zamanı gelince olacak inşallah. Kendimizi çok bağlıyoruz duygusal olarak. Akışa bırakmak lazım. Bizler elimizden geleni yapalım, gerisi takdiri ilahi.
İnşallah evlat nasib olduğunda, bu hallerimiz aklımıza geldiğinde diyeceğiz ' keşke üzmeseydim kendimi bu kadar' diye.

İnşallah isteyen herkese tez vakitte nasip olje

Tabi 13-14 gün dolmuş oluyor varsa çıkması lazım yarın hatta bat tarihin 25i oluyor galiba o gün daha sağlıklı olabilir. Erken gebelik testi yap istersen sen de innşallah vardır çıkar

ya olabiliyor sanırım yada kendimizi çok dinliyoruz çatlamadan sonra 7. günüm ara ara iki tarafta da sızı hissediyorum 1 dk falan en fazla sonra geçiyor anlamadım bende

Tabi 13-14 gün dolmuş oluyor varsa çıkması lazım yarın hatta bat tarihin 25i oluyor galiba o gün daha sağlıklı olabilir. Erken gebelik testi yap istersen sen de innşallah vardır çıkar
hayırlı olsun co sevindim nasıl dğerlndirdin yardımcı olu rmuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…