- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimize sağlıkla nasip eder Allah
İnnnşallah aminn
Amin kuzum İnşaAllah. Grubu kurdun siteyi açtın listeyi oluşturdun. Listenin başınada altın harflerle pozitif yazdın canım.Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimize sağlıkla nasip eder Allah
Ya ne güzel haber gözünüz aydın silik falan da deil baya belirgin. Darısı başımıza inşallah. Sağ salim al kucağına sen de inşallahKızlarrr dayanamadım yaptım sonundaa
Çook teşekkür ederiim AmiiinYa ne güzel haber gözünüz aydın silik falan da deil baya belirgin. Darısı başımıza inşallah. Sağ salim al kucağına sen de inşallah
Teşekkür ederiiimdiaymonds tebrik ederimmmm
Senin bat 1 ekim dimi yanlıs bakmadıysam
Benim de 1 ekim
Ama çatlatma iğnesi olmustum ben, ben yapsam erken galiba test için ama heyecanlanmadım değil=)))
Amiin bu topicler hepimize şans getirsin güzel haberlerinizi bekliyorum ardarda çok seviniriz inşallah, sağlıcakla gelsinlerAmin kuzum İnşaAllah. Grubu kurdun siteyi açtın listeyi oluşturdun. Listenin başınada altın harflerle pozitif yazdın canım.çook şükür Allah'a pozitiflerin devamı gelir İnşaAllah.
Amiinnnnn Allah duysun sesini.İnşaAllah dilerim hepimiz güzel haberler veririz.Bizleri süreçten haberdar et canım. Güzel haberlerini bekliyoruz İnşaAllah.Amiin bu topicler hepimize şans getirsin güzel haberlerinizi bekliyorum ardarda çok seviniriz inşallah, sağlıcakla gelsinler
Ayyy şimdi bende heyecan yaptım. Ben bu ay ovülasyon kullanmadım. Ama akıntı yoğunluğu ve şekline bakarsam 13 gibi benimde çatlama oldu sanırım. Takvime göre 3 ekim bat tarihim. Ama çatlamaya göre 28. Yada 30 gibi olmam gerek. Seninle hemen hemen aynıyız canım. İnşaAllah ya dua et bize.Teşekkür ederiiim
Benim normalde 1 Ekimdi ama yumurtlama beklediğimden erken olduğu için öne çekildi yani 26 ya da 27 Eylüle denk geliyordu
Çatlatma iğnesi için belli bir gün sonra öneriyorlar galiba ilacın yalancı pozitifliği geçsin diye benim çatlamam 13 ünde oldu tam olarak iğne vurulmamıştım
Doğru kuzuu senin belli olması normal o zaman=)Teşekkür ederiiim
Benim normalde 1 Ekimdi ama yumurtlama beklediğimden erken olduğu için öne çekildi yani 26 ya da 27 Eylüle denk geliyordu
Çatlatma iğnesi için belli bir gün sonra öneriyorlar galiba ilacın yalancı pozitifliği geçsin diye benim çatlamam 13 ünde oldu tam olarak iğne vurulmamıştım
Etmem mi ederim tabiki her zaman kendim için dua ettiğimde aklımdasınız inankiAyyy şimdi bende heyecan yaptım. Ben bu ay ovülasyon kullanmadım. Ama akıntı yoğunluğu ve şekline bakarsam 13 gibi benimde çatlama oldu sanırım. Takvime göre 3 ekim bat tarihim. Ama çatlamaya göre 28. Yada 30 gibi olmam gerek. Seninle hemen hemen aynıyız canım. İnşaAllah ya dua et bize.
O kadar bekledik azcık daha bekleriz o güzel haberler içinDoğru kuzuu senin belli olması normal o zaman=)
Benim bi iki gün önce pozitifti ama iğne etkisi tabi biliyorum =)
Beklimm biraz daha ben
Inşaallah canım.Etmem mi ederim tabiki her zaman kendim için dua ettiğimde aklımdasınız inankiO zaman az kalmış bir kaç güne belli oluuur İnşallah alıcaz güzel haberleri sıra sıra
Biraz bahsetsene canım bu ay ne yaptın ekstra birşey yaptın mı? Nasıl değerlendirdin. Ne zamanlari degerlendirdin. Belki yazmışsındır ama göremedim ben. Belki denk gelmeyen arkadaşlarda olmuştur. Belirtilerin neydi neyden suphelendin. Gibi gibi seyler.O kadar bekledik azcık daha bekleriz o güzel haberler için
Kuzum 12 eylül ovulasyonda piki gördüm biz sabah değerlendirmiştik. Aynı gece sol kasığımda ağrım oldu muhtemelen gece çatladı, 13ünde de silikleşti zaten. Bir de o günün akşamı değerlendirdik. Yumurtlamadan önce her gün 1 havuç yiyordum bir de yumurta geliştirmeye katkısı olan koenzim q10 içeren Q-Folin folik asitini kullanıyordum.hayırlı olsun co sevindim nasıl dğerlndirdin yardımcı olu rmuun
17 ekim canımHerkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelimHepimize şans ve uğur getirsin inşallah
Kullanıcı Adı Beklenen Adet Tarihi (BAT) Sonuç @Asyaa561 02.10.2021 diaymonds 01.10.2021 @berrak ozdemir 02.10.2021 @cherry_baby 01.10.2021 @icefrezya 04.10.2021 @Eliff3525 05.10.2021 @greengirl1 01.10.2021 @skulentvera 03.10.2021 @Balkiz94 03.10.2021 @ELIF7007 01.10.2021 @esil2837 05.10.2021 @Pambikpiremses 03.10.2021 @Kubrasc 08.10.2021 @Sedose 07.10.2021 @azicikturuncu 02.10.2021 M-Mavera2048 01.10.2021 @Mylv48 07.10.2021 DenizKoKuLuMm 03.10.2021 Masalimtamamlan 02.10.2021 @Veziir 01.10.2021 @busemakilic 04.10.2021 @Mystery888 04.10.2021 @Petunya508 07.10.2021 ekim
Kuzum 12 eylül ovulasyonda piki gördüm biz sabah değerlendirmiştik. Aynı gece sol kasığımda ağrım oldu muhtemelen gece çatladı, 13ünde de silikleşti zaten. Bir de o günün akşamı değerlendirdik. Yumurtlamadan önce her gün 1 havuç yiyordum bir de yumurta geliştirmeye katkısı olan koenzim q10 içeren Q-Folin folik asitini kullanıyordum.
Aslında gebe kalabiliyordum ben ama daha önce 1 düşük 1 kimyasalım vardı o yüzden progestan takviyesiyle kaldım bu sefer, bir de kan pıhtılaşması sorunum olduğu için keseyi gördükten sonra kan sulandırıcı kullanacağım inşallah sağlıkla ilerlerAllah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?