• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimize sağlıkla nasip eder Allah🙏🥰
Amin kuzum İnşaAllah. Grubu kurdun siteyi açtın listeyi oluşturdun. Listenin başınada altın harflerle pozitif yazdın canım.😊 çook şükür Allah'a pozitiflerin devamı gelir İnşaAllah. 🙏🏼😍😘

diaymonds diaymonds tebrik ederimmmm❤️
Senin bat 1 ekim dimi yanlıs bakmadıysam
Benim de 1 ekim
Ama çatlatma iğnesi olmustum ben, ben yapsam erken galiba test için ama heyecanlanmadım değil=)))

diaymonds diaymonds tebrik ederimmmm❤️
Senin bat 1 ekim dimi yanlıs bakmadıysam
Benim de 1 ekim
Ama çatlatma iğnesi olmustum ben, ben yapsam erken galiba test için ama heyecanlanmadım değil=)))
Teşekkür ederiiim🥰
Benim normalde 1 Ekimdi ama yumurtlama beklediğimden erken olduğu için öne çekildi yani 26 ya da 27 Eylüle denk geliyordu🤗
Çatlatma iğnesi için belli bir gün sonra öneriyorlar galiba ilacın yalancı pozitifliği geçsin diye benim çatlamam 13 ünde oldu tam olarak iğne vurulmamıştım🙂

Amin kuzum İnşaAllah. Grubu kurdun siteyi açtın listeyi oluşturdun. Listenin başınada altın harflerle pozitif yazdın canım.😊 çook şükür Allah'a pozitiflerin devamı gelir İnşaAllah. 🙏🏼😍😘
Amiin bu topicler hepimize şans getirsin güzel haberlerinizi bekliyorum ardarda çok seviniriz inşallah, sağlıcakla gelsinler🥰🥰

Amiin bu topicler hepimize şans getirsin güzel haberlerinizi bekliyorum ardarda çok seviniriz inşallah, sağlıcakla gelsinler🥰🥰
Amiinnnnn Allah duysun sesini.İnşaAllah dilerim hepimiz güzel haberler veririz.Bizleri süreçten haberdar et canım. Güzel haberlerini bekliyoruz İnşaAllah.

Teşekkür ederiiim🥰
Benim normalde 1 Ekimdi ama yumurtlama beklediğimden erken olduğu için öne çekildi yani 26 ya da 27 Eylüle denk geliyordu🤗
Çatlatma iğnesi için belli bir gün sonra öneriyorlar galiba ilacın yalancı pozitifliği geçsin diye benim çatlamam 13 ünde oldu tam olarak iğne vurulmamıştım🙂
Ayyy şimdi bende heyecan yaptım. Ben bu ay ovülasyon kullanmadım. Ama akıntı yoğunluğu ve şekline bakarsam 13 gibi benimde çatlama oldu sanırım. Takvime göre 3 ekim bat tarihim. Ama çatlamaya göre 28. Yada 30 gibi olmam gerek. Seninle hemen hemen aynıyız canım. İnşaAllah ya dua et bize.

Teşekkür ederiiim🥰
Doğru kuzuu senin belli olması normal o zaman=)
Benim bi iki gün önce pozitifti ama iğne etkisi tabi biliyorum =)
Beklimm biraz daha ben🤗

Ayyy şimdi bende heyecan yaptım. Ben bu ay ovülasyon kullanmadım. Ama akıntı yoğunluğu ve şekline bakarsam 13 gibi benimde çatlama oldu sanırım. Takvime göre 3 ekim bat tarihim. Ama çatlamaya göre 28. Yada 30 gibi olmam gerek. Seninle hemen hemen aynıyız canım. İnşaAllah ya dua et bize.
Etmem mi ederim tabiki her zaman kendim için dua ettiğimde aklımdasınız inanki🥰 O zaman az kalmış bir kaç güne belli oluuur🥰 İnşallah alıcaz güzel haberleri sıra sıra🙏

O kadar bekledik azcık daha bekleriz o güzel haberler için🥰
Biraz bahsetsene canım bu ay ne yaptın ekstra birşey yaptın mı? Nasıl değerlendirdin. Ne zamanlari degerlendirdin. Belki yazmışsındır ama göremedim ben. Belki denk gelmeyen arkadaşlarda olmuştur. Belirtilerin neydi neyden suphelendin. Gibi gibi seyler.😊

hayırlı olsun co sevindim nasıl dğerlndirdin yardımcı olu rmuun
Kuzum 12 eylül ovulasyonda piki gördüm biz sabah değerlendirmiştik. Aynı gece sol kasığımda ağrım oldu muhtemelen gece çatladı, 13ünde de silikleşti zaten. Bir de o günün akşamı değerlendirdik. Yumurtlamadan önce her gün 1 havuç yiyordum bir de yumurta geliştirmeye katkısı olan koenzim q10 içeren Q-Folin folik asitini kullanıyordum.
Aslında gebe kalabiliyordum ben ama daha önce 1 düşük 1 kimyasalım vardı o yüzden progestan takviyesiyle kaldım bu sefer, bir de kan pıhtılaşması sorunum olduğu için keseyi gördükten sonra kan sulandırıcı kullanacağım inşallah sağlıkla ilerler🙏 Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah🙏🥰

Herkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelim 🤗 Hepimize şans ve uğur getirsin inşallah 🧿👼🏼

Kullanıcı AdıBeklenen Adet Tarihi (BAT)Sonuç
@Asyaa56102.10.2021
diaymonds diaymonds 01.10.2021
@berrak ozdemir02.10.2021
@cherry_baby01.10.2021
@icefrezya04.10.2021
@Eliff352505.10.2021
@greengirl101.10.2021
@skulentvera03.10.2021
@Balkiz9403.10.2021
@ELIF700701.10.2021
@esil283705.10.2021
@Pambikpiremses03.10.2021
@Kubrasc08.10.2021
@Sedose07.10.2021
@azicikturuncu02.10.2021
M-Mavera2048 M-Mavera2048 01.10.2021
@Mylv4807.10.2021
DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm 03.10.2021
Masalimtamamlan Masalimtamamlan 02.10.2021
@Veziir01.10.2021
@busemakilic04.10.2021
@Mystery88804.10.2021
@Petunya50807.10.2021ekim
17 ekim canım 😌

Kuzum 12 eylül ovulasyonda piki gördüm biz sabah değerlendirmiştik. Aynı gece sol kasığımda ağrım oldu muhtemelen gece çatladı, 13ünde de silikleşti zaten. Bir de o günün akşamı değerlendirdik. Yumurtlamadan önce her gün 1 havuç yiyordum bir de yumurta geliştirmeye katkısı olan koenzim q10 içeren Q-Folin folik asitini kullanıyordum.
Aslında gebe kalabiliyordum ben ama daha önce 1 düşük 1 kimyasalım vardı o yüzden progestan takviyesiyle kaldım bu sefer, bir de kan pıhtılaşması sorunum olduğu için keseyi gördükten sonra kan sulandırıcı kullanacağım inşallah sağlıkla ilerler🙏 Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah🙏🥰
DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm canıım burda cevapladım. Bunlara ek olarak fındık ceviz yedim her gün, ilişki sonrası pekmez ve nar suyu filan içtim rahime katkısı olduğu için. Belirtilerim yumurtlamadan 1 hafta sonra sık idrarla başladı, arada derinden kasık sızlamam oldu ve yorulunca adet olucakken ağırdığı gibi belim ağırdı o kadar. Belirti aradık aradık durduk ama pek bir belirtimiz de olmuyor her zaman🤦‍♀️

Back