- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhKuzum 12 eylül ovulasyonda piki gördüm biz sabah değerlendirmiştik. Aynı gece sol kasığımda ağrım oldu muhtemelen gece çatladı, 13ünde de silikleşti zaten. Bir de o günün akşamı değerlendirdik. Yumurtlamadan önce her gün 1 havuç yiyordum bir de yumurta geliştirmeye katkısı olan koenzim q10 içeren Q-Folin folik asitini kullanıyordum.
Aslında gebe kalabiliyordum ben ama daha önce 1 düşük 1 kimyasalım vardı o yüzden progestan takviyesiyle kaldım bu sefer, bir de kan pıhtılaşması sorunum olduğu için keseyi gördükten sonra kan sulandırıcı kullanacağım inşallah sağlıkla ilerlerAllah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah aminAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Yani ümit vermek gibi olmasın ama ben ilk gebeligimi öyle anlamıştım yani regle 10 gün kala göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı ama hamile kaldığım ay göğüslerim bomboştuBenim belirtiler var gibiydi ama şuan hiçbir şey yok… göğüslerim de inat gibi her zamankinden daha sönükregle tahmini 8 gün kaldı, ben bu ay elenirim gibi…
Ay ne güzel yazı buYani ümit vermek gibi olmasın ama ben ilk gebeligimi öyle anlamıştım yani regle 10 gün kala göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı ama hamile kaldığım ay göğüslerim bomboştu
Hayır sdece göğüslerim bomboştu hassasiyet bile yoktu birde eşimle arabada giderken aniden sol kasıgıma bıcak saplanır gibi bi sancı girmişti 10 sn falan. Bu kadardı belirtilerim. Şimdi ikinciyi istiyorum benimde bat 5 Ekim bakalımAy ne güzel yazı buumut fakirin ekmeği ya bunları duymak da iyi hissettiriyor başka belirti de yoktu o zaman?
Benim de göğüslerde hiç bişey yok henüzBenim belirtiler var gibiydi ama şuan hiçbir şey yok… göğüslerim de inat gibi her zamankinden daha sönükregle tahmini 8 gün kaldı, ben bu ay elenirim gibi…
O saplama falan bende de vardı iki taraflı ama geçtiHayır sdece göğüslerim bomboştu hassasiyet bile yoktu birde eşimle arabada giderken aniden sol kasıgıma bıcak saplanır gibi bi sancı girmişti 10 sn falan. Bu kadardı belirtilerim. Şimdi ikinciyi istiyorum benimde bat 5 Ekim bakalım
Amin inşallahO saplama falan bende de vardı iki taraflı ama geçtiHayırlısı olsun
Heyecanlanıyorum yaaBenim de göğüslerde hiç bişey yok henüz
Ben de de hiç belirti yok. Ilkinde sadece kasıkta batmaları hatırlıyorum üzerinden 8 sene geçti nerdeyseHeyecanlanıyorum yaa
Bat aynı günBen de de hiç belirti yok. Ilkinde sadece kasıkta batmaları hatırlıyorum üzerinden 8 sene geçti nerdeysebunda henüz bişey yok bat 2 si
DenizKoKuLuMm canıım burda cevapladım. Bunlara ek olarak fındık ceviz yedim her gün, ilişki sonrası pekmez ve nar suyu filan içtim rahime katkısı olduğu için. Belirtilerim yumurtlamadan 1 hafta sonra sık idrarla başladı, arada derinden kasık sızlamam oldu ve yorulunca adet olucakken ağırdığı gibi belim ağırdı o kadar. Belirti aradık aradık durduk ama pek bir belirtimiz de olmuyor her zaman
Benim tam 10 gün sonra çıktı testte. Evet dün kan verdim bata 4 gün kala 50 çıkmıştı yarın bir daha vereceğimdiaymonds canım cvp için teşekkür ederim. Benimde adet olacakmışım gibi belirtilerim var bugün. Tahmini yumurtlamam üzerinden 9 gün geçti bugün. Bakalım ne olcak hayırlısı artık. Kan testi verdin mi canım. Sağlıklı ilerler inşaAllah
Evet bazen değişiklik gösterebiliyor. Hatta bazı aylar yumurtlama bile olmayabiliyor. Genelde yumurtlamaya göre adet oluruz. Bazı kişilerde bu etken olmuyor ama bunu da gördük burda. Ben mesela yumurtlamaya göre adet oluyorum genelde.kızlar birşey sorcam yardımcı olursanız sevinirim.
normalde 28 günde bir adet oluyorum ama 13. gün yumurtlama 14. gün çatlama oluyordu
şimdi 8. gün yumurtlama 9. gün çatlama gördüm. bu durumda bat tarihi değişir mi
Çok sevindim canım değer şimdilik iyiymiş saglikla ilerler İnşaAllah. Durumundan bizlerler haberdar et kuzum.Benim tam 10 gün sonra çıktı testte. Evet dün kan verdim bata 4 gün kala 50 çıkmıştı yarın bir daha vereceğim
teşekkür ederim cevap için :)Evet bazen değişiklik gösterebiliyor. Hatta bazı aylar yumurtlama bile olmayabiliyor. Genelde yumurtlamaya göre adet oluruz. Bazı kişilerde bu etken olmuyor ama bunu da gördük burda. Ben mesela yumurtlamaya göre adet oluyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?