Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Benim belirtiler var gibiydi ama şuan hiçbir şey yok… göğüslerim de inat gibi her zamankinden daha sönük regle tahmini 8 gün kaldı, ben bu ay elenirim gibi…

İğnemin daha 9.günü =)
Biliyorum iğne etkisi ama olsunn, bunu görmekte güzel
Yalnız yine düştüm bu ay sürekli test yapma çukuruna

Eklentiler

• IMG_20210924_105337.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210924_105317.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 30
Benim belirtiler var gibiydi ama şuan hiçbir şey yok… göğüslerim de inat gibi her zamankinden daha sönük regle tahmini 8 gün kaldı, ben bu ay elenirim gibi…
Yani ümit vermek gibi olmasın ama ben ilk gebeligimi öyle anlamıştım yani regle 10 gün kala göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı ama hamile kaldığım ay göğüslerim bomboştu

Yani ümit vermek gibi olmasın ama ben ilk gebeligimi öyle anlamıştım yani regle 10 gün kala göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı ama hamile kaldığım ay göğüslerim bomboştu
Ay ne güzel yazı bu umut fakirin ekmeği ya bunları duymak da iyi hissettiriyor başka belirti de yoktu o zaman?

Ay ne güzel yazı bu umut fakirin ekmeği ya bunları duymak da iyi hissettiriyor başka belirti de yoktu o zaman?
Hayır sdece göğüslerim bomboştu hassasiyet bile yoktu birde eşimle arabada giderken aniden sol kasıgıma bıcak saplanır gibi bi sancı girmişti 10 sn falan. Bu kadardı belirtilerim. Şimdi ikinciyi istiyorum benimde bat 5 Ekim bakalım

O saplama falan bende de vardı iki taraflı ama geçti Hayırlısı olsun

diaymonds canım cvp için teşekkür ederim. Benimde adet olacakmışım gibi belirtilerim var bugün. Tahmini yumurtlamam üzerinden 9 gün geçti bugün. Bakalım ne olcak hayırlısı artık. Kan testi verdin mi canım. Sağlıklı ilerler inşaAllah

Benim tam 10 gün sonra çıktı testte. Evet dün kan verdim bata 4 gün kala 50 çıkmıştı yarın bir daha vereceğim

kızlar birşey sorcam yardımcı olursanız sevinirim.
normalde 28 günde bir adet oluyorum ama 13. gün yumurtlama 14. gün çatlama oluyordu
şimdi 8. gün yumurtlama 9. gün çatlama gördüm. bu durumda bat tarihi değişir mi

Evet bazen değişiklik gösterebiliyor. Hatta bazı aylar yumurtlama bile olmayabiliyor. Genelde yumurtlamaya göre adet oluruz. Bazı kişilerde bu etken olmuyor ama bunu da gördük burda. Ben mesela yumurtlamaya göre adet oluyorum genelde.

teşekkür ederim cevap için :)

Kızlar bu ay bende ovülasyon testiyle takip ettim ama sadece çatlama gününü değerlendirdim bat 2 ekim ihtimalim çok mu düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…