• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😃 en güzelide ne biliyomusun gebelik testinde sürekli tek çizgi çıkıyorsa bunda hep çift çizgi bazen kendimi mutlu etmek için o çift çizgiyi görmek için yapiyorum🤣🤣

Arkadaşlar regl oldum beni de eleyin bu ay 😏😂 şansıma denemelere başlamadan önce bende tık yoktu bu ay hayalet çizgiden göğüs damarlasmasına kasık batması bacak agrısına kadar herşeyi yaşadım psikolojik olamayacak derecede yoğun hissettim ama olmadı 4-5 tane test yapmışımdır hepsinde hayalet çizgi vardı testlerin genelinde bu çizgi olduğunu düşünmeye başladım kırmızı çizgi görmeden ümitlenmem artık

Eklentiler

• 62CF56E9-83DB-4D18-8B3F-34AE66655A8F.jpeg
    62CF56E9-83DB-4D18-8B3F-34AE66655A8F.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 75
Arkadaşlar regl oldum beni de eleyin bu ay 😏😂 şansıma denemelere başlamadan önce bende tık yoktu bu ay hayalet çizgiden göğüs damarlasmasına kasık batması bacak agrısına kadar herşeyi yaşadım psikolojik olamayacak derecede yoğun hissettim ama olmadı 4-5 tane test yapmışımdır hepsinde hayalet çizgi vardı testlerin genelinde bu çizgi olduğunu düşünmeye başladım kırmızı çizgi görmeden ümitlenmem artık
Canim ben gecen ay 2 kere kuruma cizgisi girdum umitlendim butun belirtileri yasadim vs ama olmamisti bu ay da dedimki kafama takmicam ne belirti ne kasık ağrısı hic birsey hissemiyorum valla en guzel belirti adet gecikmesi gercekden anneme diyorum anne su belirti var yok kizim diyor adet gecmeden belli olmaz benim en dazla bugune kadar 3 gun gecikmistir 4 gun gecikirse %100 hamileyim derim hersey allahdan sabredelim bakalim nasip 😊😊🥰

Canim ben gecen ay 2 kere kuruma cizgisi girdum umitlendim butun belirtileri yasadim vs ama olmamisti bu ay da dedimki kafama takmicam ne belirti ne kasık ağrısı hic birsey hissemiyorum valla en guzel belirti adet gecikmesi gercekden anneme diyorum anne su belirti var yok kizim diyor adet gecmeden belli olmaz benim en dazla bugune kadar 3 gun gecikmistir 4 gun gecikirse %100 hamileyim derim hersey allahdan sabredelim bakalim nasip 😊😊🥰
Kurumadan çıktı hele erken gebelik testinde anında çıktı 5 dk beklemeden o yüzden testlere de artık güvenmiyorum ben de senin gibi ne zaman adetim 5-6 gün gecikir öyle tamam derim belirti olunca test fln da daha yapmam gecikmeden sonra baktım olmuyo öyle yaparım 😂 bide takvime bakıyorum hiç gecikmemişim bu ay stresten ya da mevsimsel gecikti de düzenim bozuldu resmen göğüslerim catlıcak gibiydi 😂 Allah büyük bize de nasip olur elbet 🥰

Kurumadan çıktı hele erken gebelik testinde anında çıktı 5 dk beklemeden o yüzden testlere de artık güvenmiyorum ben de senin gibi ne zaman adetim 5-6 gün gecikir öyle tamam derim belirti olunca test fln da daha yapmam gecikmeden sonra baktım olmuyo öyle yaparım 😂 bide takvime bakıyorum hiç gecikmemişim bu ay stresten ya da mevsimsel gecikti de düzenim bozuldu resmen göğüslerim catlıcak gibiydi 😂 Allah büyük bize de nasip olur elbet 🥰
Ben geçen ay 1 hafta gecikmeli adet yaşadım bazen oda belirti olmuyor

Yok canm valla benim bugune kadar adetim en fazla 3 gun gecikmisdir cok duzenli masllah aksamiyor
O yuzden stresde yapmayin .. 🥰

Kızlar benim adetim gecikmesi 10. Gün bugün ve test yapıyorum negatif adet olacağıma dair bir tane bile belirti yok regl günü kan testi vermiştim 0.1 di ama ne gelen var ne giden

Canim umitlendirmek istemem, ama sanki var gibi🌸 ki insallah vardir🥰

Olmadım canım test yaptım negatif ama 2 gün önce erken gebelik testinde hayalet çizgi cıkıyıdu normal testlerden yaptım bugün boş negatif :KK43: sen oldun mu
Yok canım ya ben gecikmedeyim şu anda ama belim ağrıyor arada sanırım olacak gibi. Bekliyorum bakalım cuma günü korona aşısı ikinci doz olcam regl olursam o güne kadar aşıyı olurum. Reglgelmezse de doktora gideceğim.

Kızlar benim adetim gecikmesi 10. Gün bugün ve test yapıyorum negatif adet olacağıma dair bir tane bile belirti yok regl günü kan testi vermiştim 0.1 di ama ne gelen var ne giden

Klomen kıllandın mı veya yumurta geliştirici bir ilaç canım eger oyle ıse benım ılk klomen denemem de 58 gun gelmedı doktora gittiğimde adet sökturucu verdı yarın bır daha kan ver bakalım belkı bebış senledir her gebede belırtı olcak diye birşy yok sonucta

Back