- 4 Ağustos 2021
- 1.367
- 1.900
- 83
- 30
Önceden kullandım aslında sadece yumurtlama döneminde çift çizgi görmüştüm. Şimdi bir unutlanmadım desem yalan olurAma inslh seninki hamileliktendir allah çok aratmadan nasip eder inşlh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceden kullandım aslında sadece yumurtlama döneminde çift çizgi görmüştüm. Şimdi bir unutlanmadım desem yalan olurAma inslh seninki hamileliktendir allah çok aratmadan nasip eder inşlh
Bu 8.ci ayimiz olacak canımNe kadar süredir deniyosunz?
S olacaktı, dökülme hissi.'dökülme hissi' ne demek anlayamadım?
Öyle bir his yaşamadım. :)S olacaktı, dökülme hissi.
Canim ben gecen ay 2 kere kuruma cizgisi girdum umitlendim butun belirtileri yasadim vs ama olmamisti bu ay da dedimki kafama takmicam ne belirti ne kasık ağrısı hic birsey hissemiyorum valla en guzel belirti adet gecikmesi gercekden anneme diyorum anne su belirti var yok kizim diyor adet gecmeden belli olmaz benim en dazla bugune kadar 3 gun gecikmistir 4 gun gecikirse %100 hamileyim derim hersey allahdan sabredelim bakalim nasipArkadaşlar regl oldum beni de eleyin bu ay şansıma denemelere başlamadan önce bende tık yoktu bu ay hayalet çizgiden göğüs damarlasmasına kasık batması bacak agrısına kadar herşeyi yaşadım psikolojik olamayacak derecede yoğun hissettim ama olmadı 4-5 tane test yapmışımdır hepsinde hayalet çizgi vardı testlerin genelinde bu çizgi olduğunu düşünmeye başladım kırmızı çizgi görmeden ümitlenmem artık
Kurumadan çıktı hele erken gebelik testinde anında çıktı 5 dk beklemeden o yüzden testlere de artık güvenmiyorum ben de senin gibi ne zaman adetim 5-6 gün gecikir öyle tamam derim belirti olunca test fln da daha yapmam gecikmeden sonra baktım olmuyo öyle yaparım bide takvime bakıyorum hiç gecikmemişim bu ay stresten ya da mevsimsel gecikti de düzenim bozuldu resmen göğüslerim catlıcak gibiydi Allah büyük bize de nasip olur elbetCanim ben gecen ay 2 kere kuruma cizgisi girdum umitlendim butun belirtileri yasadim vs ama olmamisti bu ay da dedimki kafama takmicam ne belirti ne kasık ağrısı hic birsey hissemiyorum valla en guzel belirti adet gecikmesi gercekden anneme diyorum anne su belirti var yok kizim diyor adet gecmeden belli olmaz benim en dazla bugune kadar 3 gun gecikmistir 4 gun gecikirse %100 hamileyim derim hersey allahdan sabredelim bakalim nasip
Ben geçen ay 1 hafta gecikmeli adet yaşadım bazen oda belirti olmuyorKurumadan çıktı hele erken gebelik testinde anında çıktı 5 dk beklemeden o yüzden testlere de artık güvenmiyorum ben de senin gibi ne zaman adetim 5-6 gün gecikir öyle tamam derim belirti olunca test fln da daha yapmam gecikmeden sonra baktım olmuyo öyle yaparım bide takvime bakıyorum hiç gecikmemişim bu ay stresten ya da mevsimsel gecikti de düzenim bozuldu resmen göğüslerim catlıcak gibiydi Allah büyük bize de nasip olur elbet
Stresten dengemiz bozuluyor demekki en iyisi hiç bi belirtiye bakmamak olacağı varsa belli olur haklısınBen geçen ay 1 hafta gecikmeli adet yaşadım bazen oda belirti olmuyor
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsunStresten dengemiz bozuluyor demekki en iyisi hiç bi belirtiye bakmamak olacağı varsa belli olur haklısın
Canim umitlendirmek istemem, ama sanki var gibi ki insallah vardirArkadaşlar regl oldum beni de eleyin bu ay şansıma denemelere başlamadan önce bende tık yoktu bu ay hayalet çizgiden göğüs damarlasmasına kasık batması bacak agrısına kadar herşeyi yaşadım psikolojik olamayacak derecede yoğun hissettim ama olmadı 4-5 tane test yapmışımdır hepsinde hayalet çizgi vardı testlerin genelinde bu çizgi olduğunu düşünmeye başladım kırmızı çizgi görmeden ümitlenmem artık
Benimde 6. AyımBu 8.ci ayimiz olacak canım
Yok canım ya ben gecikmedeyim şu anda ama belim ağrıyor arada sanırım olacak gibi. Bekliyorum bakalım cuma günü korona aşısı ikinci doz olcam regl olursam o güne kadar aşıyı olurum. Reglgelmezse de doktora gideceğim.Olmadım canım test yaptım negatif ama 2 gün önce erken gebelik testinde hayalet çizgi cıkıyıdu normal testlerden yaptım bugün boş negatif sen oldun mu
Hic stres yapmayin gercekden biliyorum sabirsiziz ama her ay negatif görüp üzülmek daha kötü o yüzden insalalh rabbim tez zamnda herkesin gönlüne gore versinBenimde 6. Ayım
Kızlar benim adetim gecikmesi 10. Gün bugün ve test yapıyorum negatif adet olacağıma dair bir tane bile belirti yok regl günü kan testi vermiştim 0.1 di ama ne gelen var ne giden