• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bu ay hiç birşey yapmadım yapamadım rahim filmi çekilip tedaviye başlayacaktim ama cektiremedim ovulasyon testi yoktu elimde bu ay akintima göre değerlendirme yapayım dedim eşimin görevi vardı 9 Eylül den beri 2 defa ilişkim oldu o yüzden umudum yok sizlere bol şans inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız 🤲❣️ Rabb'im hepimize nasip etsin

Kizlar ben bu ay hiç birşey yapmadım yapamadım rahim filmi çekilip tedaviye başlayacaktim ama cektiremedim ovulasyon testi yoktu elimde bu ay akintima göre değerlendirme yapayım dedim eşimin görevi vardı 9 Eylül den beri 2 defa ilişkim oldu o yüzden umudum yok sizlere bol şans inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız 🤲❣️ Rabb'im hepimize nasip etsin
Dur bakalım daha bu ay bitmedi... Belki denediğiniz zamanlara denk gelir. İnşallah sizin için enn doğru, enn hayırlı zamanda gelir bebeğiniz🥰 Amin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize🙏

Kizlar ben bu ay hiç birşey yapmadım yapamadım rahim filmi çekilip tedaviye başlayacaktim ama cektiremedim ovulasyon testi yoktu elimde bu ay akintima göre değerlendirme yapayım dedim eşimin görevi vardı 9 Eylül den beri 2 defa ilişkim oldu o yüzden umudum yok sizlere bol şans inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız 🤲❣️ Rabb'im hepimize nasip etsin.
Akıntıya göre değerlendirdiyseniz işin teknik kısmı hallolmuş inşallah demektir. Rabbimiz ol der olur.

Duanıza da âmin. 🌻

Dur bakalım daha bu ay bitmedi... Belki denediğiniz zamanlara denk gelir. İnşallah sizin için enn doğru, enn hayırlı zamanda gelir bebeğiniz🥰 Amin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize🙏
Akıntıya göre değerlendirdiyseniz işin teknik kısmı hallolmuş inşallah demektir. Rabbimiz ol der olur.

Duanıza da âmin. 🌻
İnşallah hiç beklemediğim zaman olsun isterim 🤗 ama çok zor yaa o kadar iyi degerlendirdigim günler negatif aldım ki hiç umudum yok . Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimiz için hayırlısı olsun❣️

İnşallah hiç beklemediğim zaman olsun isterim 🤗 ama çok zor yaa o kadar iyi degerlendirdigim günler negatif aldım ki hiç umudum yok . Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimiz için hayırlısı olsun❣️
Değerlendirmek sebep aslında, ama sonuç Allah’ın dilemesi ile. O yüzden biz elimizden geleni yapalım, takdire razı olalım. Ümitvar olmayıda bırakmayalım inşallah. Rabbimiz umduğumuz ve ummadığımız yerlerden hayırla rızıklandırsın. 🍀

Âmîn ecmain.

Değerlendirmek sebep aslında, ama sonuç Allah’ın dilemesi ile. O yüzden biz elimizden geleni yapalım, takdire razı olalım. Ümitvar olmayıda bırakmayalım inşallah. Rabbimiz umduğumuz ve ummadığımız yerlerden hayırla rızıklandırsın. 🍀

Âmîn ecmain.
Amin inşallah 😍

Merhaba kızlarrr🙋‍♀️
Benimds bat 1 ekimm
Femara kullanıp çatlatma iğnesi oldum
Değerlendirmeye devam ediyoruz
Bakalım insallah bu ay güzel sonuçlar alırız

Herkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelim 🤗 Hepimize şans ve uğur getirsin inşallah 🧿👼🏼

Kullanıcı AdıBeklenen Adet Tarihi (BAT)Sonuç
L Limonlu Su 02.10.2021
diaymonds diaymonds 01.10.2021
@berrak ozdemir02.10.2021
@cherry_baby01.10.2021
icefrezya icefrezya 04.10.2021
@Eliff352505.10.2021
@greengirl101.10.2021
@skulentvera03.10.2021
@Balkiz9403.10.2021
@ELIF700701.10.2021
@esil283705.10.2021
@Pambikpiremses03.10.2021
Kubrasc Kubrasc 08.10.2021
S Sedose 07.10.2021
azicikturuncu azicikturuncu 02.10.2021
Bişey var mı sizce adetim 4 gün gecikti. Erken gebelik testi olmasına ragmen hiç yok gibi. Sadece ısıga tutunca cok hafif sanki testin kendi cizgisi varmıs gibi görüyorum ilk 10 dk da cıktı

Eklentiler

• 4584FD91-3631-4665-B3C3-B66B2482DABB.jpeg
    4584FD91-3631-4665-B3C3-B66B2482DABB.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 79
Back