Rica ederimEvet laboquick çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimEvet laboquick çok teşekkür ederim
Bence yarın pik olacak gibiKızlar ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum bu pik değildir dimi yarın falan mı olur sizce pik
Teşekkür ederimBence yarın pik olacak gibi
Dur bakalım daha bu ay bitmedi... Belki denediğiniz zamanlara denk gelir. İnşallah sizin için enn doğru, enn hayırlı zamanda gelir bebeğiniz Amin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizeKizlar ben bu ay hiç birşey yapmadım yapamadım rahim filmi çekilip tedaviye başlayacaktim ama cektiremedim ovulasyon testi yoktu elimde bu ay akintima göre değerlendirme yapayım dedim eşimin görevi vardı 9 Eylül den beri 2 defa ilişkim oldu o yüzden umudum yok sizlere bol şans inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız Rabb'im hepimize nasip etsin
Akıntıya göre değerlendirdiyseniz işin teknik kısmı hallolmuş inşallah demektir. Rabbimiz ol der olur.Kizlar ben bu ay hiç birşey yapmadım yapamadım rahim filmi çekilip tedaviye başlayacaktim ama cektiremedim ovulasyon testi yoktu elimde bu ay akintima göre değerlendirme yapayım dedim eşimin görevi vardı 9 Eylül den beri 2 defa ilişkim oldu o yüzden umudum yok sizlere bol şans inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız Rabb'im hepimize nasip etsin.
Dur bakalım daha bu ay bitmedi... Belki denediğiniz zamanlara denk gelir. İnşallah sizin için enn doğru, enn hayırlı zamanda gelir bebeğiniz Amin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
İnşallah hiç beklemediğim zaman olsun isterim ama çok zor yaa o kadar iyi degerlendirdigim günler negatif aldım ki hiç umudum yok . Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimiz için hayırlısı olsunAkıntıya göre değerlendirdiyseniz işin teknik kısmı hallolmuş inşallah demektir. Rabbimiz ol der olur.
Duanıza da âmin.
Değerlendirmek sebep aslında, ama sonuç Allah’ın dilemesi ile. O yüzden biz elimizden geleni yapalım, takdire razı olalım. Ümitvar olmayıda bırakmayalım inşallah. Rabbimiz umduğumuz ve ummadığımız yerlerden hayırla rızıklandırsın.İnşallah hiç beklemediğim zaman olsun isterim ama çok zor yaa o kadar iyi degerlendirdigim günler negatif aldım ki hiç umudum yok . Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimiz için hayırlısı olsun
Amin inşallahDeğerlendirmek sebep aslında, ama sonuç Allah’ın dilemesi ile. O yüzden biz elimizden geleni yapalım, takdire razı olalım. Ümitvar olmayıda bırakmayalım inşallah. Rabbimiz umduğumuz ve ummadığımız yerlerden hayırla rızıklandırsın.
Âmîn ecmain.
Bugün 11 gibi tekrar yaptım ama baya silik çıktı çizgi anlayamadım hiçRica ederim
Bugün sabah 11 gibi yaptım baya silik çıktı niye böyle oldu anlayamadımTeşekkür ederim
Sıvı alımına dikkat ettiniz mi?Bugün sabah 11 gibi yaptım baya silik çıktı niye böyle oldu anlayamadım
Bir de akıntınız var mı? Şeffaf akıntı yumurta akı kıvamında.Bugün sabah 11 gibi yaptım baya silik çıktı niye böyle oldu anlayamadım
Sıvı alımına dikkat ettim ama akıntı henüz yokBir de akıntınız var mı? Şeffaf akıntı yumurta akı kıvamında.
Biz de ilk defa bu ay başladık, çok heyecanlıyım güzel haberleri bekliyoruzBen de varım Bat 2 Ekim… Bu ay ilk defa denemelere başladık. Dün doktora göründüm hiçbir sorun yok dedi, hayırlısı
Akıntıyı takip edin inşallah. En önemli delil o oluyor bu süreçte.Sıvı alımına dikkat ettim ama akıntı henüz yok
Bişey var mı sizce adetim 4 gün gecikti. Erken gebelik testi olmasına ragmen hiç yok gibi. Sadece ısıga tutunca cok hafif sanki testin kendi cizgisi varmıs gibi görüyorum ilk 10 dk da cıktıHerkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelim Hepimize şans ve uğur getirsin inşallah
Kullanıcı Adı Beklenen Adet Tarihi (BAT) Sonuç L Limonlu Su 02.10.2021 diaymonds 01.10.2021 @berrak ozdemir 02.10.2021 @cherry_baby 01.10.2021 icefrezya 04.10.2021 @Eliff3525 05.10.2021 @greengirl1 01.10.2021 @skulentvera 03.10.2021 @Balkiz94 03.10.2021 @ELIF7007 01.10.2021 @esil2837 05.10.2021 @Pambikpiremses 03.10.2021 Kubrasc 08.10.2021 S Sedose 07.10.2021 azicikturuncu 02.10.2021
Benim bugün döngünün 35. Günü . Bazen 28 günde bazen 30-32 de oluyorum. Reglim kac gün geçti anlayamıyorum(Hadi kızlar, başka yok mu bize katılmak isteyen? Bat'ı Ekim başı olannn