- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Ekim beni de alın aranıza beraber bekleyelimHerkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelim Hepimize şans ve uğur getirsin inşallah
Kullanıcı Adı Beklenen Adet Tarihi (BAT) Sonuç @Asyaa561 02.10.2021 diaymonds 01.10.2021 B berrak ozdemir 02.10.2021 @cherry_baby 01.10.2021 icefrezya 04.10.2021 @Eliff3525 05.10.2021 @greengirl1 01.10.2021 @skulentvera 03.10.2021 @Balkiz94 03.10.2021 @ELIF7007 01.10.2021 @esil2837 05.10.2021 @Pambikpiremses 03.10.2021 @Kubrasc 08.10.2021 S Sedose 07.10.2021 azicikturuncu 02.10.2021 M-Mavera2048 01.10.2021 @Mylv48 07.10.2021 @Dogayikoru 03.10.2021 Masalimtamamlan 02.10.2021
İnşallahh gebelik belirtisidir canımm olabilirKızlar merhaba bu ay yumurtlamadan beri devam eden bel agrım var özellikle yumurtlamadan önce regl olacakmıs gibi şiddetli hem kasık hem bel agrısı oldu hala geçmedi ara ara kasıklarımla birlikte agrıyor bugün erken adet olcam zannettim hatta yatıyorum kalkıyorum hiçbi şekilde geçmiyo şiddeti azalıp artıyo bazen 2 ekim regl tarihim ilk defa bu tarz agrılar yaşıyorum çok heveslenmek istemiyorum ama umarım hamilelik belirtileridir şayet değilse doktora gitmek zorunda kalıcam
Hadi inşallah Test yaparsan haber verrKızlar merhaba bu ay yumurtlamadan beri devam eden bel agrım var özellikle yumurtlamadan önce regl olacakmıs gibi şiddetli hem kasık hem bel agrısı oldu hala geçmedi ara ara kasıklarımla birlikte agrıyor bugün erken adet olcam zannettim hatta yatıyorum kalkıyorum hiçbi şekilde geçmiyo şiddeti azalıp artıyo bazen 2 ekim regl tarihim ilk defa bu tarz agrılar yaşıyorum çok heveslenmek istemiyorum ama umarım hamilelik belirtileridir şayet değilse doktora gitmek zorunda kalıcam
Benim de bat 2 Ekim. Ben şunu deneyimlerin kendimde. Mart nisan mayıs da 3 ay denedim Dediğini gibi kasık ağrısı sancılar bel ağrıları ama gebelik yoktu. Kovıd aşısı oldum aşı nedeniyle 3 ay ara verdim. Ara verdiğim dönemde de kendimi takip ettim hiç bir şekilde sancı bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Bu ay tekrar denemeye başladık kasıkta batmalar bel ağrıları başladı. Bunu çok net gözlemledim kendimdeinşallah sizinki gebelik nedeniyledirKızlar merhaba bu ay yumurtlamadan beri devam eden bel agrım var özellikle yumurtlamadan önce regl olacakmıs gibi şiddetli hem kasık hem bel agrısı oldu hala geçmedi ara ara kasıklarımla birlikte agrıyor bugün erken adet olcam zannettim hatta yatıyorum kalkıyorum hiçbi şekilde geçmiyo şiddeti azalıp artıyo bazen 2 ekim regl tarihim ilk defa bu tarz agrılar yaşıyorum çok heveslenmek istemiyorum ama umarım hamilelik belirtileridir şayet değilse doktora gitmek zorunda kalıcam
İnsallah 2bucuk 3 aydır deniyorum çok bilgisizdim bu konularda da yumurtlama takibi fln yeni yeni yapmaya başladım insallah hepimiz en kısa sürede anne oluruzİnşallahh gebelik belirtisidir canımm olabilir
Benim de bat 2 Ekim. Ben şunu deneyimlerin kendimde. Mart nisan mayıs da 3 ay denedim Dediğini gibi kasık ağrısı sancılar bel ağrıları ama gebelik yoktu. Kovıd aşısı oldum aşı nedeniyle 3 ay ara verdim. Ara verdiğim dönemde de kendimi takip ettim hiç bir şekilde sancı bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Bu ay tekrar denemeye başladık kasıkta batmalar bel ağrıları başladı. Bunu çok net gözlemledim kendimdeinşallah sizinki gebelik nedeniyledi
Regl tarihim geçerse öyle test yaparım muhakkak yazarımHadi inşallah Test yaparsan haber verr
Ya evet bende dediğin gibi şeyleri yaşayanları okudum o yüzden ümitlenmek istemiyorum ilk defa böyle bişey olunca belirti mi diye düşünmeden edemiyo insan yerleşme mi olmuyo ya da döllenmemi olmadığı için bu tarz agrılar yaşıyoruz bilmiyorum adet olunca doktora gidicem o yüzden fark edilmeyecek agrılar değil cünki normalde agrı eşiğim yüksektir bakalım umarım bu ay aramızdan hamileler çıkarBenim de bat 2 Ekim. Ben şunu deneyimlerin kendimde. Mart nisan mayıs da 3 ay denedim Dediğini gibi kasık ağrısı sancılar bel ağrıları ama gebelik yoktu. Kovıd aşısı oldum aşı nedeniyle 3 ay ara verdim. Ara verdiğim dönemde de kendimi takip ettim hiç bir şekilde sancı bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Bu ay tekrar denemeye başladık kasıkta batmalar bel ağrıları başladı. Bunu çok net gözlemledim kendimdeinşallah sizinki gebelik nedeniyledir
Evet oda olabilirBu ay benimde yumurtlamadan beri göğüste şişlik ve hassasiyet, alt karında dolgunluk ve zaman zaman kasıkta batma oluyor. Gebelik için çok erken, sanırım mevsim geçişi etkiledi.
yumurta döllenmese de korunmasız ilişki olduğu için belirtilerin arttığını düşünmeye başladım. Bu ağrılar regl ağrısı olduğu gibi hamilelik belirtileri de olabilir. Bunu ayırt etmek oldukça zor çok benzer olduğunu herkes söylüyor. İyi düşünmek, olumlu düşünmek ferahlatır.. Rabbim nasip etsin inşallahYa evet bende dediğin gibi şeyleri yaşayanları okudum o yüzden ümitlenmek istemiyorum ilk defa böyle bişey olunca belirti mi diye düşünmeden edemiyo insan yerleşme mi olmuyo ya da döllenmemi olmadığı için bu tarz agrılar yaşıyoruz bilmiyorum adet olunca doktora gidicem o yüzden fark edilmeyecek agrılar değil cünki normalde agrı eşiğim yüksektir bakalım umarım bu ay aramızdan hamileler çıkar
Aminyumurta döllenmese de korunmasız ilişki olduğu için belirtilerin arttığını düşünmeye başladım. Bu ağrılar regl ağrısı olduğu gibi hamilelik belirtileri de olabilir. Bunu ayırt etmek oldukça zor çok benzer olduğunu herkes söylüyor. İyi düşünmek, olumlu düşünmek ferahlatır.. Rabbim nasip etsin inşallah
Dediğiniz gibi aynı renk olmamış ama belki sıvı alımı etkilemiştir. Normal de düzenli mi regliniz?Kızlar ovülasyona devam ediyorum ama 19 uunda çizgi hafif koyulaştı ama aynı renk olmadı bi daha. Acaba yumurtlama 19 u muydu bakar mısınız? Normalde takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik test
Evet düzenlidir hep. Ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetim 3 gün gecikti o etkiler mi acabaDediğiniz gibi aynı renk olmamış ama belki sıvı alımı etkilemiştir. Normal de düzenli mi regliniz?
Mümkün. Bir de mevsim geçişindeyiz ya, bunu da unutmamak lazım. Bir ihtimal de belki yumurtlama olmaz bu ay. Bazı aylar olmayabiliyor diye okumuştum.Evet düzenlidir hep. Ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetim 3 gün gecikti o etkiler mi acaba