• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelim 🤗 Hepimize şans ve uğur getirsin inşallah 🧿👼🏼

Kullanıcı AdıBeklenen Adet Tarihi (BAT)Sonuç
@Asyaa56102.10.2021
diaymonds diaymonds 01.10.2021
B berrak ozdemir 02.10.2021
@cherry_baby01.10.2021
icefrezya icefrezya 04.10.2021
@Eliff352505.10.2021
@greengirl101.10.2021
@skulentvera03.10.2021
@Balkiz9403.10.2021
@ELIF700701.10.2021
@esil283705.10.2021
@Pambikpiremses03.10.2021
@Kubrasc08.10.2021
S Sedose 07.10.2021
azicikturuncu azicikturuncu 02.10.2021
M-Mavera2048 M-Mavera2048 01.10.2021
@Mylv4807.10.2021
@Dogayikoru03.10.2021
Masalimtamamlan Masalimtamamlan 02.10.2021
1 Ekim beni de alın aranıza beraber bekleyelim 🥰

Kızlar merhaba bu ay yumurtlamadan beri devam eden bel agrım var özellikle yumurtlamadan önce regl olacakmıs gibi şiddetli hem kasık hem bel agrısı oldu hala geçmedi ara ara kasıklarımla birlikte agrıyor bugün erken adet olcam zannettim hatta yatıyorum kalkıyorum hiçbi şekilde geçmiyo şiddeti azalıp artıyo bazen 2 ekim regl tarihim ilk defa bu tarz agrılar yaşıyorum çok heveslenmek istemiyorum ama umarım hamilelik belirtileridir şayet değilse doktora gitmek zorunda kalıcam 😂

Kızlar merhaba bu ay yumurtlamadan beri devam eden bel agrım var özellikle yumurtlamadan önce regl olacakmıs gibi şiddetli hem kasık hem bel agrısı oldu hala geçmedi ara ara kasıklarımla birlikte agrıyor bugün erken adet olcam zannettim hatta yatıyorum kalkıyorum hiçbi şekilde geçmiyo şiddeti azalıp artıyo bazen 2 ekim regl tarihim ilk defa bu tarz agrılar yaşıyorum çok heveslenmek istemiyorum ama umarım hamilelik belirtileridir şayet değilse doktora gitmek zorunda kalıcam 😂
İnşallahh gebelik belirtisidir canımm olabilir🙏

Hadi inşallah🙏🏻 Test yaparsan haber verr:KK48:

Benim de bat 2 Ekim. Ben şunu deneyimlerin kendimde. Mart nisan mayıs da 3 ay denedim Dediğini gibi kasık ağrısı sancılar bel ağrıları ama gebelik yoktu. Kovıd aşısı oldum aşı nedeniyle 3 ay ara verdim. Ara verdiğim dönemde de kendimi takip ettim hiç bir şekilde sancı bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Bu ay tekrar denemeye başladık kasıkta batmalar bel ağrıları başladı. Bunu çok net gözlemledim kendimde🙄inşallah sizinki gebelik nedeniyledir

Bu ay benimde yumurtlamadan beri göğüste şişlik ve hassasiyet, alt karında dolgunluk ve zaman zaman kasıkta batma oluyor. Gebelik için çok erken, sanırım mevsim geçişi etkiledi.

Ya
Benim de bat 2 Ekim. Ben şunu deneyimlerin kendimde. Mart nisan mayıs da 3 ay denedim Dediğini gibi kasık ağrısı sancılar bel ağrıları ama gebelik yoktu. Kovıd aşısı oldum aşı nedeniyle 3 ay ara verdim. Ara verdiğim dönemde de kendimi takip ettim hiç bir şekilde sancı bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Bu ay tekrar denemeye başladık kasıkta batmalar bel ağrıları başladı. Bunu çok net gözlemledim kendimde🙄inşallah sizinki gebelik nedeniyledi
Hadi inşallah🙏🏻 Test yaparsan haber verr:KK48:
Regl tarihim geçerse öyle test yaparım muhakkak yazarım 🙏🏻

Benim de bat 2 Ekim. Ben şunu deneyimlerin kendimde. Mart nisan mayıs da 3 ay denedim Dediğini gibi kasık ağrısı sancılar bel ağrıları ama gebelik yoktu. Kovıd aşısı oldum aşı nedeniyle 3 ay ara verdim. Ara verdiğim dönemde de kendimi takip ettim hiç bir şekilde sancı bel ağrısı hiç bir şey yoktu. Bu ay tekrar denemeye başladık kasıkta batmalar bel ağrıları başladı. Bunu çok net gözlemledim kendimde🙄inşallah sizinki gebelik nedeniyledir
Ya evet bende dediğin gibi şeyleri yaşayanları okudum o yüzden ümitlenmek istemiyorum ilk defa böyle bişey olunca belirti mi diye düşünmeden edemiyo insan yerleşme mi olmuyo ya da döllenmemi olmadığı için bu tarz agrılar yaşıyoruz bilmiyorum adet olunca doktora gidicem o yüzden fark edilmeyecek agrılar değil cünki normalde agrı eşiğim yüksektir bakalım umarım bu ay aramızdan hamileler çıkar 🙏🏻

Ya evet bende dediğin gibi şeyleri yaşayanları okudum o yüzden ümitlenmek istemiyorum ilk defa böyle bişey olunca belirti mi diye düşünmeden edemiyo insan yerleşme mi olmuyo ya da döllenmemi olmadığı için bu tarz agrılar yaşıyoruz bilmiyorum adet olunca doktora gidicem o yüzden fark edilmeyecek agrılar değil cünki normalde agrı eşiğim yüksektir bakalım umarım bu ay aramızdan hamileler çıkar 🙏🏻
yumurta döllenmese de korunmasız ilişki olduğu için belirtilerin arttığını düşünmeye başladım. Bu ağrılar regl ağrısı olduğu gibi hamilelik belirtileri de olabilir. Bunu ayırt etmek oldukça zor çok benzer olduğunu herkes söylüyor. İyi düşünmek, olumlu düşünmek ferahlatır.. Rabbim nasip etsin inşallah

yumurta döllenmese de korunmasız ilişki olduğu için belirtilerin arttığını düşünmeye başladım. Bu ağrılar regl ağrısı olduğu gibi hamilelik belirtileri de olabilir. Bunu ayırt etmek oldukça zor çok benzer olduğunu herkes söylüyor. İyi düşünmek, olumlu düşünmek ferahlatır.. Rabbim nasip etsin inşallah
Amin

Kızlar ovülasyona devam ediyorum ama 19 uunda çizgi hafif koyulaştı ama aynı renk olmadı bi daha. Acaba yumurtlama 19 u muydu bakar mısınız? Normalde takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik test

Eklentiler

• IMG_20210922_163653.jpg
    IMG_20210922_163653.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210921_162136.jpg
    IMG_20210921_162136.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba,
diaymonds diaymonds
bat 4 ekim beni de ekler misiniz?
9. aydır deniyoruz ovülasyon ile takipteyim ilk defa bu ay 8. günde pik gördüm 9. gün çatladı normalde hep 16 dır.
ilk defa bu ay takviye aldım sanırım o yüzden erken yumurtlama gördüm.

Son düzenleme:
Benimde bat 1 ekim
15 eylülde çatlatma iğnesi oldumm bugün 7. Gün oluyor galiba
Test yaptım yalancıda olsa sırf çift çizgiyi görim die🤭
O bile bütün gün bi pozitiflik verdi bana😁
Gerçekten görsem 2 senenin üzerine kim bilir nasıl olurum, Allahım nasip etsin bekleyen herkese içindede bana🙏❤️

Kızlar ovülasyona devam ediyorum ama 19 uunda çizgi hafif koyulaştı ama aynı renk olmadı bi daha. Acaba yumurtlama 19 u muydu bakar mısınız? Normalde takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik test
Dediğiniz gibi aynı renk olmamış ama belki sıvı alımı etkilemiştir. Normal de düzenli mi regliniz?

Evet düzenlidir hep. Ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetim 3 gün gecikti o etkiler mi acaba
Mümkün. Bir de mevsim geçişindeyiz ya, bunu da unutmamak lazım. Bir ihtimal de belki yumurtlama olmaz bu ay. Bazı aylar olmayabiliyor diye okumuştum.
Siz yine de değerlendirin gün aşırı, inşallah hayırla nasib olur.

Back