• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yaklaşıyor, 12. Günümde yumurta takibine gitmiştim 1 yumurtam 14 mm olmuştu 4-5 güne çatlamasını bekliyoruz aynı zamanda testle de kontrol ediyorum. Bu arada daha önce 6 haftalık düşüğüm ve 1 kimyasalım olduğundan doktorum luteal faz defekti ve progesteron eksikliğinden şüphelendi. O yüzden 17. günümde progestana da başlayacağım mecburen yumurtlamadan 10 gün sonra test yapacağım çok erken ama mecburen ilaca devam edip etmeyeceğim gebeliğe göre belli olacak... inşallah hep birlikte güzel haberler alırız ardarda💕🙏
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın yumurta geliştirmek için ek ilaç, gıda kullanıyor musun? Bende ovulasyonla takip ediyorum :)

3 ekimi bekliyorum bende bakalım hayırlısı olsun olacak mı bu ay.... ayın 21 inde doktor kontrolüm var bakalım ne olacak nasıl olacak.....

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın yumurta geliştirmek için ek ilaç, gıda kullanıyor musun? Bende ovulasyonla takip ediyorum :)
İnşallah çok teşekkür ederim, hepimiz alabiliriz umarım🙏 Hayır, eğer yumurtam gelişmeseymiş ilaç vericekmiş doktor ama Q-folin folik asit dışında bişey kullanmıyorum. (İçinde Koenzim Q10 olduğundan yumurta gelişimine katkısı var.)

Allah gönülden isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin inşallah🙏 Ardarda güzel haberler alalım💕
amin inşallah sizin de başınız sağ olsun kayıplarınız var ama iyi tarafından bakın en azından hamile kalabiliyorsunuz....

amin inşallah sizin de başınız sağ olsun kayıplarınız var ama iyi tarafından bakın en azından hamile kalabiliyorsunuz....
Çok sağolun🙂 Şükredecek çok şeyimiz var bunları yaşarken şunu diledim hep, Allahım kötü düşüncelerimi al, bunu kabul etmemi ve sabrını ver🙏 Böyle verdiği ve böyle aldığı için çok şükür Allaha. Vardır bir hayır, belki sorunumuzu erkenden keşfedebilmemiz için olmuştur...

Çok sağolun🙂 Şükredecek çok şeyimiz var bunları yaşarken şunu diledim hep, Allahım kötü düşüncelerimi al, bunu kabul etmemi ve sabrını ver🙏 Böyle verdiği ve böyle aldığı için çok şükür Allaha. Vardır bir hayır, belki sorunumuzu erkenden keşfedebilmemiz için olmuştur...
Aynen öyle çok iyi düşünmüşsünüz verdiği de vermediği de hayır gerçekten sağlıkla güzellikle gelsinler inşallah...

Benim de yaklaşıyor, 12. Günümde yumurta takibine gitmiştim 1 yumurtam 14 mm olmuştu 4-5 güne çatlamasını bekliyoruz aynı zamanda testle de kontrol ediyorum. Bu arada daha önce 6 haftalık düşüğüm ve 1 kimyasalım olduğundan doktorum luteal faz defekti ve progesteron eksikliğinden şüphelendi. O yüzden 17. günümde progestana da başlayacağım mecburen yumurtlamadan 10 gün sonra test yapacağım çok erken ama mecburen ilaca devam edip etmeyeceğim gebeliğe göre belli olacak... inşallah hep birlikte güzel haberler alırız ardarda💕🙏
Benimde 6+4 te bir düşüğüm oldu. Siz de tam olarak neye dayanarak luteal faz defektinden şüphelendi?

Benimde 6+4 te bir düşüğüm oldu. Siz de tam olarak neye dayanarak luteal faz defektinden şüphelendi?
Sebepsiz düşükten ve 1 kimyasaldan dolayı sanırım. Rahim iç tabakasının hazır olmamasından şüphelendi galiba henüz tanı konmadı çünkü bunun için 2-3 adet dönemi beklememiz ve gözlemlememiz gerekir ancak gebelik istediğimiz için zararsız bir tedavi ile deniyoruz sanırım öncelikle. Bir de en kolay tedavi edilebilecek sorunlardan biri bu ise belki ilk bunu denemek istemiş midir acaba bilemedim...

Ayrıca baktığımda gerçekten bende bazı belirtileri mevcuttu.

Sebepsiz düşükten ve 1 kimyasaldan dolayı sanırım. Rahim iç tabakasının hazır olmamasından şüphelendi galiba henüz tanı konmadı çünkü bunun için 2-3 adet dönemi beklememiz ve gözlemlememiz gerekir ancak gebelik istediğimiz için zararsız bir tedavi ile deniyoruz sanırım öncelikle. Bir de en kolay tedavi edilebilecek sorunlardan biri bu ise belki ilk bunu denemek istemiş midir acaba bilemedim...

Ayrıca baktığımda gerçekten bende bazı belirtileri mevcuttu.
Kese ve embriyo görülmüş müydü sizin?

Yumurtlama takip edenler ne durumdasınız kızlar, ilk defa ovulasyon testiyle görüyorum bu pik değil mi🤗
*Yanyana olanlar bi sabah bi akşam

(7. Gündeki teste çok damlatmışım ondan öyle oldu normalde 2. Çizgi yoktu)

Eklentiler

• 20210912_135713.jpg
    20210912_135713.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 89
Yumurtlama takip edenler ne durumdasınız kızlar, ilk defa ovulasyon testiyle görüyorum bu pik değil mi🤗
*Yanyana olanlar bi sabah bi akşam

(7. Gündeki teste çok damlatmışım ondan öyle oldu normalde 2. Çizgi yoktu)
Evet pik gbi duruyor canm

Bende bu markayı kullanıyorum, t ve c hep aynı koyulukta oluyor. T daha koyu hiç olmadı. Bu ay henüz başlamadım, reglim bu gün bitti. Bu ay farkedecek mi bakalım.
Bende hep bunu duyduğumdan dün gece yaptığım aynı renk sayılırdı pik olabilir mi diye düşündüm ama bugün bariz çok daha koyu çıktı. Sabah akşam yapmadıysan kaçmış olabilir mi acaba?

Back