Mümkün. Ben sadece öğle saatlerinde yapıyorum. Gerçi aynı renkte veya tnin daha koyu olması durumu çokta farketmiyor sanırım. İkisi de pozitif sayılıyor.Bende hep bunu duyduğumdan dün gece yaptığım aynı renk sayılırdı pik olabilir mi diye düşündüm ama bugün bariz çok daha koyu çıktı. Sabah akşam yapmadıysan kaçmış olabilir mi acaba?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 53
- 29
Kesinlikle haklısın hiçbir farkı yok bence de testle alakalı bişeyMümkün. Ben sadece öğle saatlerinde yapıyorum. Gerçi aynı renkte veya tnin daha koyu olması durumu çokta farketmiyor sanırım. İkisi de pozitif sayılıyor.
- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 53
- 38
Evet canım benim de 1 Ekim görünüyor ama geçen ay 1 gün gecikmeli geldi. Hiç 28 günü geçmiyordu ama geçen ay 29 gün oldu. Bu ay da 1 Ekim diyorum ama 2 Ekim de olabilir. Bi de dün kovid aşımı oldum. Biontech ilk doz onun etkisi nasıl olacak göreceğiz. Liste oluştururken beni de ekler misin?? Yaş 34 ve 11 ay olacak bu ay da olmazsa gebelik oluşmadı.Herkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelim Hepimize şans ve uğur getirsin inşallah
Benim 1 Ekim gözüküyor
- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 23
- 36
Ben geldiiimm 3 ekimHadi kızlar, başka yok mu bize katılmak isteyen? Bat'ı Ekim başı olannn
- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 53
- 29
Olmuş gibi hep aynı saatte mi yapıyorsunuz? 8 saat sonra su alımına dikkat ederek tekrar deneyin benceEki Görüntüle 2916352 Kizlar sizce catlama olmus mu ?
- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 23
- 36
B6nlar yumurtlama için mi bide su içince ne oluyo içmeyince ne oluyo bizim daha ilk denememiz bilmiyorum böyle şeyleriEki Görüntüle 2916352 Kizlar sizce catlama olmus mu ?
Genelde ayni saatlerde yapmaya calisiyorum . Tesekkur ederim yorum icinOlmuş gibi hep aynı saatte mi yapıyorsunuz? 8 saat sonra su alımına dikkat ederek tekrar deneyin bence
Evet canim yumurtlama takibi icin. Su alimi testlerde dogru sonuc icin onemli canimB6nlar yumurtlama için mi bide su içince ne oluyo içmeyince ne oluyo bizim daha ilk denememiz bilmiyorum böyle şeyleri
- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 23
- 36
Evet canim yumurtlama takibi icin. Su alimi testlerde dogru sonuc icin onemli canim
- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 53
- 29
Olsuuun Ekim sonuçta sizde katılabilirsinizYaaa benimki 8 ekim 3 günle kaçırdım… :)
- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 53
- 29
İnnşallahhhBenim de 7 ekim bat. İnşallah Ekim uğurlu gelir hepimize
Eğer marka Laboquıck ise, evet henüz değil. Yarın olabilir, öğlen ve akşam yaparsanız daha iyi olabilir. :)Kızlar ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum bu pik değildir dimi yarın falan mı olur sizce pik
Evet laboquick çok teşekkür ederimEğer marka Laboquıck ise, evet henüz değil. Yarın olabilir, öğlen ve akşam yaparsanız daha iyi olabilir. :)