• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim akıntıya ve belirtilere bakarsam 12 13 gibi yumurtlama oldu. Test falan yapmadım. Bende çok umutlu değilim aslında ama işte bir ihtimal diyip bekliyoruz. Hayırlısı olsun. Benim çok az mide bulantım oluyor. Ama bende zaten her ay adet öncesi oluyor. Yani şuan adet belirtilerim harici ekstra birşey yok. Zaten belirtiler birbirine aynı olduğu için. Cok ta aramamak lazım aslında. Bekleyelim bakalım. Ne olcak😁
o zaman önce senden gelecek güzel haberler sen test yapmayı düşünüyor musun yoksa kırmızı başlıklı kızı mı bekleyeceksin? bende yarın sabah yapayım diyorum ama pazartesi akşamı yaptığım ovülasyon testi boştu o yüzden umudum yok....

Eve gelir gelmez daha iyi bir markanın testini yaptım çok şaşkınım ve şoktayım şuan
Ya sen bizi de ümitlendirdin🤭adet geçene kadar test yapmayı düşünmüyordum 9 gün önce senin böyle çıkınca şeytan dürtüyor git test al diye🙈erken gebelik testi mi yaptığın test. Hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım dünyanın en güzel seslerinden kalp sesini de duy. Kucağına alıp nur yüzünü de gör bebişinin inşallah❤️

Evet baya haha bu gece ağrıyla uyanınca artık bi test yapayım dedim bat a 9 gün var çıkmaz dedim ama çıktı umarım güzel ilerler şu an kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kimyasal ve dış gebelikten korkuyorum ilk denememiz çünkü
Hiç aklına onları getirip strese girme tadını çıkarrr😊😊💕

Benimde bat 5 ekim kızlar. Pek belirti var denilemez. Mart da boş gebelik geçirmiştim deniyoruz hala, o gebelikte sürekli baş ağrım vardı bu ay da 10 gündür devam eden baş ağrım var psikolojik de olabilir ama baş ağrısı belirti oluyor mu 😀😀
Duymuştum baş ağrısını belirti olarak😁biz ayak üşümesin bile belirti saydık ekledik listeye😁😁

İnş canım ben de pko var 5 yaşında bi kızım var onda da klomen felan kullanmıştım ondan sonrada hiç korunmadım bugün de arada adet olacakmışım gibi ağrı giriyo yavaş yavaş umudumu kesiyorum
Olsun canım olur inşallah umudunu yitirme bak bi tane varmış zaten olur Allahın izniyle.

Ya sen bizi de ümitlendirdin🤭adet geçene kadar test yapmayı düşünmüyordum 9 gün önce senin böyle çıkınca şeytan dürtüyor git test al diye🙈erken gebelik testi mi yaptığın test. Hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım dünyanın en güzel seslerinden kalp sesini de duy. Kucağına alıp nur yüzünü de gör bebişinin inşallah❤️
Evet bat a 6 gün önceye kadar gösterir yazıyor du üzerinde. Ne güzel yazmışsın çok sağ ol içinden geliyorsa yap doktor bile şaşırdı böyle erken çıkmasına mucize gibi bir şey ☺️

Senden gaza geldim Kubrasc Kubrasc 😁 benimde bir iki belirtimsi seylerim var eh dedim alti ustu bi test tabi sabah idrari degil ama sanki silik bir kirmizi gordum gibime geldi siz ne diyosunuz bat 5 ekim

Eklentiler

• IMG_20210929_185504_261.jpg
    IMG_20210929_185504_261.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 20210929_180820.jpg
    20210929_180820.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 81
İnş canım ben de pko var 5 yaşında bi kızım var onda da klomen felan kullanmıştım ondan sonrada hiç korunmadım bugün de arada adet olacakmışım gibi ağrı giriyo yavaş yavaş umudumu kesiyorum
Bende iki buçuk senedir hiç korunmuyirum ama olmuyor bizimde esimdede sayı düşüklüğü var oglumdada çok uğraşmıştım öyle olmuştu

Hanımlar bat 6 Ekim benimde. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba çok merak ediyorum 😂

Back