Belirti yok malesef sırf test var diye yaptım. Gecikirse bakarım yine.4 gün var daha canim umarım güzel haberler alırız
Lakin benim bebiş olması zaman alabilir Allahualem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti yok malesef sırf test var diye yaptım. Gecikirse bakarım yine.4 gün var daha canim umarım güzel haberler alırız
bata varmış daha geç döllenme ihtimali vardır belki yumurtlama ne zamandı?Ben test yaptım (normal kaset test) negatif.
Hayırlısı olsun.
Bence yerleşme kanamasıdır, ya kanda çıkar yada erken gebelik testinde Umarım güzel haberlerini alırızSancidan sonra lekelenme olunca acaba vardida zarar mi verdim diye dusunmeden edemiyorum umarim güzel haberler alir isteyen herkes bu ay
Tesekkur ederim canim cevap icin
O ihtimal yok bence. 17 eylüldü. Bu gün 10. Gün.bata varmış daha geç döllenme ihtimali vardır belki yumurtlama ne zamandı?
Lekelenmeniz nasıldı? Kasık batmalarınız devam ediyor mu?Bat 4 ekim 16 Eylül yumurtlamam dun temizlik yaparken kasik batmasi oldu sonrasinda lekelenme gordum bu sabah kaset test yaptim negatif
aaa benimde 17 eylüldü ama ben erken diye yapmıyorum daha belirti var mı benim sadece sarı bir akıntım var onu da saymıyorum bile :)O ihtimal yok bence. 17 eylüldü. Bu gün 10. Gün.
O akıntı normal. Benim yumurtlamadan beri göğüslerimdeki hassasiyet ve şişlik inmedi. Bu ay çok yoğun yumurtlama belirtileri yaşadım.aaa benimde 17 eylüldü ama ben erken diye yapmıyorum daha belirti var mı benim sadece sarı bir akıntım var onu da saymıyorum bile :)
evet bende belirti olmadığı için hsgye randevu bile ayarladım olmadığına o kadar eminim benim için de yerleşme kanaması herhalde en net belirti olur ama herkeste de olmuyormuş sabah tereddütte kaldım ama yapmakta istemedim testi açıkçası ben adeti bekleyeceğim 4 gün daha keşke bir mucize olsa....O akıntı normal. Benim yumurtlamadan beri göğüslerimdeki hassasiyet ve şişlik inmedi. Bu ay çok yoğun yumurtlama belirtileri yaşadım.
Benim için önemli belirti, yerleşme kanaması ve sık idrara çıkma olur. Onlarda yok şuan için.
Lekelenmeniz nasıldı? Kasık batmalarınız devam ediyor mu?
Bence yerleşme kanamasıdır, ya kanda çıkar yada erken gebelik testinde Umarım güzel haberlerini alırız
Kasık batmalarınız devam ederse ve leke yine gelirse erken gebelik testi ile belli olabilir şu aşamada.Kasik batmam iki saatte bir falan hafif oldu lekelenmeyi çok renk olarak anlayamadim iccamasirim koyu renkti
Ben daha önce bir gebelik yaşadım, onda 5,6 gün kala yerleşme kanamam olmuştu. 4 gün Kala da erken gebelik testi ile öğrenmiştim. O yüzden yine olabilir diye düşünüyorum. Bir de kasık batmaları da oluyor belirti. O da yok şu anda bende. Neyse sağlık olsun. Nasib. :)evet bende belirti olmadığı için hsgye randevu bile ayarladım olmadığına o kadar eminim benim için de yerleşme kanaması herhalde en net belirti olur ama herkeste de olmuyormuş sabah tereddütte kaldım ama yapmakta istemedim testi açıkçası ben adeti bekleyeceğim 4 gün daha keşke bir mucize olsa....
ben hiç yaşamadım kimyasalım bile yok o kadar boşum :) cuma günü mercimek tanesi kadar idrarımda kan gördüm ama silerken sert sildiğim için falan geldiğini düşünüyorum bu kasılma olayını da hiç anlamıyorum ben dün temizlikte hep çok ağrım oldu ama bugün hiç bir şey yok kendimi yorunca karnım kasıklarım ağrıyor hepsi bu :)Ben daha önce bir gebelik yaşadım, onda 5,6 gün kala yerleşme kanamam olmuştu. 4 gün Kala da erken gebelik testi ile öğrenmiştim. O yüzden yine olabilir diye düşünüyorum. Bir de kasık batmaları da oluyor belirti. O da yok şu anda bende. Neyse sağlık olsun. Nasib. :)
Kuzum henüz erken olabilir bence birkaç güne tekrarla inşallah vardırO ihtimal yok bence. 17 eylüldü. Bu gün 10. Gün.
Bakalım ya nasib. Kuvvetli bir şüphem olursa yine yaparım test, yazarım buraya da inşallah.Kuzum henüz erken olabilir bence birkaç güne tekrarla inşallah vardır
Bende sık idrar dışında hiç bi belirti yoktu ya
Kasık batmalarınız devam ederse ve leke yine gelirse erken gebelik testi ile belli olabilir şu aşamada.
Olsun bir olsun tam olsun. Önemli olan sağlıkla ilerlemesi bu süreçlerin. İnşallah umduğumuzdan daha hayırlısına erişiriz.ben hiç yaşamadım kimyasalım bile yok o kadar boşum :) cuma günü mercimek tanesi kadar idrarımda kan gördüm ama silerken sert sildiğim için falan geldiğini düşünüyorum bu kasılma olayını da hiç anlamıyorum ben dün temizlikte hep çok ağrım oldu ama bugün hiç bir şey yok kendimi yorunca karnım kasıklarım ağrıyor hepsi bu :)
O daha iyi olur inşallah. Allah hayırlı mutlu haberler almanızı nasib etsin.Teşekkür ederim cevap için bir kac gün daha bekleyip kan verim diyorum
O daha iyi olur inşallah. Allah hayırlı mutlu haberler almanızı nasib etsin.
gerçekten de öyle burada okuyorum her aşaması ayrı stres inşallah sağlıkla sıhhatle bu ay gelirler bu kadar belirtisiz sürpriz yaparlar bize :)Olsun bir olsun tam olsun. Önegmli olan sağlıkla ilerlemesi bu süreçlerin. İnşallah umduğumuzdan daha hayırlısına erişiriz.