• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oh oh maşallah testin görüntüsü var mı ve ne zaman yumurtlama oldu bat ne zaman? (çok sordum hep meraktan kusuruma bakmayın:) )
16 ve 17 eylül yumurtlama 18 i çatlama 26 eylülde bu şekilde çıktı bugünde 32 çıktı beta bat ise 2 Ekim🥰

Eklentiler

• IMG_20210926_105804.jpg
    IMG_20210926_105804.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 62
16 ve 17 eylül yumurtlama 18 i çatlama 26 eylülde bu şekilde çıktı bugünde 32 çıktı beta bat ise 2 Ekim🥰
maşallah yine içime bir heves doğdu yani :) benimde 17 eylül yumurtlama 18 eylül çatlamaydı ama erken diye yapmak istemiyorum ama varsa çıkıyor demek ki peki belirtileriniz var mı neydi? 4-5 gün var bata daha değer çok iyi :)

maşallah yine içime bir heves doğdu yani :) benimde 17 eylül yumurtlama 18 eylül çatlamaydı ama erken diye yapmak istemiyorum ama varsa çıkıyor demek ki peki belirtileriniz var mı neydi? 4-5 gün var bata daha değer çok iyi :)
Hayır hiç belirtim yok ilk hamilelikte de belirtim yoktu, sadece rüya görüyorum ilkindede saçma rüyalar görüyordum bunda da uzun uzun film izler gibi rüya görmeye başladım birde ilkinde uyku verdi bana bunda zaten yorgunum uykusuz kalıyorum ise geldiğim için o yüzden uykuyu anlamadım İnşAllah sizinde vardır 🥰

Hayır hiç belirtim yok ilk hamilelikte de belirtim yoktu, sadece rüya görüyorum ilkindede saçma rüyalar görüyordum bunda da uzun uzun film izler gibi rüya görmeye başladım birde ilkinde uyku verdi bana bunda zaten yorgunum uykusuz kalıyorum ise geldiğim için o yüzden uykuyu anlamadım İnşAllah sizinde vardır 🥰
hadi inşallah tutamıyorum kendimi ben de mi yapsam yarın sabah acaba en azından yok diye rahat ederim belirsizlik daha zor cidden sağlıkla hayırla gelsin inşallah :) bende çok yorgun hissediyorum ama dün çok yordum kendimi ona bağladım ben :)

Benim de reglim aynı seninle canım benim. Ben yaptım cuma günüydü sanırım. Negatif çıktı ve tabiki çok erken bildiğim halde dayanamayıp yaptım
Erken gebelik testi mi yaptın normal testlerden mi ben erken testten sipariş ettim yarın gelir diye umuyorum reglden 6 gün önceye kadar çıkarıyor diye yazıyo ama bakalım

hadi inşallah tutamıyorum kendimi ben de mi yapsam yarın sabah acaba en azından yok diye rahat ederim belirsizlik daha zor cidden sağlıkla hayırla gelsin inşallah :) bende çok yorgun hissediyorum ama dün çok yordum kendimi ona bağladım ben :)
Yarın sabah yap bari canim silik varsa kan verirsin yoksa adeti beklersin benim ilk gebeligimden hesapladım ben aslında kana su zaman karışır diye , belki senin geçte karışabilir negatif çıkarsa adeti beklersin 🥰

Bak arkadaş yapmış çıkmış. 🙋🏻Varsa çıkıyor. Çünkü onlarda belirli bir hcg üstünü algılıyorlar.
Evet bazılarında çıkıyormuş ama geç döllenme olanlarda var bilemiyorum hayırlısı insallah bizlerde güzel haberi veririz hayırlısıysa 🙏🏻

Yarın sabah yap bari canim silik varsa kan verirsin yoksa adeti beklersin benim ilk gebeligimden hesapladım ben aslında kana su zaman karışır diye , belki senin geçte karışabilir negatif çıkarsa adeti beklersin 🥰
aynen şimdi sizde görünce kocaman bir ümit kapladı içimi en kötü emin olmuş olurum üzülsem de yapacak bir şey yok sonuçta ben çıkacağını düşünmüyorum ama görünce de heveslendim :) belki yarın sabah buralarda hamileyimmmmmmmm diye yazmak kısmet olur nasip.....

Back