Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar nasılsınız? Testi tekrarliyorum ovulasyona bir gün var ama sürekli silik çıkıyor bu test ? Zaten güvenemiyorum artık testlere de ! Gün aşırı ilişki deniyorum bazı günlerde ertesi gün de denedigim oluyor . Ama bu test iyice sinirimi bozdu . Silik ovulasyon testi uygulayarak hamile kalmış olanlar var mı?? . Ya da yumurtlamıyoru

kızlar nasılsınız? Testi tekrarliyorum ovulasyona bir gün var ama sürekli silik çıkıyor bu test ? Zaten güvenemiyorum artık testlere de ! Gün aşırı ilişki deniyorum bazı günlerde ertesi gün de denedigim oluyor . Ama bu test iyice sinirimi bozdu . Silik ovulasyon testi uygulayarak hamile kalmış olanlar var mı?? . Ya da yumurtlamıyoru
Canım adetine bir hafta kala progesteron testi yaptır yumurtlama oluyormu öğrenirsin.

ben kendim cift yumurta ikiziyim:halay: insallah benim de olur isterim ikizinin olmasi cok guzel bisey zaten ikiz annesi olmak da eminim mukemmeldir
Anne tarafında olması yüksek ihtimale giriyormuş genetik olarak ki senin direkt annen bence ikiz hamile kalman oranın çok yüksek inşallah nasip olur

Elanur4206 Elanur4206 5 NİSAN:anneadayı: canımmm durumlar nedir?
Vallaha canım şuan için gelen giden yok çok şükür . Ama ben geçtiğimiz cuma günü yani bat'dan 6 gün önce kan testi verdim dayanamayıp sonuç 2 çıktı yani negatif erken mi verdim acaba bilmiyorum . Sadece akıntım var onun dışında hiç bir belirti de yok

kızlar gecikmemin 6günü bugün eğer hafta sonuda olmazsa pazartesi tekrar doktora gidicem . pazartesi günü kan negatifti gelen giden yok test alıp denemek istiyorum evde bekki bi unut

Yarın için çok heyecanlıyım ve tedirginim de kızlar değerim artmazsa çok üzülürüüm şuan bile yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum. :KK43:

X