- 28 Mart 2018
- 123
- 184
- 33
Yaa :) inşallah benim bu ay olur ya ilaç takibi de zor İnan kiAnladım zaten onların etkisi kullanmasanda bir iki ay devam ediyor. Arkadaşım kullanmadığı ay hamile kaaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa :) inşallah benim bu ay olur ya ilaç takibi de zor İnan kiAnladım zaten onların etkisi kullanmasanda bir iki ay devam ediyor. Arkadaşım kullanmadığı ay hamile kaaldi
Masajı ilk kez duyuyorum vallahi. Hadi inşallah iyi değerlendirelim bu günleribende bir yerde okudum.. ilişkiden sonra 5 dk kadar masaj yapılması gebe olma oranını arttırıyormuş.. bu ay bunu deneyecem inşallah bende yumurtlama günlerim yaklaşıyor 1-2 güne kadar
Canım adetine bir hafta kala progesteron testi yaptır yumurtlama oluyormu öğrenirsin.kızlar nasılsınız? Testi tekrarliyorum ovulasyona bir gün var ama sürekli silik çıkıyor bu test ? Zaten güvenemiyorum artık testlere de ! Gün aşırı ilişki deniyorum bazı günlerde ertesi gün de denedigim oluyor . Ama bu test iyice sinirimi bozdu . Silik ovulasyon testi uygulayarak hamile kalmış olanlar var mı?? . Ya da yumurtlamıyoru
Maşallah sizeeee sağlıkla gelsin bebişin canımm darısı tüm isteyenlereKızlar kan testi yaptırdım. 24.5 çıktı. Doktorum hamilesin dedi. İki gün sonra ölçeceğiz sağlıklı ilerliyor mu ona bakacağız dedi.
Anne tarafında olması yüksek ihtimale giriyormuş genetik olarak ki senin direkt annen bence ikiz hamile kalman oranın çok yüksek inşallah nasip olurben kendim cift yumurta ikiziyim insallah benim de olur isterim ikizinin olmasi cok guzel bisey zaten ikiz annesi olmak da eminim mukemmeldir
Amin canım. Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin.Maşallah sizeeee sağlıkla gelsin bebişin canımm darısı tüm isteyenlere
ben kendim cift yumurta ikiziyim insallah benim de olur isterim ikizinin olmasi cok guzel bisey zaten ikiz annesi olmak da eminim mukemmeldir
Kızlar kan testi yaptırdım. 24.5 çıktı. Doktorum hamilesin dedi. İki gün sonra ölçeceğiz sağlıklı ilerliyor mu ona bakacağız dedi.
ben kendim cift yumurta ikiziyim insallah benim de olur isterim ikizinin olmasi cok guzel bisey zaten ikiz annesi olmak da eminim mukemmeldir
Vallaha canım şuan için gelen giden yok çok şükür . Ama ben geçtiğimiz cuma günü yani bat'dan 6 gün önce kan testi verdim dayanamayıp sonuç 2 çıktı yani negatif erken mi verdim acaba bilmiyorum . Sadece akıntım var onun dışında hiç bir belirti de yokElanur4206 5 NİSAN canımmm durumlar nedir?
amin insallahhAnne tarafında olması yüksek ihtimale giriyormuş genetik olarak ki senin direkt annen bence ikiz hamile kalman oranın çok yüksek inşallah nasip olur
insallah ya bir taneye de raziyim tabiYaaa ne güzel, inşallah sende ikiz annesi olursun canım
henuz test yapmadim. sende ne durumlar?Var mı bir gelişme canım.
Değerlerin kaçtı ki canimYarın için çok heyecanlıyım ve tedirginim de kızlar değerim artmazsa çok üzülürüüm şuan bile yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Bat 9 Nisan canım. Sabırsız olunca bekleyemedim. Daha 4 gün var yani. Amin allah isteyen herkese nasip etsinBat ne zamandı normalde canım, tebrikler tekrar allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Hayirli olsun bebesin belirtilerin neydi acaba akıntı göğüs ağrısı Vs varmıydi paylaşırsan sevinirimBat 9 Nisan canım. Sabırsız olunca bekleyemedim. Daha 4 gün var yani. Amin allah isteyen herkese nasip etsin