Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla her ay aynı belirtiler olup gerisi yalan oluyor diye emin olamıyorum ki:)
Ama göğüslerimde fazla ağrı ve akşamları erkenden uyuma gibi bişeyim var bu ay.diğer Aylardan farklı olarak
Inşallah gebeliktendir canim.Rabbim hayirlisini kismet eylesin inşallah.:dua:

Günlük pedle takip etmek daha kolay oluyor canım bilgin olsun :)
Hep kullanırım günlük pedi ama bakayım takip edeyim bugünlerde (takvime göre bugün) yumurtlama :))) ben bunları kimseye soramıyorum burası çok iyi insan bilmediği şeyleri öğreniyor çok teşekkür ederim

Arkadaşlar;

BAT: 06/04/2018 idi. Maalesef adet gördüm. Yarın doktora gidip komple kan tahlillerimi yaptıracağım. Laboquick 50'li ovulasyon testi+5 erken gebelik testi ve 10'lu normal gebelik testi aldım. Yeni süreçte kullanacağım. Solgar Folat tb ve bebe aspirini alacağım. Taze çekilmiş keten tohumu+çörek otu+chia tohumu tüketmeye özen göstereceğim. Kuru incir yiyeceğim.

Canımız sağolsun. Yeni BAT: 05/05/2018 kabul edebilirim.

Ay hadi inşallah canım :)) hepimizin yüzünü güldürsün rabbim benimki de yarın bakalım ne olacak
Amin dilerim hepimiz mutluluklar paylaşırız burda. Bu ay olmayanlarında en geç mayısta hamiş haberlerini alırız :dua:

Hep kullanırım günlük pedi ama bakayım takip edeyim bugünlerde (takvime göre bugün) yumurtlama :))) ben bunları kimseye soramıyorum burası çok iyi insan bilmediği şeyleri öğreniyor çok teşekkür ederim
Evet canım hemde nasıl öğreniyor yakında doktor çıkıcam :KK70:

X