- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
Günlük pedle takip etmek daha kolay oluyor canım bilgin olsun :)Hadi ya o zmaan daha olmadı demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük pedle takip etmek daha kolay oluyor canım bilgin olsun :)Hadi ya o zmaan daha olmadı demekki
Belli belirsiz var gibi bat ne zamandı canım bi kaç gün sonra tekrar yap istersen. İnşallah hamişsindirArkadaslar burda bir çizgi varmı ben mi öyle goruyorum
Bat ne zaman canim??Arkadaslar burda bir çizgi varmı ben mi öyle goruyorum
Belli belirsiz var gibi bat ne zamandı canım bi kaç gün sonra tekrar yap istersen. İnşallah hamişsindir
B
Bat ne zaman canim??
Ben goruyorum canim 2ci çizgiyi.Yarin sabah yeniden yap istersen.Inşallah koyulaşir.Kan testi de yatirip takip ede bilirsin degerlerini.4 nisandi canim
Inşallah canım 3 senelik evliyim bu sefer inşallah hayırlısı olurBen goruyorum canim 2ci çizgiyi.Yarin sabah yeniden yap istersen.Inşallah koyulaşir.Kan testi de yatirip takip ede bilirsin degerlerini.
Inşallah canim.Belirtilerin varmi hiç??Inşallah canım 3 senelik evliyim bu sefer inşallah hayırlısı olur
Valla her ay aynı belirtiler olup gerisi yalan oluyor diye emin olamıyorum ki:)Inşallah canim.Belirtilerin varmi hiç??
Inşallah gebeliktendir canim.Rabbim hayirlisini kismet eylesin inşallah.Valla her ay aynı belirtiler olup gerisi yalan oluyor diye emin olamıyorum ki:)
Ama göğüslerimde fazla ağrı ve akşamları erkenden uyuma gibi bişeyim var bu ay.diğer Aylardan farklı olarak
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahInşallah gebeliktendir canim.Rabbim hayirlisini kismet eylesin inşallah.
Hala adet ılmadım pazartesi randevu aldım direk doktora gidicem o zamana kadar olmazsam114 canım durumun nasıl ?
Ay hadi inşallah canım :)) hepimizin yüzünü güldürsün rabbim benimki de yarın bakalım ne olacakHala adet ılmadım pazartesi randevu aldım direk doktora gidicem o zamana kadar olmazsam
Hep kullanırım günlük pedi ama bakayım takip edeyim bugünlerde (takvime göre bugün) yumurtlama :))) ben bunları kimseye soramıyorum burası çok iyi insan bilmediği şeyleri öğreniyor çok teşekkür ederimGünlük pedle takip etmek daha kolay oluyor canım bilgin olsun :)
Amin dilerim hepimiz mutluluklar paylaşırız burda. Bu ay olmayanlarında en geç mayısta hamiş haberlerini alırızAy hadi inşallah canım :)) hepimizin yüzünü güldürsün rabbim benimki de yarın bakalım ne olacak
Evet canım hemde nasıl öğreniyor yakında doktor çıkıcamHep kullanırım günlük pedi ama bakayım takip edeyim bugünlerde (takvime göre bugün) yumurtlama :))) ben bunları kimseye soramıyorum burası çok iyi insan bilmediği şeyleri öğreniyor çok teşekkür ederim
Uzulme canısı bende oldum bu sabah yapacak bişey yok birdahaki aylara inşallah ben bu ay sogan kuru ve incir kuru yapicam bakalim nasipAdet oldum bu sabah.
Bebekler bizi doktor çıkaracak. Doğana kadar da hamilelikle ilgili sorarız artılEvet canım hemde nasıl öğreniyor yakında doktor çıkıcam
yaa masallah sana ne guzel test yapmiyorsun. merak ediyorsundur eminim ama hakim oluyorsun ne guzel. bizde 5 gun onceden kafa bulandiralimHala adet ılmadım pazartesi randevu aldım direk doktora gidicem o zamana kadar olmazsam