• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim oncelikle bebisin hayirli olsun sanirim sende yumurta takibi yaptirdin igneyi vurulmadan once iliski sikligin neydi ve igneyi vurulduktan sonra ayrintili anlatirsan sevinirim bende yumurta takibi yaptirdim ve adet bittiginde 3. Gunu iliskiye basladim her gun yaptim 24 haziranda 20 mm ayni boyutta 2 yumurtam vardi ayni anda catladilar ve ben her gece iliskiye devam ettim simdide 1 var 1 yok seklinde iliskiye devam edicem benim bu 4. Ayim ne olacak bilmiyorum sende neler yaparak hamile kaldigini yazarmisin bide bende bi kac gundur ole akinti falan yok sende de kuruluk oldugu gun oldumu vok merak ediyorum
Canım benim bildiğim kadarıyla her gece ilişkiye girmekte sağlıklı değilmiş spermlerin kalitesini düşürüyormuş ideal olan gün aşırı yada 2günde bir yapmakmış

Canim oncelikle bebisin hayirli olsun sanirim sende yumurta takibi yaptirdin igneyi vurulmadan once iliski sikligin neydi ve igneyi vurulduktan sonra ayrintili anlatirsan sevinirim bende yumurta takibi yaptirdim ve adet bittiginde 3. Gunu iliskiye basladim her gun yaptim 24 haziranda 20 mm ayni boyutta 2 yumurtam vardi ayni anda catladilar ve ben her gece iliskiye devam ettim simdide 1 var 1 yok seklinde iliskiye devam edicem benim bu 4. Ayim ne olacak bilmiyorum sende neler yaparak hamile kaldigini yazarmisin bide bende bi kac gundur ole akinti falan yok sende de kuruluk oldugu gun oldumu vok merak ediyorum
Tesekkurler canim. Her gün girme ilşkiye ben gün aşırı oldu cnkü her gün iyi degil sperm kalitesizleşir ve sayısı düşer azalır

Benimde rahim filmi çekildi iki tüote kapalı çıktı birini açamadılar ama önürünü açtılar şükür doktor %80 doğal yollarla olur dedi bu ay olmadı cuma tekrar gidicem bakalım nedicek cnm... inşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi
Ameliyatla mı açtılar canım??
Benimki kapalı değilmiş çok hafif açıkmış.. bi sorun olup olmadığına bakıcak belki de doğuştan öyledir..
Çok merak ediyorum kanallar düzelmezse direk aşılama tutar mı diye :)))
Bi taraftan da böyle olması içimi rahatlattı belki hiç şimdiye kadar sperm geçmemiştir ama aşılama olarak direk tutar diye düşünüyorum:)))

Tesekkurler canim. Her gün girme ilşkiye ben gün aşırı oldu cnkü her gün iyi degil sperm kalitesizleşir ve sayısı düşer azalır
Canlarim benim doktorum azalma olmaz dedi bende merak edip arastirdim her gun iliskiyi 2 gunde 1 yapanla her gun yaoan arasinda fark olmuyormus aksine her gun girilen iliskinin %4 oraninda daha sans yuksekmis valla her arastirmada baska bisi cikiyo doktor bana catlatma ignesi yapti 3 gun ust uste ara verme sakin dedi eee ben her gece kozalak tepesindeydim zaten pek etkilemedi valla heosi bebis icin 3 ay 1 gun arayla denedim tutmadi bu ayda her gun yapayim dedim o arastirma yazisini bulursam atcam buraya bak

Kızlar bat bugun ama adet olmadim test de yapmadim 3 gun daha bekleyip ona göre doktora gidicem hayirlisi artik

Ben de bu aydan hiç ümitli değilim; bu ay 3. denememiz ama eşimle ayrı şehirlerdeyiz daha zor oluyor öyle oluncada. Perşembe günü bat tarihim, kısmet:S

Sizce benim gecikmem var mı 9 haziranda regl oldum bugün 27 . Gunum adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyor sol kasıkta batma oluyor halsizlik yorgunluk uyku isteği var ama kaç günde bir regl olduğumu bilmiyorum 19nisan 16mays 9 haziran 3 aylik adet takvimim bazen 23 günde bir olurken bazen 26 günde 29 günde oluyorum teste erkenmi

Sizce benim gecikmem var mı 9 haziranda regl oldum bugün 27 . Gunum adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyor sol kasıkta batma oluyor halsizlik yorgunluk uyku isteği var ama kaç günde bir regl olduğumu bilmiyorum 19nisan 16mays 9 haziran 3 aylik adet takvimim bazen 23 günde bir olurken bazen 26 günde 29 günde oluyorum teste erkenmi
canım benimde öyle valla her ay 3-5 gün atmaya başladı bence bekle derim benim bi ara 1 hafta gecikti 8.gün geldi ümitsizliğede kapılma ama insan heveslenip adeti görüncede çok üzülüyor

Yok canim ben butun kontrolleri yaptirdir bayram falan dusunmedim bol bol hergun yaptim yumurtamda catladi catlatma ignesi oldum 24 haziranda ama yine umudum yok 3 aydir olmuyo doktor olumlu konustu 2 yumurta vardi ayni anda catlamislar bakalim bu gun yarin da birlikte olcam bi daha gun asiri birliktelik devam etcem kismet artik her yolu denedim bu ay ne olcak bilmiyorum
aynen canım ümidimizi yitirmemiz lazım sonuçta bunu veren rabbim inşallah faydası olur

Ameliyatla mı açtılar canım??
Benimki kapalı değilmiş çok hafif açıkmış.. bi sorun olup olmadığına bakıcak belki de doğuştan öyledir..
Çok merak ediyorum kanallar düzelmezse direk aşılama tutar mı diye :)))
Bi taraftan da böyle olması içimi rahatlattı belki hiç şimdiye kadar sperm geçmemiştir ama aşılama olarak direk tutar diye düşünüyorum:)))
naptın canım laparoskopiyi görüştünmü doktorunla ne durumdasın

Yok canım adet olunca gittim işte..
Bu seferde klomen kullan bu ayda tutmazsa laparoskopi olucak...
Korkmaya başladım zaten..
Korkma canım laparoskopiden inan korkulacak hiçbirşey yok anlamayacaksın bile
İnşallah gerek gelmez bu ay gebelik oluşur.
Benimde bu ay tedavim aksadı gidemedim doktora adetliyken cuma günü gidicem

Back