• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkma canım laparoskopiden inan korkulacak hiçbirşey yok anlamayacaksın bile
İnşallah gerek gelmez bu ay gebelik oluşur.
Benimde bu ay tedavim aksadı gidemedim doktora adetliyken cuma günü gidicem
Sende mi laparoskopi oldu canım ??
Inşallah canım gerek kalmaz...
Benide cuma günü çağırdı yumurtalarıma bakacak ona göre çatlatma iğnesi verecek..

Sende mi laparoskopi oldu canım ??
Inşallah canım gerek kalmaz...
Benide cuma günü çağırdı yumurtalarıma bakacak ona göre çatlatma iğnesi verecek..
evet canım 4 nisanda oldum ben. sorma istediğin şeyler olursa seve seve yardımcı olurum sana
bende bu ay memelekete gittim ve memleketteyken adet oldum doğal olarak doktora gidemedim cmt istanbula geldim bu seferde doktor yurtdışıda seminerde cumaya kaldı benimki bu tedavim yalan oldu.

evet canım 4 nisanda oldum ben. sorma istediğin şeyler olursa seve seve yardımcı olurum sana
bende bu ay memelekete gittim ve memleketteyken adet oldum doğal olarak doktora gidemedim cmt istanbula geldim bu seferde doktor yurtdışıda seminerde cumaya kaldı benimki bu tedavim yalan oldu.
Hayırlısı buymuş demek ki canım..
1ay ara vermiş olursun..
Peki canım ne sorun vardı da laparoskopiye niye gerek gördü doktor seninde mi kanallarla ilgili sıkıntın var??

Hayırlısı buymuş demek ki canım..
1ay ara vermiş olursun..
Peki canım ne sorun vardı da laparoskopiye niye gerek gördü doktor seninde mi kanallarla ilgili sıkıntın var??
canım ben kasım ayında korunmayı bıraktım bebek kararı verince ocak ayında doktora gittim gebelik istediğimi söyledim bazı hormon tahlilleri yapıldı sonra yumurta takibine başladık ocak-şubat-mart yumurta takibi yapıldı gebelik oluşmadı sonra rahim filmi istedi doktor. rahim filmi çekildim tüplerin ikiside tıkalı çıktı hemen laparoskopi oldum biri açıldı cok şükür biri açılamadı malesef. nisandan mayısa kadar korunduk antibiyotik falan kullandım çünkü haziranda adetliyken gittim doktora ilk kez klomen ve iğne tedavisi yapıldı oda olmadı söylediğim gibi adet gördüm.

canım ben kasım ayında korunmayı bıraktım bebek kararı verince ocak ayında doktora gittim gebelik istediğimi söyledim bazı hormon tahlilleri yapıldı sonra yumurta takibine başladık ocak-şubat-mart yumurta takibi yapıldı gebelik oluşmadı sonra rahim filmi istedi doktor. rahim filmi çekildim tüplerin ikiside tıkalı çıktı hemen laparoskopi oldum biri açıldı cok şükür biri açılamadı malesef. nisandan mayısa kadar korunduk antibiyotik falan kullandım çünkü haziranda adetliyken gittim doktora ilk kez klomen ve iğne tedavisi yapıldı oda olmadı söylediğim gibi adet gördüm.
Laparoskopi olduktan sonra 1 ay korunuluyor mu canım?
Hiç sorun olmamasından bi sorun olması daha iyi canım ya bende küçükte olsa bi sorun çıksada o engelliyor olsa engel kalkınca da hamile kalsam diye düşünürdüm hep...
Sorun olmaması kısırlık demekmiş...
Çok şükür öyle değiliz..:dua:

Canım ozaman niye aşılamaya geçilmiyor ki sende.. aşılama Allah'ın izniyle tutar ozaman ;)

Laparoskopi olduktan sonra 1 ay korunuluyor mu canım?
Hiç sorun olmamasından bi sorun olması daha iyi canım ya bende küçükte olsa bi sorun çıksada o engelliyor olsa engel kalkınca da hamile kalsam diye düşünürdüm hep...
Sorun olmaması kısırlık demekmiş...
Çok şükür öyle değiliz..:dua:

Canım ozaman niye aşılamaya geçilmiyor ki sende.. aşılama Allah'ın izniyle tutar ozaman :KK66:
Aynen öyle iyi ki gebeliğe engel olan mesele bulundu ve çözüldü şükür.
Hemen aşılama istemedi doktorum doğal yollarla klomen ve iğneyle deneyelim birkaç ay dedi geçen ay ilk denemeyi yaptık tutmadı zaten bakalım cuma günü nediyecek heycanla cumanın gelmesini bekliyorum bende cnm
Hakkımızda hayırlısı olsun canımm

Aynen öyle iyi ki gebeliğe engel olan mesele bulundu ve çözüldü şükür.
Hemen aşılama istemedi doktorum doğal yollarla klomen ve iğneyle deneyelim birkaç ay dedi geçen ay ilk denemeyi yaptık tutmadı zaten bakalım cuma günü nediyecek heycanla cumanın gelmesini bekliyorum bende cnm
Hakkımızda hayırlısı olsun canımm
Amin canım benim ya...
kanallarım dar ya.. dar olan kanalları nasıl halledecekler acaba...
Bolartacaklar mı anlamadım:))))
Yoksa yarım tıkalı falan mı oluyor ki :))))
Ay benim beyin iflas etti düşüne düşüne ya...
Bi an önce ameliyat günüde bi gelseydi...
Hayatımda bir tane serum bile yemedim şimdi direk ameliyat:))))

ben de bugün regl oldum bu ayda olmadı, zaten çok ümidim yoktu. farklı şehirlerde olduğumuzdan zamanı tutturamamıştık. Cidden cnaım sıkılıyor artık, bu denediğimiz 3. aydı:( Bu ay çabalayıp deniycem ama olmazsa yine yumurtlama takibi yaptırıcam:(

ben de bugün regl oldum bu ayda olmadı, zaten çok ümidim yoktu. farklı şehirlerde olduğumuzdan zamanı tutturamamıştık. Cidden cnaım sıkılıyor artık, bu denediğimiz 3. aydı:KK43: Bu ay çabalayıp deniycem ama olmazsa yine yumurtlama takibi yaptırıcam:KK43:
Üzme kendini canımmm hayırlısı buymuş demekki zamanı gelmemiş henüz
Benimde 7.ayım ama buralarda yıllardır bekleyen insanlarda var..
Canını sıkma ümidini de yitirme bol bol dua et
Allahın izniyle kucağımıza alıcaz bizde meleklerimizi

Üzme kendini canımmm hayırlısı buymuş demekki zamanı gelmemiş henüz
Benimde 7.ayım ama buralarda yıllardır bekleyen insanlarda var..
Canını sıkma ümidini de yitirme bol bol dua et
Allahın izniyle kucağımıza alıcaz bizde meleklerimizi

amin cnaım, inşallah tez zamanda yüzümüz gülsün. Bilseydim böyle olacağını daha önce bırakırdım korunmayı. Kısmet tabiki. Yumurtalama takibi sende yaptırmışsın; ben de bi ay daha deneyip yaptırayım diyorum; sıkıntı varsada öğrenelim.

Amin canım benim ya...
kanallarım dar ya.. dar olan kanalları nasıl halledecekler acaba...
Bolartacaklar mı anlamadım:))))
Yoksa yarım tıkalı falan mı oluyor ki :))))
Ay benim beyin iflas etti düşüne düşüne ya...
Bi an önce ameliyat günüde bi gelseydi...
Hayatımda bir tane serum bile yemedim şimdi direk ameliyat:))))
Canım korkma ben iki kere histereskopi oldum perde vardı alındı. Benimki kapalı ameliyattı ama valla ameliyatın kapalısı açığı kişiden kişiye göre değişiyormuş. Yanımda yatan kadın laporoskopi oldu tüpleri tıkalıydı açtılar 2 saat sonra ayağa kalktı sadece önlem amaçlı bi gece yattı o kadar. Çok düşünüp kafana takmamaya çalış bende ilk defa olmuştum. :)

Canım korkma ben iki kere histereskopi oldum perde vardı alındı. Benimki kapalı ameliyattı ama valla ameliyatın kapalısı açığı kişiden kişiye göre değişiyormuş. Yanımda yatan kadın laporoskopi oldu tüpleri tıkalıydı açtılar 2 saat sonra ayağa kalktı sadece önlem amaçlı bi gece yattı o kadar. Çok düşünüp kafana takmamaya çalış bende ilk defa olmuştum. :)
Histereskopi ne oluyor canım??
Inşallah hamile kalmışsındır:))

Histereskopi ne oluyor canım??
Inşallah hamile kalmışsındır:))
Histereskopinin bir sürü çeşidi var. Operatif , tanısal , ofis vs. diye. Rahminin içine kamera ile girip inceliyorlar. Yani rahminin gerçek görüntüsüyle net bir şekilde ne var ne yok bakabiliyorlar. Ona göre müdahele ediyorlar. Benim rahmimde perde vardı rahmi tam ortadan ikiye ayıran onu ufak bi aletle kesip aldılar. Tabi vajinadan girip yapıyorlar bunu. O yüzden herhangi bir dikiş yara vs. olmuyor.

Histereskopinin bir sürü çeşidi var. Operatif , tanısal , ofis vs. diye. Rahminin içine kamera ile girip inceliyorlar. Yani rahminin gerçek görüntüsüyle net bir şekilde ne var ne yok bakabiliyorlar. Ona göre müdahele ediyorlar. Benim rahmimde perde vardı rahmi tam ortadan ikiye ayıran onu ufak bi aletle kesip aldılar. Tabi vajinadan girip yapıyorlar bunu. O yüzden herhangi bir dikiş yara vs. olmuyor.
Ayyy çok korkunçmuş ya :KK17:
Anestezi uygulanarak yapılmıştır ama değil mi :KK17:

Ayyy çok korkunçmuş ya :KK17:
Anestezi uygulanarak yapılmıştır ama değil mi :KK17:
Canım hiç korkmana gerek yok. Tabi ki anesteziyle uyudum uyandım hop bitmişti hiç bi şey anlamadım ben sadece sonrasında adet ağrıları gibi ağrım ve biraz kanamam oldu o kadar. Zaten onlar bi ağrı kesici yapıyolar popodan rahat ediyorsun ne ameliyatlar var rahmini aldıranlar mı dersin neler neler yani bu laparoskopi histereskopi falan onların yanında hiç bir şey

amin cnaım, inşallah tez zamanda yüzümüz gülsün. Bilseydim böyle olacağını daha önce bırakırdım korunmayı. Kısmet tabiki. Yumurtalama takibi sende yaptırmışsın; ben de bi ay daha deneyip yaptırayım diyorum; sıkıntı varsada öğrenelim.
Bilemezsinki canım nereden bileceksin bende korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sanıyordum ama neler yaşadım ameliyat falan oldum. Bunada bin şükür ama en azından imkansız değil. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versinn hepimiz için dua ediyorum daima.

Mrb kizlarr benimde temmuzun 13 reglim ama insallah olmam ya bebisimiz olsun artik allahim
Kizlar bide bisey soracagim adetten 8 gun once idrarda hamilelik cikar mi sizce ?

Canım hiç korkmana gerek yok. Tabi ki anesteziyle uyudum uyandım hop bitmişti hiç bi şey anlamadım ben sadece sonrasında adet ağrıları gibi ağrım ve biraz kanamam oldu o kadar. Zaten onlar bi ağrı kesici yapıyolar popodan rahat ediyorsun ne ameliyatlar var rahmini aldıranlar mı dersin neler neler yani bu laparoskopi histereskopi falan onların yanında hiç bir şey
Aynen canım ya yinede şükretmek gerek halimize..
Peki sende son durum ne yeni mi oldun histereskopi yoksa çok önce mi ??

Kizlar benim bat da 28 temmuz daha cok var ama calismalara baslayacagiz :) Kimyasal gebelik gecirdim toparlandim derken ayagim kirildi 45 gün yattim.Yani olmadi mi olmuyor Allah hepimize sifa ve bebek versin bebek bir mucize ve nerde,nasil bizi bekledigini bilemeyiz duaya devam

Back