• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmiyor zaman . Hafif basdonmem oldu bugun ama gayet normal bu sicakta. :) onun disinda hala bisey yok :işsiz:

Benimde 24 temmuz daha çook var..
Geçen ay yumurta geliştirmek için 10 tane iğne yedim sonrada çatlatma iğnesi vurdurdum..
Ama malesef tutmadı:(:(
Bu ay klomen kullanıyorum sonrada çatlatma iğnesi olucam..
Bu ayda olmazsa göbekten delik açılarak bakılacak kanallara...

Senin igne klomen mi kullandin kacinci deneme. Baska.cocuk var mi canim
Evet klomen kullandım sabah aksam bes gün ve catlatma iğnesi ovitrelle oldum. İlk deneme bir bucuk senedir evliyim. 7 aydır da bebek için uğraşıyoruz olmadı 7. Ayda gittim doktora ilaç basladı işte. İlk cocugu m olacak inşallah

Evet klomen kullandım sabah aksam bes gün ve catlatma iğnesi ovitrelle oldum. İlk deneme bir bucuk senedir evliyim. 7 aydır da bebek için uğraşıyoruz olmadı 7. Ayda gittim doktora ilaç basladı işte. İlk cocugu m olacak inşallah
Hsg falan cekindin mi canim.hic pko var miydi ayyy hamile misinnn cok sevindimmm

Slm kızlar benimde bat ya bugün yada yarın ben 2 gün önce erken gebelik testleriden yaptım maalesef negatifi gördüm hiç umudum yok bakalım beklemedeyim artık bi dahaki aya inş

Slm kızlar benimde bat ya bugün yada yarın ben 2 gün önce erken gebelik testleriden yaptım maalesef negatifi gördüm hiç umudum yok bakalım beklemedeyim artık bi dahaki aya inş
Yani canim belki gec yumurtlama oldu gec dollenme oldu. Ins. Olmazsin adet. Tekrar yaparsin bi iki gun sonra test. Sonra buraya da yazarsin

:KK43::KK43: benimde tutmadı canım ya okadarda beraber hayaller kuruyorduk..
Sen eşine doğum günü için sürpriz yapacaktın.
Bende evlilik yıl dönümü için yapacaktım:KK43::KK43:
Evet canım yaa ama kısmet değilmiş demekki temmuz ayında umutla beklemeye devam edelim

Evet canım yaa ama kısmet değilmiş demekki temmuz ayında umutla beklemeye devam edelim
Ben umut edemem bu ay canım..
Klomen kullanıyorum ama dr.um da pek umut ediyormuş gibi konuşmadı...
Bu ayda olmazsa ameliyat olucam göbekten delik açılarak bakılacak kanallara...

Canim oncelikle bebisin hayirli olsun sanirim sende yumurta takibi yaptirdin igneyi vurulmadan once iliski sikligin neydi ve igneyi vurulduktan sonra ayrintili anlatirsan sevinirim bende yumurta takibi yaptirdim ve adet bittiginde 3. Gunu iliskiye basladim her gun yaptim 24 haziranda 20 mm ayni boyutta 2 yumurtam vardi ayni anda catladilar ve ben her gece iliskiye devam ettim simdide 1 var 1 yok seklinde iliskiye devam edicem benim bu 4. Ayim ne olacak bilmiyorum sende neler yaparak hamile kaldigini yazarmisin bide bende bi kac gundur ole akinti falan yok sende de kuruluk oldugu gun oldumu vok merak ediyorum

Bende 4 nisanda oldum o ameliyatı canım
Rahim filmim biraz zor oldu canım..
Doktorum filmime baktı kanalların çok hafif açık dedi..
Bu ayda olmazsa gelecek ay göbekten delik açılarak bakıcam çünkü kanallarında sorun var dedi..
Belkide sperm geçmiyordur canım..
Ayy off keşke öyle olsada aşılamayla bari hamile kalsam...

Rahim filmim biraz zor oldu canım..
Doktorum filmime baktı kanalların çok hafif açık dedi..
Bu ayda olmazsa gelecek ay göbekten delik açılarak bakıcam çünkü kanallarında sorun var dedi..
Belkide sperm geçmiyordur canım..
Ayy off keşke öyle olsada aşılamayla bari hamile kalsam...
Benimde rahim filmi çekildi iki tüote kapalı çıktı birini açamadılar ama önürünü açtılar şükür doktor %80 doğal yollarla olur dedi bu ay olmadı cuma tekrar gidicem bakalım nedicek cnm... inşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi

Back