• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah faydası olur. Takılmıyorum çok yüksek değil bi de stresliydim çok geçicidir diye düşünmek istiyorum açıkçası. Klomen yumurtlamayı düzenliyor kaliteli yapıyor ta Prolaktinin etkisi olmaz gibi düşünüyorum. İzne çıkmıs doktorum cepten de aramadım kafaya takmama kararı aldım çünkü. 51 cıktığı zaman aslan pencesi ve hayıtla o ay 20 te düşürmüştüm aynısını yapıcam. Çatlatma iğnesini konuşmadım kontrele gittiğimde soracam. Ay arkadasın gibi bize de nasip olur inşallah
hımm anladım canım faydası olduysa iç bakalım belki düştüyse direk tedaviye başlar aynen arkadaşımın öyle oldu bende çok srvindim rabbim bizede nasip etsin inşallah

Kızlar benimde sat 10 haziran, bat 7 temmuz. 14 hazirandan beri gün aşırı birlikte oluyoruz ama bazıları yumurtalıklarda belirti olur diyolar ne bileyim ağrı gibi flan bende hiç belirti yok. Yumurtlamam geçmiş olmasın lazım yarıladık bu ay hamile kalamicam snaırm ben ya :KK43:
canım o belli olmaz bazen adetten 1 gün önce bile hamile kalan var eğer ki düzenli yumurtlaman varsa illaki yumurtan vardır ki her insanda ağrı olmaz ama ateşin yükselir akıntın fazlalaşır vede cinsel istek artar ona göre yaparsın ki zaten şöyle bişey var 1 ay boyunca sadece 1 gün hamile kalırsın oda hangi güne denk gelirse üzülme belki tutmuştur ;)

Geçen ay klomen çatlatma kullandım olmadı çok stres yaptım heyecan filan yüksekti. Bu ay dedim kendi haline bırakayım bugün bat günümdü gelen giden yok diye tahlil vereyim dedim sonuç negatif kanda. Hala regl de olmadım ne yapsam onu da bilemiyorum. Zaman da geçmek bilmiyo böyle olunca rahat ol düşünme üstüne durma vs diyolar insan engel olamıyo malesef. Regl olunca artık bat ı yazarım burdan sizin de yapmayı düşündüğünüz şeyler var mı kür vs??
canım umarım vardır ama ilaçlar da geciktiriyor stres herşeyin başı zaten benim bi ara 7 gün gecikmişti o yüzden artık takmıyorum soğan kürü felan diyorlar ama ben bi kere içtim ondada 1 hafta içtim ondan sonra içmedim buhar yapabilirisn mesela ama çok şeyde yapma vücudun dengesi bozuluyo

Kızlar ben adet olacam galiba ya ağrılarım başladı yavaştan, vücudumu ateş basıyor kesin bu ay da olmayacak :kızgın:

canım umarım vardır ama ilaçlar da geciktiriyor stres herşeyin başı zaten benim bi ara 7 gün gecikmişti o yüzden artık takmıyorum soğan kürü felan diyorlar ama ben bi kere içtim ondada 1 hafta içtim ondan sonra içmedim buhar yapabilirisn mesela ama çok şeyde yapma vücudun dengesi bozuluyo
Ben de dengeyi boZmaktan da korkuyorum zaten mide rahatsızlığı yaşıyorum bide o yüzden soğan gözümü korkutuyo ama işte her söylenenden medet ummak gibi oldu benimkisi

aaaa canım aynıyız senle bu ay bayrama denk geliyordu kontrol doktor bu ay ara verelim temmuzdaki adetinde başlarız dedi seninde mi öyle
Yok canim ben butun kontrolleri yaptirdir bayram falan dusunmedim bol bol hergun yaptim yumurtamda catladi catlatma ignesi oldum 24 haziranda ama yine umudum yok 3 aydir olmuyo doktor olumlu konustu 2 yumurta vardi ayni anda catlamislar bakalim bu gun yarin da birlikte olcam bi daha gun asiri birliktelik devam etcem kismet artik her yolu denedim bu ay ne olcak bilmiyorum

Kızlar silik bi çizgi var ben görüyorum ama baska gören gözlere ihtiyacım var sizce var mı gebelik daha iki gün var ama yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• DSC_0030.JPG
    DSC_0030.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar silik bi çizgi var ben görüyorum ama baska gören gözlere ihtiyacım var sizce var mı gebelik daha iki gün var ama yardımcı olur musunuz
Canim var gibi bence sali sabahi 1 test daha yap yani goz yaniltmiyorsa bizi var gibi gorunuyor sen testi tekrarla bitanem

Allahim bu topiklerde bebis hayali kuran bebek icin cabalayan butun arkadaslarima cifter cifter bebekler ver hemde en kisa zamanda insallah cok amin allahim tabi benide unutma arada banada ver allahim amin :) gunluk duamizida yapalimda ne zaman kabul olacagi belli olmaz dimi ama

Amin canim amin isteyen herkese insallah uc aydir kirmizilari goruyorum tek gordygumuz kirmizi ikinci cizgi olsun amin

Kızlar ben doktora gittim hormon testi istedi pazartesi yaptircam. Prl,progesteron ve tsh dedi. Bunlar da normal deger kac olmali bilen var mi ?

Hayırlı olsun canım evet silik çizgi görünüyor inşallah hamilesindir :KK200: çift çizgi çıkanlara soruyorum sanada sorayım adetine kaç gün var canım birde kasık ağların oldu mu:110:

Hayırlı olsun canım evet silik çizgi görünüyor inşallah hamilesindir :KK200: çift çizgi çıkanlara soruyorum sanada sorayım adetine kaç gün var canım birde kasık ağların oldu mu:110:
bugün bat canım benim. inşallah vardır daha önceden çok yaptım hep tek çizgi görüyordum.kasık ağrım yok sadece mide bulantım var ama ara ara hatta ksuuyorum yemektendir diye önemsemedim hiç. ve baş dönmesi çok var

Selam kızlar benimde bu ay olmadı malesef umutlar temmuza kaldı bat 21 temmuz benm

Back