- Emoji Skoru
- 151
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Bat 11 temmuz insallah bu ay guzel haberler aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapacak mısın cok az kaldı ya? Beklemek cok zorBenimde 1 temmuz bende igne oldum.insallah tuttar canim
Test yapacak mısın cok az kaldı ya? Beklemek cok zor
Hadi bakalım inşallah cıkar pozitif ya haber ver mutlakaBugün yapcam dayanamayorum
Hadi bakalım inşallah cıkar pozitif ya haber ver mutlaka
Hadi bakalım inşallah cıkar pozitif ya haber ver mutlaka
Resim yükle canm silik cizgin varsa hamilesindir hadi inşallahCanim iki tane test yaptim ayri ayri ikiside silik ikinci cizgi ayy acaba hamile.miyim
Resim yükle canm silik cizgin varsa hamilesindir hadi inşallah
Canm üstteki biraz dagılmıs istersen bir kez daha test yap yarın sabah alttakinde var çizgi bende gördüm nasıl güzel onu görmek degil mi? Ve yarın mutlaka doktora git
Canm üstteki biraz dagılmıs istersen bir kez daha test yap yarın sabah alttakinde var çizgi bende gördüm nasıl güzel onu görmek degil mi? Ve yarın mutlaka doktora git
Bende de hiç test yok olsa yapacaktım bende seninle aynıyız hemen hemen cünkü senden gaza gelip yapardım inşallah bende senin gibi görürüm bu çizgi yiTamam canim.giderim guzel olmaz mi hayirlisi insallah
Bende de hiç test yok olsa yapacaktım bende seninle aynıyız hemen hemen cünkü senden gaza gelip yapardım inşallah bende senin gibi görürüm bu çizgi yi
Amin canım insallahİnsallah en kisa zamanda gorursun goruruz dua edicem sana canim kendime dua ettigim.her an insallah hepumiz melegimize kavusacagiz yuregini frrah tut
Kızlar benimde 2 temmuz bat, test yapsam diye düşünüyorum 4 günüm kaldı. Silikte olsa görmek istiyorum artık şu ikinci çizgiyi ya![]()
Bide bugün rüyamda 2 tane test yapmışım ikiside pozitifti, psikolojimizi de etkilemeye başladı bu durum ınsallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebelerimize kavuşuruz bir an önce![]()
Benim de 2 Temmuz bat bende 30 u sabahı yapıcam test daha garanti olur o zaman canım