• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20170628_115551-01.jpeg
    20170628_115551-01.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 65
Canm üstteki biraz dagılmıs istersen bir kez daha test yap yarın sabah alttakinde var çizgi bende gördüm nasıl güzel onu görmek degil mi? Ve yarın mutlaka doktora git

Canm üstteki biraz dagılmıs istersen bir kez daha test yap yarın sabah alttakinde var çizgi bende gördüm nasıl güzel onu görmek degil mi? Ve yarın mutlaka doktora git

Tamam canim.giderim guzel olmaz mi hayirlisi insallah

Bu biraz sonraki hali

Eklentiler

• 20170628_120213-01.jpeg
    20170628_120213-01.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 62
Bende de hiç test yok olsa yapacaktım bende seninle aynıyız hemen hemen cünkü senden gaza gelip yapardım inşallah bende senin gibi görürüm bu çizgi yi

İnsallah en kisa zamanda gorursun goruruz dua edicem sana canim kendime dua ettigim.her an insallah hepumiz melegimize kavusacagiz yuregini frrah tut

kızlar meraba bende ilk ay klomen kullandım olmadı geçen ay femara verdi kullandım gene olmadı bende pko var yumurtaların tahminimden daha dirençli dedi ve bu ay tedaviye göbekten yapılan iğne ile devam edeceğiz gonal f umarım faydalı olur

Bence var. Cunku benim de onceki gebeligmde aynen silik cikmisti boyle. Tabi benim gebelgimin devami gelmedi. Simdi tekrar deniyoruz. Bat 10 temmuz.
Nerdeyse test yapmaya simdiden baslicam cok heycanli beklemek :)

Kızlar benimde 2 temmuz bat, test yapsam diye düşünüyorum 4 günüm kaldı. Silikte olsa görmek istiyorum artık şu ikinci çizgiyi ya :dua:
Bide bugün rüyamda 2 tane test yapmışım ikiside pozitifti, psikolojimizi de etkilemeye başladı bu durum ınsallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebelerimize kavuşuruz bir an önce:KK200:

Benim de 2 Temmuz bat bende 30 u sabahı yapıcam test daha garanti olur o zaman canım
Kızlar benimde 2 temmuz bat, test yapsam diye düşünüyorum 4 günüm kaldı. Silikte olsa görmek istiyorum artık şu ikinci çizgiyi ya :dua:
Bide bugün rüyamda 2 tane test yapmışım ikiside pozitifti, psikolojimizi de etkilemeye başladı bu durum ınsallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebelerimize kavuşuruz bir an önce:KK200:

Ben dayanamayıp test almaya gideceğim ya, bu ay geçen seferkilerden daha çok heyecan var, negatif çıkarsa da napalim sağlık olsun
Benim de 2 Temmuz bat bende 30 u sabahı yapıcam test daha garanti olur o zaman canım

Canım adetine kaç gün vardı? Benim 9 gün kaldı acaba yapsam etkili olur mu ilk denemem iğne vs vurulmadım birde sabahları hafif hafif kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibi. Ama adetime 9 gün var hiç erken adet olmadam tam aksşne 2 gün gecikmeli olmuşumdur.

Back