• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle alayım dedim. Keçi boynuzu içe içe bi hal oldu adamcağız biraz farklı tatlar denesin :kahve: inşallah güzel gelişmeler olmustur sizde de. Ne sıkıntısı vardı eşinin
eşimin sıkıntısı yok canım doktor sıkıntınız yok dedi ben bide bi kaç doktora gittim hepsi sıkıntı yok dedi çakşır suyunu ek olarak aldık bi arkadaş söylemişti . keçiboynuzunu bizde kullandık halende içer çünkü ciğerleride temizldiği için rahat hissediyor

eşimin sıkıntısı yok canım doktor sıkıntınız yok dedi ben bide bi kaç doktora gittim hepsi sıkıntı yok dedi çakşır suyunu ek olarak aldık bi arkadaş söylemişti . keçiboynuzunu bizde kullandık halende içer çünkü ciğerleride temizldiği için rahat hissediyor
Anladım canım şükür yokmuş. Bizimkine de iyi diyorlar en azından sınır üstünde. Arada bir içmek lazımmıs zaten ama her gün içmekten hazırlamaktan gına geldi eşime. Bu arada Gittim bugün doktora başladık tekrar klomene prolaktine baktırmak istiyorum dedim. Az önce cıkmıs sonuc 32. Yine yükselmiş ilaç verir mi acaba yoksa klomen kullancan gerek yok mu der. Arıycam ne yapayım diye

Anladım canım şükür yokmuş. Bizimkine de iyi diyorlar en azından sınır üstünde. Arada bir içmek lazımmıs zaten ama her gün içmekten hazırlamaktan gına geldi eşime. Bu arada Gittim bugün doktora başladık tekrar klomene prolaktine baktırmak istiyorum dedim. Az önce cıkmıs sonuc 32. Yine yükselmiş ilaç verir mi acaba yoksa klomen kullancan gerek yok mu der. Arıycam ne yapayım diye
canım dediğim gibi çakşır suyunu al oda daha iyi ben ondan içiriyorum inşallah faydası olur canım rabbim gönlümüze göre versin banada vercek tekrar gelecek ay iğne vericek mi peki sordun mu klomen düşürür mü bilmiyorum canım ama sen ara sor ama ona takılma benim arkadaşımında yüksekti nur topu gibi oğlu oldu çok şükr

canım dediğim gibi çakşır suyunu al oda daha iyi ben ondan içiriyorum inşallah faydası olur canım rabbim gönlümüze göre versin banada vercek tekrar gelecek ay iğne vericek mi peki sordun mu klomen düşürür mü bilmiyorum canım ama sen ara sor ama ona takılma benim arkadaşımında yüksekti nur topu gibi oğlu oldu çok şükr
İnşallah faydası olur. Takılmıyorum çok yüksek değil bi de stresliydim çok geçicidir diye düşünmek istiyorum açıkçası. Klomen yumurtlamayı düzenliyor kaliteli yapıyor ta Prolaktinin etkisi olmaz gibi düşünüyorum. İzne çıkmıs doktorum cepten de aramadım kafaya takmama kararı aldım çünkü. 51 cıktığı zaman aslan pencesi ve hayıtla o ay 20 te düşürmüştüm aynısını yapıcam. Çatlatma iğnesini konuşmadım kontrele gittiğimde soracam. Ay arkadasın gibi bize de nasip olur inşallah

Kızlar benimde sat 10 haziran, bat 7 temmuz. 14 hazirandan beri gün aşırı birlikte oluyoruz ama bazıları yumurtalıklarda belirti olur diyolar ne bileyim ağrı gibi flan bende hiç belirti yok. Yumurtlamam geçmiş olmasın lazım yarıladık bu ay hamile kalamicam snaırm ben ya :KK43:

Kızlar benimde sat 10 haziran, bat 7 temmuz. 14 hazirandan beri gün aşırı birlikte oluyoruz ama bazıları yumurtalıklarda belirti olur diyolar ne bileyim ağrı gibi flan bende hiç belirti yok. Yumurtlamam geçmiş olmasın lazım yarıladık bu ay hamile kalamicam snaırm ben ya :KK43:
Bu kadar çabuk olur mu ki daha iki hafta var. Doktor bana 14. Günden itibaren çalışmaya başlayıp bir hafta devam diyor. Yani ilişkiye devam et bırakma sakın

Bu kadar çabuk olur mu ki daha iki hafta var. Doktor bana 14. Günden itibaren çalışmaya başlayıp bir hafta devam diyor. Yani ilişkiye devam et bırakma sakın
Banada 10. Günden beri 1 hafta gün aşırı birlikte olun dedi. İnşallah olur canım Rabbim gönlümüze göre versin herkesin :KK54:

Benim bat 9 temmuz bende inofolic kullanıyorum hayırlısı bakalım

Kızlar hisseden var mı? Benim bat7 temmuz ama 3gündür sabahları mide bulantım var acaba psikolojik mi yoksa bayram mı tuttu bilemedim. Sizde var mı böyle bişi

Çatlatma ignesi vurundum bu ay 10.gunum goguslerde agri bacak sirt agrisi var bende ama igne etkisi olabilir sabirla bekliyorum..

Benim bat 12 gemmuz kizlar insallah gelmezde hamile kalirim hatta hepimiz kaliriz insallah kontrollerim ve iliskim devam ediyor insallah sonuc guzel olur

kızlar sözde 1 gün gecıkme ıle bugün adet olmaya çalısıyorum çok bela geçer benm adetlerım.süründürür ağrıdan.duruma göre 3 gün günde bır defa. yada bır gün günde 2 defa acıle gıtmılığım var.artık ramazanda trod hapımı ıcememektenmıdır nedır hala tam sökülemedım.sevnsem mı uzulsem mı bılemedım.androıd telefondan adet döngüsü uygulamasında. gelecek bat tarıhım 24 temmuz görünüyor.seker hapımı öyle böyle aksatmadığım ıçın yumurtlamam 28 günde bıre göre fakat uzunluk su 3-4 aydır.27,26,29 günde bır seklınde oldu.

benim bat 2.temmuz çok az kaldı iğneden sonraki 12.günüm bakalım rabbim inşallah yanıltmaz beni.

İyi bayamlar kızlar.Bat 10 Temmuz gün aşırı çalışmalara devam bakalım miniğim ne zaman gelmek istiycek hayırlı,sağlıklı olsunda yeterki

kızlar bu ay azda olsa ümidim vardı doktor klomen verdi klomenden sonra iki yumurtam vardı sağ ve sol da olmak üzere çatlatma iğnesi verdi ama maalesef tutmadı. ne yazıkki bugün adet oldum. benim gibi olan varsa gelin sarılcam.
Canım bende geldim geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ara verdim tedaviye inşallah bu ay olur

Back