Tabii yaaa bi folik asit eksikti, kilo vermeye çalışıyorum. Folik asit bana kilo yapıyooo.
Bu düşünce yanlış olduğunuda biliyorum, sonuçta bebiş için ama :26:
bende alıp baslıym bari hakıkaten insanın midesini bir garip yapıo su folikasit:120:
bende kullanıyorum unutmamak için teli kurdum :) bendede şişkinlik var folik asit mi yapıyormuş midemle karnım birleşti nerdeyse :)
yarın sabah yapayım o zaman sabah daha ii oluyomuş :)
aferin size ben hariç herkes kullanmaya baslamısama ben bu ay bomba gibi hazırlancm cook pis hırs yaptım
aferin size ben hariç herkes kullanmaya baslamısama ben bu ay bomba gibi hazırlancm cook pis hırs yaptım
canlar tavsiyem yatağınızın başucuna koyun yatarken atın bitane folbiolHem iştah açıp yemek yeme riski ortadan kalkıyor hem deunutmazsınız Ben de 2 aydır kullanıyorum neredeyse daha devam edicem 3 ay dolaya kadar Bu arada benim baş dönemem nöbete bağladı hergün aynı saatte oturduğum yerde bile baktığım yeri odaklayamıyrum yani
Bir de benim hem sol hem sağ kasığım batıyo normalde tek taraf mı batar nasıl olur ki??? Hani sağ erkek olur falan lafı geçmişti ya :44:
bebeiş işçn her yol mübah kuzum başla tabiiibu arada bir doktorun varsa git bebek düşünüyorum de bi tahlil ver vitamin falan bakılsın ben b vitamini de kullanıyorum mesela
bebeiş işçn her yol mübah kuzum başla tabiiibu arada bir doktorun varsa git bebek düşünüyorum de bi tahlil ver vitamin falan bakılsın ben b vitamini de kullanıyorum mesela
bende akşamları atıyorum , bana ne folik asit ne doğum kontrol hapı sıkıntı verdi benim haplarla derdim yok, ama düşükten sonra gittiğim doktor vermişti günde bir diye , sonra ben başka bir doktora da gittim 2 ay önce falan bana dedi ki yarım al folik asiti ama ben yarım almayı beceremedim bide yarısını açık bırakıp ertesi gün almak bana hijyenik gelmedi ilaç sonuçta yüzden tüm atıyom hala
ne vitamini kullandın cnm kendin mi aldın yoksa dr tavsiyesiylemi?
kizlar sizin folik asitin uzerinde kac mg yaziyo?
canım hangi marka kullanıyosun bilmem ama folbiol ise onun 1 tanesi folic plus'ın 3 tanesine denk miş günde yarım al diyenler o yüzden folic plusa yönelndiriyor 1 tanesi dedikleri miktara denk geliyor buda bi kolaylık
Kizlar sizin folik asitin uzerinde kac mg yaziyo?
bide su sacımı bır boyatayım kendi tonlarıma yakın bır renk yoksa hamiş kalınca boyatmak istemiyorum vee sonuc olarakta su gacıı gibi oluom
kızlar baş döneme pek fena az uzanıyım gelirim birazdan:111::111::111::111:
folbiol kullanıyorum,bende anlamadım ki bazılarıda günde 3 tane alınan folik asitler varmış, 3 tane almak yerine folbiolden bi tane al daha iyi diyolar :44:
biz burda elin memleketinde bulamiyoruz yok arkadas hep 5 mg bolmeklede ne kadar faydasi olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?