- 9 Haziran 2012
- 8.511
- 137
biz burda elin memleketinde bulamiyoruz yok arkadas hep 5 mg bolmeklede ne kadar faydasi olur bilmiyorum
benimkide 5 mg ben bölmüyorum ilk doktorda böl dememişti prospektüstede günde bir diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz burda elin memleketinde bulamiyoruz yok arkadas hep 5 mg bolmeklede ne kadar faydasi olur bilmiyorum
hahahahah canım benim valla benim saçım röfleli 8. Aydan beri boyatmıyorum :) saldım kendi haline artıkın röfle olunca düz renkte tutmuyo böyle bırakıcam sanırım :)
röfleden dönmek cook zor sırf bu sebepten hiçbir zaman röfle yaptıramam sanırım
evet cnm işte ben sarıyım ilkte röfle yaptırmıştım sacıma yıllarca kullandım gecen sene döneyim karamele fln dedim ama yok tutmuyo basa döndük yine bebiş olsunda saçım isterse 8 renk olsun diorum ama hayırlısı işte :)
oofff ben çok sıkılıyorum yaaaaa valla böyle hiç bişey yapasım gelmiyo bazen :)
Kizlarr sol kasikta igne batmasi bazende sol bacagimda uyusma oluyor. daha yumurtlamadim mi ben yiksa
me toohiçbişey yapmak ıstemıyorum neden aceep
yahu ne zor şeymiş bu yumurtlama çatlama hamile kalma çat die çatlamak üzereyim bende :)))) benimde halen sağ kasım batıyo ve yanıyo sankii yumurtlamdada da oluyomuş ben ovu testinde 13. gunde çizgi gördüm kontrol çizgisi kadar koyu değildi ama barizdi 14. gunde de çok daha silikti yumurtluyom die bıraktım testi ahahahahah noluyo bize yahuuu
yahu ne zor şeymiş bu yumurtlama çatlama hamile kalma çat die çatlamak üzereyim bende :)))) benimde halen sağ kasım batıyo ve yanıyo sankii yumurtlamdada da oluyomuş ben ovu testinde 13. gunde çizgi gördüm kontrol çizgisi kadar koyu değildi ama barizdi 14. gunde de çok daha silikti yumurtluyom die bıraktım testi ahahahahah noluyo bize yahuuu
me toohiçbişey yapmak ıstemıyorum neden aceep
oofff ben çok sıkılıyorum yaaaaa valla böyle hiç bişey yapasım gelmiyo bazen :)
aynen elım kolum kalkmıyor evde ıs bıtmez ama kalkıp yapmayınca hıc bıtmıyor:) canımın keyfını beklıyorum kalk demesını ısler ıcın:) bakalım ne zaman dıcek puffffffffffffffff
benimkı yat beaa hayat kısa zaten işi gücü salla dıo
arkadaslar adetımın 14.gunu catlatma ıgnesı vuruldum.
14 olcmedım
15 olcmedım*
16 gun 36.9 *
17 gun 36.8 *
18 gun 36.8 *
19 gun 37.0
20 gun 36.8
21 gun 36.7
22 gun 36.7
23 gun 36.7
24 gun 36.7
arkadaslar bu degerlere gore hamışlik vardır dıyebılırmıyız tahmını:)
ıgneden 36 saat sonra catladı yumurtam haydı kızlar banada yorum yazın lutfennnnnnnn .adetıme son 6 gun
Kizlarrr yatinn yatin bebisler olunca gorurum sizleri :)))