benim batımdan çok önce başladı belirtiler kasık batması falan göğüsler yani adetime 10 gün kal afalan
benim tahminim ben adetten sonra hemen hamile kaldım
bat öncesinde başladı canım ama tam ne zaman bilmiyorum ... Yumurtlama sırasında olmuştu sonra da ara ara batmalar oldu kasıklarımda ve karnımda bir de feci gazzzzz
canım benim hayırlısı tabiki bende olup hamile olmaya bilirim ama sende olup hamile olabilirsin bunlar çok uç noktalar işte kimseninki kimseninkine tutmuyo malesef sen yüreğini ferah tut rabbim hayırlısını versin inşallah bana kalırsa bende hamileyim :)) kurbanlık koyun gibi bekliyorum bariz kan testi yok işte ama içimdeki umut sönmedi batasıca batı bekliyorum işte :)
Elbette oyle iste bizde kendi kendimize umut ediyoruz insanin psikolojiside cok etkiliyor insani bunu bizzat yasadim oncekilerde ayy sunun kokusu kotu geliyo agzimin tadimi yok artik hamileyim galiba ve bat gelince hayal kirikligi rabbim ol derse olur ve olmazsada zamani var demekki diye dusunurum rabbim hayirlisini versin benim bir kizim var allahima binlerce kez sukrediyorum bu mucizeyi yasatti bana olmayanlarada nasip etsiin rabbimm innsaaalllaaahhhhh
kahverengi leke tutunma kanaması olabilir ateşde evt belirti inş hamişsindir:)
kahverengi lekelenme yerleşme olabilir cnmsabredebilirsen 2 gün daha bekle bir test yap ya da kırmızlar gelmezse kan tahlili yaptır bence hayırlısı olsun cnm
inşallah vardır yaa son iki gün olunca aklımdan çıkaramıyorum heyecan sardı ne olacak diye dayanabilirsem adeti 3 gün geçirip öyle test yapmak istiyorum garanti olsun diye evde yapıla testler bat günü doğru sonuç verir mi
Insallahh hamissindir evde yap bir tane idrar testi birsey kaybetmezsin.
batım cuma 2 gün var evde yapılan testle çıkar mı 3 gün geçmesi gerekmiyor mu?
batım cuma 2 gün var evde yapılan testle çıkar mı 3 gün geçmesi gerekmiyor mu?
bu arada kızlar hamilelik düşünen hatunlar folik asit kullanmaya basladınız mı hamilelik düşünmeye baslamadan 2 ay once fln folik asite baslamak lazımmış:26::44:
bu arada kızlar hamilelik düşünen hatunlar folik asit kullanmaya basladınız mı hamilelik düşünmeye baslamadan 2 ay once fln folik asite baslamak lazımmış:26::44:
canım ben kullanıyorum ama ah bu kafam unutuyorum hep folic plus gunde 1 tane
ama acayip şişiriyo midemi yaaaa sen hatırlatmışken içeyim yine
canım ben kullanıyorum ama ah bu kafam unutuyorum hep folic plus gunde 1 tane
ama acayip şişiriyo midemi yaaaa sen hatırlatmışken içeyim yine
Kk da okuyoruz batdan 3 gun once 5 gun once bile idrar testinde cikan var dene bence ama tabi yinede sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?