- 25 Nisan 2007
- 1.702
- 12
kızlar fıkır yuruten yokmu??????
canım inan bne bu ateşten bişey analamıyorum inşallah Allah gönlündekini verir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar fıkır yuruten yokmu??????
aynen elım kolum kalkmıyor evde ıs bıtmez ama kalkıp yapmayınca hıc bıtmıyor:) canımın keyfını beklıyorum kalk demesını ısler ıcın:) bakalım ne zaman dıcek puffffffffffffffff
benimkı yat beaa hayat kısa zaten işi gücü salla dıo
kızlar ne düşündüm biliyo musunuz aslında böyle herşeyi bilmek araştırmak çok kasıyo bizi annelerimiz yumurtlama günü mü biliyolarmış ovulasyon testimi apmışlar salmışlar gitmiş
biizm apartmanda bi kadın var 3. çocuğuna hami 2. çocuğu 2 yaşında geçen gün gördüm adetim 2 gün geçti yarın sağlık ocağına gidecem diyodu bende dedim şuna bak kadının hayatında naıl normalleşmiş doğurmak :)
kızlar ne düşündüm biliyo musunuz aslında böyle herşeyi bilmek araştırmak çok kasıyo bizi annelerimiz yumurtlama günü mü biliyolarmış ovulasyon testimi apmışlar salmışlar gitmiş
Biizm apartmanda bi kadın var 3. çocuğuna hami 2. çocuğu 2 yaşında geçen gün gördüm adetim 2 gün geçti yarın sağlık ocağına gidecem diyodu bende dedim şuna bak kadının hayatında naıl normalleşmiş doğurmak :)
ben ilkini tuttursam inan 2. 3. Ye acayip rahatlıycam
aynen yaaaaa ilk 9 aylık hedefi tuttursakkk tecrubeynen belki bu kadar stres olmaz 2-3 :d
ya ilkini tutturup ne zormuş yapmak diye düşünüp 2. Olmayacak yada çorap söküğüne dönecek zaten
aynen alışmı kudurmuştan betere de bağlayabiliriz ilkinden sonra :))
şuan ki aklımla hemen ikinciyi düşünüyorum ama esas sorumluluğu aldığında , üstüne çalışırken 2. Bebek ne kadar kolay olur bilemiyorum tabi , şu doğum izni biraz uzasa yılbaşında kürtaj yasası çıkınca uzayacak 6 aya değil mi :44: Benim ücretsiz izin alma şansım olmayabilir çünkü .....
şuan hiçbi fikrim yok canım ama benide düşündürmüyor değil hamile kalırsam düşük korkusu işe nasıl gder gelirim ne yapmam gerekir kafam allak bullak:18:
derdim gücüm hamile kalmak şuan hiç düşüğü düşünmüyorum, sonrada doğum iznini düşünyom ...
kızlar iki dakka girdim konu cam kovanozdaydı merak ettim gittim bende yaptım bende de öle pul pul şeyler oldu off on gün nasıl beklenir ya ......işin kötüsü bu tür durumlar vajinal enfeksiyonlarda da olabilir ama ben bu bilgiyi hafızamdan silmek istiyorum ((
kızlar iki dakka girdim konu cam kovanozdaydı merak ettim gittim bende yaptım bende de öle pul pul şeyler oldu off on gün nasıl beklenir ya ......işin kötüsü bu tür durumlar vajinal enfeksiyonlarda da olabilir ama ben bu bilgiyi hafızamdan silmek istiyorum ((
en iyisini yapıyosun canım benimmm rabbim çok bekletmesin inşallah
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah başta biz
inşallah kızlar bide hastanedekiler gaza getiriyo kan testi için falan her ay onun negatif çıktığını görmek daha büyük bi eziyet inanın