Bat ı bugün olup adet olmayanlar

Yeni ayaptm bu testide. Ama peceteye yine kahverengi leke geldi ya
Hamilesin ama kahverengi leke ya tutunma lakesidir yada düşük oluyordu bugun acile git kadin dogum sana yardimci olur dr seni yonlendirir ins tutunma lekesidir bizide haberdar edersen sevinirim ama bugun muhakkak git dr .

Alttan bakmadi saolsun gerek gormedi. Simdilik sadece keseyi gorecekmis.ne yiyeyim ne iceyim,folik tavsiye edecek mi,birde emin olamadim kan yaptirayim dedim. Benim ilk olacak hanimlar.tavsiyeler kabul edilir:KK66:
Dr zayen folik asit veriyor senin canin ne istiyorsa ye yogur süt yumurta bal ama kalsiyim muhakka almayi ihmal etme.

Bu arada herkese mutlu pazarlar,

Benim 3 gun geçti bat tarihim,yarin test yapacagim insallah diyeyim :emir_bebek:

Hamilesin ama kahverengi leke ya tutunma lakesidir yada düşük oluyordu bugun acile git kadin dogum sana yardimci olur dr seni yonlendirir ins tutunma lekesidir bizide haberdar edersen sevinirim ama bugun muhakkak git dr .
Dun cok az gelndi bgun gelmedi daha hic leke sancm falnda yok

Kızlar ben bugün de olmadım 5 gün geçti. Göğüslerim çok hassaslaştı. Bir de 2 gündür tak diye uykum kaçıyo sabahın köründe uyanıyorum. Bir gram uyku yok Geri uykuya dalamıyorum bitümlü gebelik varsa böyle şeyler oluyor mu

Kızlar ben bugün de olmadım 5 gün geçti. Göğüslerim çok hassaslaştı. Bir de 2 gündür tak diye uykum kaçıyo sabahın köründe uyanıyorum. Bir gram uyku yok Geri uykuya dalamıyorum bitümlü gebelik varsa böyle şeyler oluyor mu
Gogus hassasiyeti hariç ayni ben. İlk okudugumda biri beni anlatmış dedim.

Kizlar merhaba , inşallah herkes pozitif sonuclarini alir biz 1 yildir korunmuyoruz ilk defa dun cok silik olsa da 2. cizgiyi gordum. Markasi Sente lady. Predictor testlerden hem early hem express olani yaptim negatif.Adetim 2 gün gecikti. Her ay gununu asla kacirmaz.Siddetli goguslerim agriyo ve cok hassas. Bu sabah cok az acik kahve akinti gordum. Hemen gidip kan verdim sonucu yarin sabah alicam insallah pozitiftirBu arada 3 gundur kasik agrisi,uyku hali, bel agrisi mevcut

Fotograf ekledim cok az da olsa 2.cizgi hafif gosterdi kendini bunu dun aksam yapmistim cok sabirsizlaniyorum kan testi sonucu icin

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    17,6 KB · Görüntüleme: 231
Fotograf ekledim cok az da olsa 2.cizgi hafif gosterdi kendini bunu dun aksam yapmistim cok sabirsizlaniyorum kan testi sonucu icin
Canım ben göremedim ama sen görüyorsan doğrudur zaten. Benim bugün 7. Günüm bata göre. Göğüs hassasiyetim var onun dışında benden de 3 gün önce açık kahve leke geldi. Bilmiyorum hayırlısı inşallah hamileyizdir.

Canım ben göremedim ama sen görüyorsan doğrudur zaten. Benim bugün 7. Günüm bata göre. Göğüs hassasiyetim var onun dışında benden de 3 gün önce açık kahve leke geldi. Bilmiyorum hayırlısı inşallah hamileyizdir.
İnsallah seninde guzel haberlerini bekliyorum:) kan testi sonucu kesin olur zaten bakalim kismet hayirlisiyla

Yeni ayaptm bu testide. Ama peceteye yine kahverengi leke geldi ya
Sen neden halen doktora gitmiyorsun belli ki hamilesin allah korusun bi sıkıntı vardır testi al hemen doktora git bence hemen

Benimde bat 7 sindeydi 30 günde bir oluyoRum bakalım hayirlisi

Kızlar ben normal gebelik testlerinden yaptım tek çizgi yine Kasığım çok ağrıyor sol. Regl de yok. Bilmiyorum nolcak. Yarın kan testi yaptırcam ama çok korkuyorum :KK43:

X