Bat ı bugün olup adet olmayanlar

kızlar merhaba.
ben sabah test yapacaktım ya:)
heyecandan 3te uyandım yaptım.bırde ne göreyim. o silik çizgi gitmiş yandaki çizgiyle aynı kırmızılıkta çizgi gelmiş..:)
karmakarışığım. nasıl olacak yaparmıyım.falan.bissürü sey düşünüyorum.
aksam kv konuyu açmıştım tepkisi beni üzdü.
oğlumu nasıl ıkna ettin dedi ben sok oldum.
hanı ınsan bır mutlu olur ya.onda göremedim.
oyle ıste.hatta oğlun cınsıyetınıde adınıda hazırlamış dedim.
oyle isim mi olurmuş dedi.yani çok moralimi bozdu.üstelik ılk torunu olacak.
kendi başına kalır diye mi düşünüyor anlamadım. benım annemde aynı sehırde.bakmayı mı problem etti.
para sıkıntımızda yok bizim.
onun dışında herkes cok sevındı. bu ay benim 3.yıl dönümümdü.
kv yorum yapar mısınız?
canım KV'nin tepkisi sırasında eşin de var mıydı? Ben olsam annen böyle dedi moralim bozuldu derim. Daha da bişey demem hiç düşünmem de. bence aklına takılan bir şey olmaya devam ederse de KVne sor derim. Annecim sen böyle dediğin için ben üzüldüm gibisinden tatlı dille. pek takılacak bir durum değil, ne kadar güzel bir şey başına geldi şu anda ve sen bunu düşünüyosun... :)

kızlar merhaba.
ben sabah test yapacaktım ya:)
heyecandan 3te uyandım yaptım.bırde ne göreyim. o silik çizgi gitmiş yandaki çizgiyle aynı kırmızılıkta çizgi gelmiş..:)
karmakarışığım. nasıl olacak yaparmıyım.falan.bissürü sey düşünüyorum.
aksam kv konuyu açmıştım tepkisi beni üzdü.
oğlumu nasıl ıkna ettin dedi ben sok oldum.
hanı ınsan bır mutlu olur ya.onda göremedim.
oyle ıste.hatta oğlun cınsıyetınıde adınıda hazırlamış dedim.
oyle isim mi olurmuş dedi.yani çok moralimi bozdu.üstelik ılk torunu olacak.
kendi başına kalır diye mi düşünüyor anlamadım. benım annemde aynı sehırde.bakmayı mı problem etti.
para sıkıntımızda yok bizim.
onun dışında herkes cok sevındı. bu ay benim 3.yıl dönümümdü.
kv yorum yapar mısınız?
fesat ve kötü niyetli kayinvalden var net ! sende ona göre davranırsın

kızlar dün doktora gitmiştim, adetim bir gün geçmişti (rutin muayene için gttim) gebelik varsa da şu an anlayamayız 1 hafta geçsin o zaman anlaşılır dedi.

Her şeyim tertemizmiş. bir de smear testi istedi. yalnız smear örneği alırken hafif bi kanama oluyo ya o dün oldu peçeteye hemen o anda. ama bu sabah iki kere tuvalete çıktım ikisinde de açık kahverengi bi leke geldi azıcık peçeteye yani bulaştı diyim. bu da mı smear etkisiyle olmuştur?
ben smearda hiç kanama kahverengi felan leke bile gelmemişti

ben smearda hiç kanama kahverengi felan leke bile gelmemişti
dün muayeneden sonra doktora söyledim kan geldi adet mi oldum diye, yok o smearden dolayı gelen kan dedi. ama bu gün gelenler kan değildi açık kahve rengi lekeydi. bir sonraki tuvaletimde tekrar dikkat edicem bakalım gelicek mi. belki de adet olucam bilmiyorum :/

Birde pko olduğum için doktorum senin yumurtlama dönemini belirleyemeyiz. pkolu yumurtalıklar canı ne zaman isterse o zaman yumurtlar dedi. 12.gün 17.gün belki adetten hemen sonra belki hemen önce. o yüzden hiç şu gün cinsellik olmalı diye düşünmeyin düzenli olarak ilişkinizi yaşayın dedi.

bak aynen öyle şu gün olsun şu zamanda olsun deme biz o gün yumuttluyoruz diyoruz ama gerçekten öyle mi acaba ? sen düzenli yap Rabbim bilir tabi yumurtalık zamanını aksatma özellikle de eğer biliyorsan yani kendimize göre birşeyler yapıyoruz ve stres yapmıyorsun en azından çocuk için değil kendin istediğin için esin ile beraber ol.. ben emin ol sabaha kadar yatardım ayaklar dikme felan olmadı 3 defa hamile kaldım inanırsın ikisi ramazandı mecbur kalkıp hemen banyo yaptım sonrakin de de yaptım yani bilinmiyor.. ilginç smer olayında bilmiyordun aslında olay smear değil orayı kurcalattigin için adet zamanı baskı yapmıştır adet olacaksindir

dün muayeneden sonra doktora söyledim kan geldi adet mi oldum diye, yok o smearden dolayı gelen kan dedi. ama bu gün gelenler kan değildi açık kahve rengi lekeydi. bir sonraki tuvaletimde tekrar dikkat edicem bakalım gelicek mi. belki de adet olucam bilmiyorum :/

Birde pko olduğum için doktorum senin yumurtlama dönemini belirleyemeyiz. pkolu yumurtalıklar canı ne zaman isterse o zaman yumurtlar dedi. 12.gün 17.gün belki adetten hemen sonra belki hemen önce. o yüzden hiç şu gün cinsellik olmalı diye düşünmeyin düzenli olarak ilişkinizi yaşayın dedi.
canım hamile olmadığın garanti mi bi hafta sonra anlaşılır dememiş mi nasıl smear aldı senden? hamileyken alınmaz diye biliyodum ben oluyomuymuş?? eğer olmuyosa senin şüphen varken nasıl aldı ??

canım hamile olmadığın garanti mi bi hafta sonra anlaşılır dememiş mi nasıl smear aldı senden? hamileyken alınmaz diye biliyodum ben oluyomuymuş?? eğer olmuyosa senin şüphen varken nasıl aldı ??
smear in özellikle bir çabası yok alttan muayne gibi birşey o arada alıyorlar zaten belki o yüzden yapmıştır dr yani olsa bile çok yenidir diye

ben olmadım mesela eylülde çok şahibeli başlangıç yaptı eylülün 6 sı mı 9 u mu bilemicem başı
bugün 6 ekim ikisinden biri olsa da adet olmam lazım normalde
22 eylülde sessiz sedasız 5 gün gelen kanamayı ne olarak adlandırıcam bilemiyorum gelmezse de 22 ekimi beklerim.

2 ekim olmam gerekiyordu hala olmadım kasık ve bel ağrım var ve sıcak basmaları aşırı derecede dün akşam test yaptım negatif:KK43:

Smear hamileyken de alınabiliyor canım bebeğe bir zararı yok...

X